Ouderschap

Online geboortekaartjes bestellen

Door Aniek – Het is bijna zover! De kleine wordt verwacht binnen nu en 5 week ongeveer! We hebben net een vakantie van drie weken gehad en het verbouwen/veranderen is zo goed als klaar! Nu is het tijd voor de geboortekaartjes, maar gaan we online geboortekaartjes bestellen of naar een drukkerij?

Bij ons droppie zijn wij naar een drukkerij in Emmen geweest. Boeken mee naar huis en samen tussen de vele kaartjes neuzen. En toen hadden wij hem! Mooi blauw, lief en toch ook echt wel voor een jongetje…… dacht ik. Onderbuik gevoel zegt veel bij ons in de familie en die van mij voelde niet heel erg goed! Achteraf dan hè want op zich was het kaartje heel leuk!

Mijn zus beviel in september 2012 en gelukkig hadden we niet het zelfde kaartje, zij hadden ook een hele mooie en wij hoefden niet te switchen! In oktober 2012 was de vriendin van mijn neefje uitgerekend, toen hadden wij ons kaartje al uitgezocht. Ik was zelf uitgerekend op 6 december 2012 dus we waren mooi op tijd!

Het perfecte geboortekaartje

Toen kregen wij het kaartje binnen van mijn neefje en zijn vriendin. Zij hadden een dochtertje gekregen en welk kaartje hadden zij uitgezocht? Juist ja, de roze variant van onze blauwe. Wat was ik verdrietig en boos. Niet op hun hoor, ik snapte natuurlijk erg goed waarom zij dat kaartje hadden uitgekozen. Alleen ik wilde niet hetzelfde kaartje. Het idee was  dat ons droppie een speciaal uniek kaartje zou krijgen, één voor hem alleen! Op naar de drukkerij! Kon het nog? Een nieuwe uitzoeken? Ja gelukkig wel! En toen ineens was daar het perfecte kaartje! Alles wat wij wilden en toch niet blauw.

Online geboortekaartjes bestellen

En nu mogen wij weer! Dit keer geen drukkerij, geen boeken napluizen (niet veel tijd voor). Nu gaan wij voor de digitale snelweg! Online geboortekaartjes bestellen! Op zoek naar het mooiste geboortekaartje voor ons ukkie.

Welke site? Welke werkt het makkelijkste? Nou daar kom je best snel achter als je even achter de laptop zit, maar op een ander moment verder wilt met je mobiel of tablet. De ene site werkt namelijk beter op de mobiel, de ander op de laptop. Niet handig. Het ene moment bewerk je immers op laptop, de volgende dag wil je misschien op je mobiel verder. Dan zit je op laptop of PC nog met  de keuze tussen Internet Explorer en Google Chrome.

Geboortepost, want je wilt je baby toch een beetje leuk aankondigen

We hebben allerlei sites geprobeerd en we zijn uiteindelijk bij Geboortepost uit gekomen! Deze site werkt prima op de mobiel en op de laptop met Google Chrome. Je kunt daarnaast alles zelf wijzigen en precies maken zoals jij wilt bij bestaande kaartjes. Ook kun je zelf helemaal blanco beginnen met een kaartje. Er staan allerlei variaties van plaatjes en achtergronden op en lettertypes, je kunt je helemaal uitleven dus.

Online geboortekaartjes bestellen

Wat niet onbelangrijk is:  ONS kaartje stond er tussen! Hij staat al helemaal klaar, nu nog wachten op ons kleintje. De laatste spannende loodjes. Het aftellen is echt begonnen nu. Nog plus minus 5 week. Tijd gaat zo snel nu. Het kaartje van mijn nichtje haar dochtertje is niet dezelfde gelukkig, mooi, zoet en lief, maar niet de onze!

Een pak van mijn hart! Ik ben zo trots op ons geboortekaartje en ben ook zeer benieuwd wat de rest van de familie er van vindt!


profiel aniek
Mijn naam is Aniek, 35 jaar, mama van een drukke peuterpuber en een trappelende baby in de buik. Ik woon samen met mijn lieve vriend. Op dit moment ben ik helaas thuis en druk op zoek naar een nieuwe uitdaging als pedagogisch medewerkster.

Reacties

reacties

Misschien ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.