Stoere en zakelijke luiertas
Ouderschap

Stoere en zakelijke luiertas

Als je op stap gaat met je baby, sleep je vaak de wereld mee. Een stevige ruime tas is dan onmisbaar. Inmiddels is Finn al weer bijna een half jaar en heb ik de geweldige stoere en zakelijke luiertas van Burkely uitvoerig kunnen testen. Tijd om hem met jullie te delen dus. Voordat Finn geboren werd, hebben we uiteraard de nodige spulletjes gekocht. We begonnen met checken wat er ook al weer nodig was, daarna gingen we windowshoppen en vergelijken en uiteindelijk werd er gekozen.

De zoektocht naar een mooie stijlvolle luiertas was uiteindelijk simpel. Wel pas nadat ik bepaald had, wat voor één ik wilde. De wensenlijst was toen ik er voor ging zitten, snel duidelijk: bovenal stevig, veel ruimte, wat vakjes én later ook te gebruiken als zakelijke damestas.Er moesten ook niet te veel vakjes zijn, want dan raak je juist alles kwijt. Ik wilde dit keer niet een duidelijke luiertas. Hij hoefde niet in babykleuren en met sterren bijvoorbeeld. René moest er ook mee kunnen lopen. Ook wilde ik dat hij makkelijk én stevig aan de wandelwagen kon hangen.

Stoere en zakelijke luiertas

Alle tassendie aan de eisen zouden voldoen kwamen in aanmerking, hij hoefde niet het label luiertas te hebben, bedoel ik. En toen vond ik hem. De geweldige stoere luiertas van Burkely, bij Marington. Eigenlijk een vintage business schoudertas. Perfect voor zowel René en mij en hij voldeed zo op het eerste gezicht aan de eisen. 

Stoere en zakelijke luiertas

Het is een ruime tas, met een groot achtervak, twee kleine voorvakjes en vanbinnen nog een extra steekvak. Officieel voor je laptop, in dit geval ideaal voor het verschoningsmatje en XXL swaddle. De twee voorvakjes zijn ideaal voor spenen, papieren zakdoekjes en andere kleine dingetjes. 

Stoere en zakelijke luiertas Spot jij de babybump? Bijzonder dat Finn toen nog aan boord was.

Het grote vak aan de achterkant, gebruiken we meestal voor Finn zijn boekje van het consultatiebureau. Of voor mijn portemonnee of andere dingen die ik meteen wil kunnen grijpen, zoals mijn telefoon. Ik wil daarvoor niet de tas in hoeven duiken. Binnenin zit wel een extra ritsvak en steekvak voor bijvoorbeeld het opbergen van sleutels, geld of mobiele telefoon, wanneer je dat liever niet aan de buitenkant doet.

Voordelen van de Burkely luiertas

De tas is te dragen aan de brede stevige schouderbanden, handig als je de Maxi-Cosi aan de arm draagt. maar ook aan de grote handvatten. Dit kan, door de grootte, zowel aan de hand, of aan de elleboog. De lange schouderband is met prachtige stoere haken bevestigd aan twee ogen aan de tas. Je kunt er dus zelf voor kiezen of je de band er aan laat of niet. De schouderband is ideaal om de tas aan de duwstang van de wagen te hangen.

Stoere en zakelijke luiertas

Het rundleer is geschuurd waardoor het een iets ruwe en stoere look heeft, en heel bijzonder; deze leersoort krijgt gedurende het gebruik nog meer karakter. De ritsen zijn stevig en robuust, eigenlijk net als de hele tas. Doordat hij zo stevig is, blijft de tas goed rechtop staan. Ideaal wanneer je in je eentje je baby moet verschonen en je handen daarmee vol hebt. Probeer dan maar eens een tas recht op te zetten immers. Het enige wat lastig gaat, zijn de ritsen, deze zijn ietwat stroef, dus die doe ik open, voordat de luier af gaat. Nu we de tas langer gebruiken, gaan ze wel makkelijker trouwens.

Zodra we deze tas niet meer nodig hebben als luiertas, wordt het mijn werktas. Alles wat je in de tas doet is namelijk goed beschermt en dat wil ik ook voor al mijn zakelijke spullen ♥

Reacties

reacties

Marjo

I ♥ my boys and girl, Family, Ice cream, Books, Crochet, Bows, Rainbows, Pink, Angels, Ribbons, Sweet Songs, CupCakes & Pie, Strawberries & Raspberries, New Shoes & New Bags, My Kitchen & Vintage,To laugh & To cry from joy, Beads.

Misschien ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.