Carry Your Love - het eerste draagevenement in Nederland
Dragen Ouderschap Travel

Carry Your Love – het eerste draagevenement

Door Simone – Op 19 mei 2019 vindt Carry Your Love (het eerste draagevenement in Nederland) plaats in Tuil. Samen met een aantal andere moeders mag ik dit prachtige evenement organiseren. We kwamen bijeen uit een andere draaggroep dan Carry Your Love en wilden naast de bekende baby/zwanger/mama en opvoeding beurzen iets nieuws op de kaart zetten. Een evenement geheel gericht op het dragen van je kindje.

En nu wordt dit over een paar weken werkelijkheid! Spread the love voor het dragen, spread the word! Het evenement vindt plaats in een mooie bloemenhal, op zondag 19 mei 2019 van 12.00 tot 19.00 uur. Er zullen diverse standhouders aanwezig zijn die natuurlijk draagdoeken, en/of draagzakken en misschien ringslings verkopen. Daarnaast zijn er ook een paar mama’s aanwezig die heel veel mooie dingen kunnen maken van draagdoekstof, zoals tassen, speelrammelaars, portomonees, sleutelhangers, leuke fijne tricot broekjes, leren schoentjes en nog veel meer!

Carry Your Love – het eerste draagevenement in Nederland

Naast de standjes wilden we ook iets interactiefs kunnen bieden, we hebben daarom een aantal handige mama’s aangeschreven om een workshop te organiseren.

Workshop eigen tas bedrukken, Carry Your Love - het eerste draagevenement in Nederland

Zo hebben we een workshop van de WrapDoctor Ina, zodat je zelf kunt leren om haaltjes in je doek te reparen. Er is een workshop PegDoll maken of je kunt je eigen tas bedrukken met een draagquote. En niet te vergeten, je kunt ook een draagconsult of draagworkshop doen op het event. Wil je nog leren dragen met een doek of draagzak, of een andere knoop leren? Dat kan ook!

Lezingen & ontmoetingen

Daarnaast zijn er een aantal workshops/lezingen voor de innerlijke mama. Er wordt en workshop Kickboksen gegeven (ook voor kids!) en een je kunt een lezing bijwonen van PowerMama Maleka, een alleenstaande mama met als missie om jou het inzicht te geven dat alle kracht en wijsheid al in je zit! Ze is een Female Empowerment Coach met als doel om bewustwording en verbinding te creëren. Ze weet maar al te goed wat het is om je kinderen te dragen, hoe het mentaal en fysiek voelt. Maar wie draagt jou?

Wat stiekem het leukst is, is het ontmoeten en van gedachten wisselen met heel veel mede draagmoeders. Sommige ken je wellicht al van de verschillende draagforums en misschien hebben jullie zelfs  wel eens een doek of draagzak geruild (of verkocht of gekocht). Dat kan natuurlijk erg spannend zijn, maar uit ervaring kan ik zeggen dat het ook heel erg leuk is. En dat gaat allemaal onder het genot van een lekker kopje thee met Tony´s 😉

Grootste Stash

En als klap op de vuurpijl willen we Polen verslaan met de grootste stash (verzameling draagdoeken) wall! Help jij mee om dat te realiseren? Je ticket is trouwens ook een lot voor de loterij en er worden lootjes verkocht voor hetfantasische goede doel Because We Carry.

We hebben verder gezorgd voor een goede foodtruck en voor de kinderen is er een kinderhoek (in retro style ingericht). Lijkt het je leuk om aanwezig te zijn bij dit eerste draagevenement en wil je niks missen? Reserveer je tickets dan snel, en vergeet niet ook een workshop te boeken, klik hiervoor door naar de site van Carry Your Love.

W I N N E N – Natuurlijk geef ik ook heel graag iets weg! Via Mar-JoYa kun je kans maken op  2 entree tickets en 2 workshop tickets voor de workshop “Tas Bedrukken”. Check snel het bericht op Facebook voor meer informatie! De winactie loopt tot 10 mei 2019. De winnaar krijgt persoonlijk bericht.

Reacties

reacties

Gastauteur

Sommige artikelen worden niet door mijzelf geschreven en ook niet door een vaste gastblogger. Het zijn bijvoorbeeld eenmalige gastblogs van collega bloggers of reviews die een lid van mijn team voor me geschreven heeft.

Soms zijn het verhalen van mensen die graag hun ervaringen willen delen. Om een stukje herkenbaarheid te brengen, een hart onder de riem te steken of een hart onder de riem te krijgen ♥

Wil jij zelf ook een persoonlijk verhaal delen, voel je welkom om me te mailen! Ik kijk uit naar jouw verhaal!

Misschien ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.