Home | NEW IN | Sabbelen en ontdekken

Sabbelen en ontdekken

by Marjo
Sabbelen en ontdekken

Nog steeds ben ik er van overtuigd dat spelend leren, de beste manier van leren is. Ook weet ik zeker dat je hier heel jong mee kunt beginnen. De kleinsten ontdekken voornamelijk oraal, dus met hun mond. Het 100% natuurrubberen sensory speelgoed van Lanco is speciaal ontwikkeld voor de allerkleinsten.  Behalve de cactus heeft het merk een wereldbol, een lieveheersbeestje en een ananas om te sabbelen en ontdekken. 

Ze worden volgens een ambachtelijk productieproces gemaakt waarbij kwaliteit en veiligheid voorop staan. Sommige onderdelen worden zelfs nog met de hand uitgevoerd waardoor geen twee exemplaren hetzelfde zijn. De uitvoering van de cactus is mijn favoriet. Eerlijk, die zou ik bijna voor de sier in de douche zetten. Alle figuren hebben een heerlijke zachte rubberen textuur en zijn fijn én veilig voor je kindje om op te sabbelen en te bijten. Zowel in bad als in bed of in de box kan je kindje heerlijk spelen met de zachte rubberfiguren van Lanco.

Natuurlijke badspeeltjes

Zo kalmeren de speciale bijtspeeltjes het tandvlees en zijn ideaal bij het doorkomen van tandjes. Bovendien zijn ze speciaal ontwikkeld voor kleine babyhandjes en daarom makkelijk vast te pakken.

De badspeeltjes van Lanco zijn gemaakt om veilig mee in bad te nemen. Ze hebben geen gat, zodat er geen badwater in kan komen. Zo kan er geen schimmelvorming ontstaan. Zelfs na vele uren badplezier heeft het natuurlijk rubber nog dezelfde kwaliteit om veilig op te kunnen sabbelen of bijten.

Sensory speelgoed veilig sabbelen en ontdekken

Sensory speelgoed

Naast de bijt- en badspeeltjes heeft Lanco ook een bijzondere sensory speelgoed lijn. sensory speelgoed is er speciaal gericht op het stimuleren van de zintuigen: zien, proeven, horen en voelen. Zo zijn de opvallende kleuren bedoeld om de aandacht van je kindje te trekken en zijn de vormen zo gemaakt dat je kindje ze makkelijk kan vastpakken om zijn oog-hand coördinatie te stimuleren.

Veilig sabbelen en ontdekken

Tenslotte heeft het rubber verschillende texturen, met lijntjes en ribbeltjes, die je kindje op verschillende manieren kan voelen, vastpakken en ontdekken. Alle speelgoedfiguren van Lanco zijn gemaakt van 100% natuurlijk rubber en zijn vrij van schadelijke stoffen als PVC, BPA, Nitrosaminen en Ftalaten. Zelfs op de gekleurde figuren kan heerlijk worden gesabbeld dankzij het gebruik van eetbare kleurstoffen.

Het 100% natuurrubber is dus volledig veilig om heerlijk op te sabbelen en ontdekken. Het speelgoed heeft een zachte piep dat het gehoor subtiel stimuleert. Voor meer informatie check je: www.kleinegiraf.nl.

 

 

Reacties

reacties

Gerelateerd

Leave a Comment

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.