Op weg naar een nieuwe tatoeage #2
Persoonlijke verhalen

Op weg naar een nieuwe tatoeage

Afgelopen zaterdag, was het zo ver! Voor het zetten van onze moeder-dochter tattoeage moeten we helaas nog heel lang wachten, maar dat is een goed teken. We gingen in ieder geval weer een stapje verder op weg naar een nieuwe tatoeage. Het was ‘even’ op en neer naar Nieuw Amsterdam, alleen om een ontwerp te checken dus hopelijk was het de moeite waard. Vlak voor mama me op kwam halen, zei Elynn dat ze graag mee wilde. Het wás immers een meidendag.

Heel veel zou ze er niet aan hebben, maar dat maakte haar niet uit. Met mama, oma en tante op stap zou ze heel leuk vinden. Ik appte Aniek om te overleggen, zij en haar jongens kunnen er natuurlijk ook niets aan doen dat ze jongens zijn, maar Elynn is nou eenmaal wel het enige meisje. Gelukkig vond ze het geen probleem en had ik een heel gelukkig Pollewopje. Toen oma binnen kwam, mocht ze het als verrassing vertellen. Dat ging even mis, want in plaats van vertellen, vroeg ze of ze mee mocht. Oma zei terecht dat dát niet kon deze keer. Dus Elynn in tranen. Na wat uitleg, hadden we dan toch uiteindelijk twee blije meisjes in huis. Op naar tante Aniek!

Op weg naar een nieuwe tatoeage

Bij Aniek dronken we een kopje koffie en zo konden Jesse en Elynn met elkaar kletsen. Zo schattig, die grote kleintjes. Het was ook een beetje afleiding nog. Ik vond het namelijk best super spannend. We hadden natuurlijk onze wensen gecombineerd met de afbeeldingen doorgegeven en daar moest zij het maar mee doen. Drie afbeeldingen combineren tot één met ons verhaal. Straks vonden we het niets. Of straks vond één van ons hem geweldig en de andere twee niet. Aniek liet ons twee tatoeages zien van bekenden die ook door Carolien waren gezet die waren prachtig. Dat gaf gelukkig weer wat rust.

Het ontwerp

Nou sta ik niet heel snel met mijn mond vol tanden, maar haar ontwerp deed het hem! Wat heeft ze het prachtig gedaan. In één van de inspiratie foto’s zat kleur en dat vond ik prachtig, ondanks dat ik niet heel erg fan ben van kleur in tatoeages. Het ontwerp van Carolien had eerst geen kleur. De kleuren die ze voorstelde, daar kan ik me nog niet echt vinden. We spraken af dat kleur nog toegevoegd kon worden, maar we eerst voor schaduwwerking zouden gaan. Het formaat blijft voor ons alle drie hetzelfde, dat vind ik wel heel mooi. Op een manier die ik nog niet ga vertellen, heeft ze ook nog de 5 kinderen van Aniek en mij er in verwerkt. Ik wist niet wat ik moest zeggen. Het moest zo op me inwerken, tot me doordringen, hoe ontzettend mooi ik hem vind.

Tatoeage voor Finn

Behalve de foto’s van de tatoeage voor ons, had ik ook nog een foto gestuurd van een stempel (niet de afdruk, maar daadwerkelijk de stempel). De afbeelding is van een moeder met kind in draagdoek, echt heel mooi. Ik had er bij gevraagd of ze die om kon zetten naar een tekening. Zodat deze tegelijkertijd kan worden gezet met de andere tatoeage. Dat was geen probleem, ze had er geen ontwerp van gemaakt, maar zou hem dan wel kunnen zetten. Er hoeft immers niet iets bij. Helaas zag ik heel toevallig vandaag (op zoek naar iets anders) dezelfde afbeelding als logo achter op een auto. Ik heb nog niet kunnen achterhalen van welk bedrijf of welk merk het is, maar ik was er wel klaar mee. Vandaar dat ik Carolien een mailtje heb gestuurd met het verzoek deze eerst te laten vervallen. Uiteindelijk kunnen we pas volgend jaar terug om hem te laten zetten, dus ik heb de tijd.

Lekker lunchen

En als we in de buurt zijn, dán lunchen we vanaf nu in Klazienaveen. Ook omdat het voor Elynn heel leuk zou zijn zo met de meisjes. Maar ook om het voor haar wat leuker af te sluiten. Bij de tattooshop was ze zo onder de indruk. Gelukkig heeft ze het nu alleen nog over de pepernootjes die ze mocht, maar daar wist ze niet hoe snel ze op schoot moest kruipen en het liefst helemaal in me weg. Zo snoezig. Of het nou door de toch beetje enge afbeelding op de muur kwam, of door de lucht en de warmte, of door de mensen die er waren. Ze wist niet wat ze er mee moest.

lunchen at de Kombuys

De Kombuys is niet alleen door de fijne kindermenu’s en tosti’s heel kindvriendelijk, er is ook een speelplekje met genoeg speelgoed en ruimte voor een aantal kindjes. Ze genoot op haar eigen manier (langzaam) van frietjes en vissticks. Ik koos voor de zalmwrap, en mensen, wat een aanrader weer! Heerlijke gebakken aardappelpartjes er bij, fantastische saus én voortreffelijke mix met de kappertjes en de salade. Genieten!!

We zijn dus nu echt goed op weg naar een nieuwe tatoeage.Het ontwerp is meer dan goedgekeurd, we hebben een goed gevoel bij Carolien en kunnen bijna niet wachten om hem te laten zetten. De plekken zijn vooralsnog bepaald en nu moeten we heel veel nachtjes slapen nog.

April was helaas nog optimistisch namelijk. Ze heeft het zo druk, dat we pas in juni terecht kunnen. Het ontwerp is gelukkig zo prachtig, dat dit de moeite van het wachten echt wel waard is. Maar wat duurt wachten als je als een kind zo blij bent, ontzettend lang ♥


Afbeelding tatoo artist via Shutterstock

Reacties

reacties

Marjo

I ♥ my boys and girl, Family, Ice cream, Books, Crochet, Bows, Rainbows, Pink, Angels, Ribbons, Sweet Songs, CupCakes & Pie, Strawberries & Raspberries, New Shoes & New Bags, My Kitchen & Vintage,To laugh & To cry from joy, Beads.

Misschien ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.