Home TAGS | CHALLENGES PHOTO A DAY 2014

PHOTO A DAY 2014

by Marjo
PHOTO A DAY 2014

Met een PHOTO A DAY challenge doe je niets meer of minder dan elke dag één foto maken van ‘iets’ wat op een van te voren vastgesteld lijstje staat. PHOTO A DAY 2014: de invulling is aan jezelf en het is natuurlijk leuk, wanneer je dit een beetje origineel doet.

Daarbij vind ik het extra leuk wanneer je het persoonlijk maakt en ik zat er al een tijdje aan te denken om aan zoiets mee te doen. Via het Twitter account van “op de zolder van tante Sofie” zag ik ineens deze PHOTO A DAY 2014 voor de maand juli, goede timing dus ♥ De PHOTO A DAY challenge is bedacht door Fat Mum Slim, een Australische blogger. Hoe het precies werkt? Elke maand komt er een nieuwe lijst met challenges uit. Hier kwam ik pas veel later achter (lees: 16 mei 2016) 

 

PHOTO A DAY 2014

PHOTO A DAY 2014

♥ Ready, set, go! Dag één was de opdracht Vintage, hier heb ik heel even over na moeten denken. Tot mijn oog viel op een erfstuk van mijn oma. De liefste oma die er was.  Niet iedereen is blij met het vernoemen van vroeger, maar ik ben trots op mijn naam. Mijn oma heette Martha Johanna, roepnaam Martha. Ik heet ook Martha Johanna, roepnaam Marjo (creatief hè 🙂 heb ik niet van een vreemde dus). Ze snapte nooit waarom wij zo graag bij haar waren, ze deed immers niks bijzonders. En juist dat maakte haar zo ontzettend bijzonder. Ze was er met alle liefde en geborgenheid, en dat was genoeg…..♥

De armband zelf vind ik prachtig vanwege zijn vintage look. Vintage is voor mij  niet een mooi woord voor “tweedehands” zoals het woord nu te veel wordt gebruikt. Vintage is voor mij: “Vroeger” & “een herinnering aan vervlogen tijden “………dát gevoel krijg ik bij deze armband. (Omdat ik het slotje ook prachtig vind, heb ik die even aan de voorkant gefotografeerd ;))

#aphotoaday 2014

Family

Mijn familie is op de eerste plaats mijn gezin. Heerlijk om met elkaar te genieten! Ik vind het hebben van twee kindjes ook een hele ontdekkingsreis. Het jongleren met tijd en aandacht, maar ook het omgaan met 2 totaal verschillende persoonlijkheidjes! Zorgzaam, dromerig, leergierig tegenover eigengereid, ontdekken en laat mij maar doen! Het uitdagen van elkaar en papa en mama, echt de grenzen op zoeken, uitproberen….. & dan weer samen spelen en zo lief zijn voor elkaar en papa en mama. Bijzonder en mooi! (maar heel soms……;))

#aphotoaday 2014

A favourite thing

I just love my all✩stars. Hoog op mijn verlanglijstje staat nog een tweede paar hoge mintgroene en later nog eens een paar lage roze 😉 maar voor nu ben ik gelukkig met deze heerlijk zittende en overal bijpassende donkergrijze! Ondanks schoenen-tic en steeds hoger wordende berg schoenen grijp ik eigenlijk dagelijks deze. Er staat nog een ander favorietje verstopt op deze foto, we love duplo tooooooo!

#aphotoaday 2014

Something orange

Voor “something orange” was de keus niet moeilijk. Dat was ruimschoots aanwezig op het bordje wat Muppet voor me had gemaakt vanmorgen. Hij vindt het echt heel leuk om rollenspellen te spelen en zijn fantasie wordt steeds groter….prachtig. Ons kleine meisje wandelt er dapper achteraan met bestek of ook een bordje. Ze zorgen goed voor hun mama, zo lief & leuk om te zien dat ze zoveel aan elkaar hebben en van elkaar leren en dat zonder al te veel woorden..

#aphotoaday 2014

Eyes

Terugkerend thema in deze opdracht zijn wel Muppet en Pollewop ♥ (na een check is het maar in drie van de tot nu toe 5 dus valt mee). Als ik iets prachtig vind (en oh wat ben ik objectief) zijn het hun ogen.Dit keer in combi met die van mezelf, de opdracht vroeg toch echt om meervoud, gelukt dacht ik zo!

#aphotoaday 2014

Fresh

Niks verfrissender op een warme dag, dan een waterballonnen gevecht. Heerlijk!! Met water spelen is altijd leuk, maar wat praktischer wanneer het warm weer is. Wat is er dan nog leuker om elkaar te mogen bekogelen en er voor te proberen te zorgen dat je zelf niet geraakt wordt?

#aphotoaday 2014

Chocolate

Het tegenovergestelde van fresh is mijn keuze voor chocolate. HOT-chocolate in dit geval. Ondanks dat ik geniet van lente en zomerweer, vind ik dit één van de grote charmes van de herfst en winter, warm, comfy en koozie. Het liefst met een likeurtje of rum! Zo’n heerlijke warme gloed van binnen. Genieten!

#aphotoaday 2014

In my hand

Je hebt twee kleine handjes
geef pappa en mamma er allebei één
dan leiden wij je rond
totdat je zegt: Ik kan het wel alleen

#aphotoaday 2014

3 of a kind

In deze foto komen een aantal liefdes samen ♥ ik heb een voorliefde voor romantiek, roze, vintage, brocante. Ik houd ontzettend van bakken, recepten lezen, de geur van versgebakken taart, koekjes of brood en bij voorkeur weer samen met mijn liefjes. Hoe ik aan deze mooierd kwam? Je leest het hier.

#aphotoaday 2014

Good together

Een setje van mijn eigen hand en dont’t they look good together? Zoals ik zei, ik heb een voorliefde voor romantisch roze en dat zie je hier terug. Gecombineerd met de zandkleur en een beetje gebruinde huid van de zon…..zie je het voor je?

 Voor de volgende dagen in a PHOTO A DAY 2014 klik je hier voor deel 2 en hier voor deel 3.

♥MJ

Reacties

reacties

Gerelateerd

1 comment

Aniek 1 juli 2014 - 11:14

Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.