GRATIS schooltas van Ouders van Nu
Inspiratie

GRATIS schooltas van Ouders van Nu

Het is zover! Muppet is naar groep 3. Ondanks dat het niet meer zo heet, is hij natuurlijk wel van de kleuterschool naar de basisschool nu. Het moment dat het echte werk gaat beginnen! Het kleuteren is voorbij. Uit het tienminutengesprek van ver voor de zomervakantie bleek dat juf geen problemen voorzag en ik zelf voorzie ze eigenlijk ook niet. Het is een leergierig mannetje.

Natuurlijk hoop ik dat hij de overgang van kleuterschool naar het basisonderwijs niet te groot vindt, maar ook daar ben ik eigenlijk niet bang voor. Om hem leuk te laten beginnen en voor mezelf om me voor te bereiden, vroegen we voor de vakantie al de GRATIS schooltas van Ouders van Nu aan.

De Ouders van Nu gratis schooltas, mét inhoud. Je vult je volledige gegevens in en kunt er één ophalen bij een Bruna bij jou in de buurt!

Gaat jouw kind naar of zit jouw kind op de basisschool? Gefeliciteerd! Ouders van Nu geeft alle kinderen die naar de basis-school gaan of daar al op zitten een schooltas cadeau. De tas is gratis en zit vol leuke cadeautjes. De tas is beschikbaar in twee kleuren. Bij ophalen mag je zelf de kleur van de tas kiezen!

GRATIS schooltas van Ouders van Nu

Wat krijg ontvang je?

  • GRATIS schooltas van Ouders van Nu
  • schoolkind groeikalender (elk kwartaal via e-mail)
  • WoeDoeMail – tips voor de woensdagmiddag (elke week)
  • leuke aanbiedingen via e-mail

Zoals je ziet is het best de moeite waard. Ik vind de aanbiedingen niet altijd even interessant, maar soms zit er ineens iets bij wat leuk meegenomen is en weggooien of afmelden is een kleine moeite. De groeikalender is altijd leuk om even te lezen, soms leer je dingen die je nog niet wist immers. De mail met tips voor de woensdag lees ik niet altijd, toch zitten ook daar echt leuke adviezen tussen en die zijn ook nooit weg, leuke dingen doe je niet alleen maar op woensdag.

Wat zit er nu precies in de GRATIS schooltas van Ouders van Nu?

Wij hebben ons exemplaar  van de GRATIS schooltas van Ouders van Nu ver voor de vakantie al opgehaald, dus ik kan je laten zien wat er in de tas zit. Kijk je mee?

GRATIS schooltas van Ouders van Nu

Magazine ‘naar school’

Met name het magazine ‘naar school’ vind ik interessant! Jammer genoeg zitten er geen 36 uur in een dag, dus heb er nog geen tijd voor gehad, maar ben vooral benieuwd naar het artikel over de CITO toetsen en het loslaten, want dat vind ik nog best een dingetje. Ongetwijfeld zal ik er inspiratie uithalen om met jullie te delen op het blog. Hopelijk vind ik nog de tijd om hem te lezen. Om heerlijk met een glaasje wijn, dit magazine én de Kek Mama achter het huis te gaan zitten. De kinderen vermaken zich wel met de trampoline, óf zijn op school. De afleiding op een schooldag vind ik erg fijn. Ik mis ze toch altijd. Dus deze kun je ook daarvoor goed gebruiken. Jammer dat de Kek Mama een speciale mini editie is, daar heb je niet genoeg aan voor een hele dag afleiding, maar goed, iets met een gegeven paard en zijn bek.

Mijn jaar in groep 3

Voor Muppet zit er een heel leuk boekje in. ‘Mijn jaar in groep 3’ met ruimte voor zijn belevenissen en vriendjes op school. Hoop dat ik er dit jaar beter om denk, aangezien het boekje ‘mijn jaar in groep 1’ nog leeg is, voor groep 2 hebben we hem blijkbaar niet gehaald. De Donald Duck vindt hij geweldig. Voor zijn verjaardag heeft hij zelfs een abonnement op de Donald Duck Junior gekregen, die was dus heel welkom.

De cadeaukaart is helaas geen cadeaukaart. Twee seconden lang vond ik het niet leuk. Niet dat ik verwacht dat er een cadeaukaart ter waarde van € 200,- in de tas zou zitten, maar toch. Uiteindelijk is dát gewoon reclame. Je kunt je wél aanmelden voor de Ouders van Nu Voordeelpas en op die manier met korting kopen. De voordeelpas kost € 12,95, dus je moet zelf even kijken of dat uit kan.

Gratis* etui en slurpfruitje

De kortingscode voor een gratis etui is enorm handig aangezien een etui handig schijnt te zijn in groep 3, of dit echt zo is kan ik nog niet uit ervaring laten weten natuurlijk. Toch is het leuk om voor slechts € 3,50 (*verzendkosten) een gepersonaliseerd etui kan aanschaffen. Iets met eigen naam is voor kinderen al gauw een klein feestje immers!

Verder ontvang je een slurpfruitje wat ik vooral nogal handig vind als ik nét iets te lang ben blijven liggen en geen tijd heb om het fruitbakje met vers fruit of verse groente te vullen. Voor die EHBT (eerste hulp bij tussendoortjes-) momentjes, is dit ideaal!

De tas zelf is ideaal als zwem- of gymtas, alleen daarom vond ik het al handig om hem op te halen. En vandaag heeft hij bewezen ideaal te zijn voor de eerste gymles in de sporthal! Heb jij hem al gehaald en wat vond jij er van of ga je hem nog halen?

MJ

OvN Schooltas 728x90

Reacties

reacties

Marjo

I ♥ my boys and girl, Family, Ice cream, Books, Crochet, Bows, Rainbows, Pink, Angels, Ribbons, Sweet Songs, CupCakes & Pie, Strawberries & Raspberries, New Shoes & New Bags, My Kitchen & Vintage,To laugh & To cry from joy, Beads.

Misschien ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.