Home TRAVEL | UITJES Secret Forest Festival

Secret Forest Festival

by Marjo

Na de edities van 2013 en 2014 was het even stil rondom het Secret Forest Festival. Maar er is goed en groot nieuws te melden! In 2017 staat het festival weer op de kaart! Op 20 mei 2017 zal er namelijk een nieuwe editie plaatsvinden op het Pagedal te Stadskanaal!

Jeroen van Broekhoven, de eigenaar van FOX Stadskanaal liet het voor maandag 24 oktober al doorschemeren, hij had een nieuwtje en dat zou hij die dag, om 12.00 uur precies bekend maken via Facebook. Aangezien Jeroen een oud klasgenoot van me is (een echte discotheekbezoeker ben ik nooit geweest) volg ik deze pagina. Het is leuk om te zien dat het jongetje van toen, nu een trotse man en vader is met een gigantisch hart voor zijn zaak en woonplaats is. Prachtig om te zien dat hij met de tijd meegroeit, mogelijkheden ziet en er voor gaat! Op de flyer van het event, ben ik stiekem een beetje verliefd!

Festivalbezoeker pur sang

Ben jij een echte festivalbezoeker? Dan mag je dit niet missen! Het Secret Forest Festival beloofd grootser dan ooit te worden. Daarmee wordt het Secret Forest Festival in één klap één van de grootste festivals van het noorden. Op het festival zullen meerdere podia te vinden zijn en zullen tientallen DJ’s en artiesten hun opwachting gaan maken.

Secret Forest komt terug!

In 2017 keert Secret Forest Festival groter dan ooit terug in het Pagedal van Stadskanaal. FOX Nightlife & Events presenteert jullie het vetste festival van het Noorden van Nederland.

Secret Forest Festival

Ten opzichte van de voorgaande edities van het Secret Forest Festival zijn er een aantal zaken veranderd. Onder andere is de verhaallijn veranderd ten opzichte van de voorgaande edities en ook de locatie is verplaatst. Het festival zal nu plaatsvinden in een ander gedeelte van het Pagedal te Stadskanaal.

Voor meer informatie ga je naar www.secretforestfestival.nl. Hier vindt je ook het laatste nieuws over het Secret Forest Festival. Vergeet niet jezelf op aanwezig te zetten voor het event!

Reacties

reacties

Gerelateerd

1 comment

Elockers 27 augustus 2021 - 15:30

Klinkt als een te gek festival! Ga ze zeker in de gaten houden. Ik ben laatst naar zo’n soort gelijk festival gegaan. Alleen was daar lang niet alles goed geregeld. Ze hadden bijvoorbeeld geen lockers. Het thema vond ik wel helemaal geweldig!

Met vriendelijke groet,

Carla

Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.