Ontwerp je eigen jurk voor Rainbow High Fashion-poppen
Spelen en leren What's new

Ontwerp en win je eigen Rainbow High Fashion poppen jurk 

Ter promotie van Rainbow High Fantastic Fashion is er een speciale campagne opgezet waarin fans hun eigen jurk kunnen ontwerpen en deze in levensgroot formaat kunnen winnen. De nieuwe  Rainbow High Fashion poppen zijn vanaf 22 september verkrijgbaar en worden geleverd met een catwalkoutfit om de show te stelen, een complete casual outfit, accessoires en een schetsboek, waarin te zien is hoe de personages hun eigen jurken hebben geschetst. 

Ontwerp en win je eigen Rainbow High jurk

Om de release van Rainbow High: Fantastic Fashion aan te jagen is er in samenwerking met content creator Kitta DIY een creative workshop-video gelanceerd. Fans staan centraal in deze activatie, want zij worden middels deze workshop aangemoedigd om zelf hun creativiteit de vrije loop te laten en de jurk van hun dromen te ontwerpen. Zij kunnen hun zelf ontworpen jurk winnen en deze daadwerkelijk dragen.

De Rainbow High: Fantastic Fashion-collectie bestaat uit zeven verschillende speelsets met poppen uit de geliefde animatieserie. Skyler, Violet, Amaya, Jade, Sunny, Poppy en Ruby. Het zijn stuk voor stuk kleurrijke personages boordevol creativiteit. Ze hebben hun droom om uit te groeien tot mode-iconen werkelijkheid laten worden.

Voor de allereerste keer zijn de schitterende outfits die de personages in de Rainbow High-animatieserie zelf hebben ontworpen ook echt verkrijgbaar.

Tips en tricks om je eigen Rainbow High Fashion poppen jurk te ontwerpen

Om de lancering extra kleur te geven is er in samenwerking met content creator Kitty DIY een speciale creative workshop opgezet. In deze video, die op haar YouTube-kanaal is te vinden, legt zij uit hoe kinderen hun eigen jurk kunnen ontwerpen.

Ook geeft ze handige tips en inspiratie voor een geweldig eindresultaat. Andere content creators hebben dezelfde workshop gevolgd. In korte video’s leggen zij uit hoe zij te werk zijn gegaan. Waar zij hun inspiratie vandaan hebben gehaald en natuurlijk laten zij zien hoe het eindresultaat is geworden.

Ontwerp en win je eigen Rainbow High Fashion poppen jurk 

De workshopvideo stimuleert fans in Nederland en België om zelf aan de slag te gaan en een jurk te ontwerpen. Zij kunnen gratis een Rainbow High Fantastic Fashion-template afhalen bij de winkels van Intertoys. Of deze downloaden via www.rainbowhigh.nl. Uit alle inzendingen worden vervolgens drie winnende ontwerpen geselecteerd. De hoofdprijs? De prijswinnaars zien hun eigen creaties tot leven komen als échte jurk in levensgroot formaat. Zodat ze die daadwerkelijk zelf kunnen dragen!

Rainbow High Fashion poppen

De nieuwe Rainbow High Fantastic Fashion-poppen zijn nu verkrijgbaar in de Benelux bij onder andere Intertoys, Bol.com, Toychamp, DreamLand, Top1Toys en Fun. Iedere set heeft een adviesprijs van €44.99.

❥ Wacht niet te lang! Ontwerp en win je eigen Rainbow High Fashion-poppen jurk, zodat je zelf de show kunt stelen!

 

Reacties

reacties

Gastauteur

Sommige artikelen worden niet door mijzelf geschreven en ook niet door een vaste gastblogger. Het zijn bijvoorbeeld eenmalige gastblogs van collega bloggers of reviews die een lid van mijn team voor me geschreven heeft.

Soms zijn het verhalen van mensen die graag hun ervaringen willen delen. Om een stukje herkenbaarheid te brengen, een hart onder de riem te steken of een hart onder de riem te krijgen ♥

Wil jij zelf ook een persoonlijk verhaal delen, voel je welkom om me te mailen! Ik kijk uit naar jouw verhaal!

Misschien ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.