Sweet Petit by Prenatal Najaar 2017
What's new

Sweet Petit by Prenatal Najaar 2017

Op 17 oktober jongsleden lanceerde Prénatal de nieuwste Sweet Petit najaarscollectie. De limited edition kledinglijn van Prénatal kenmerkt zich door luxe in eenvoud; is stijlvol, vertederend en gemaakt voor de allerkleinsten (maat 50 tot en met 68) en voor de iets grotere (maat 74-104). Kijk mee en ontdek de natuur in deze Sweet Petit by Prenatal Najaar 2017 baby- en peutercollectie.

‘Less is more’, luidt het motto. De nieuwe najaarscollectie ‘Nature’s Collection’, is zoals de naam al verklapt, geïnspireerd op de natuur. Dit zie je terug in het warme kleurbeeld en de ‘nature inspired’ prints. In de collectie zijn ook zachte velours, oversized pasvormen en vintage invloeden te vinden. Doordat de collectie zowel ‘statement items’ als neutrale items bevat kun je eindeloos combineren.

Sweet Petit by Prenatal Najaar 2017

Sweet Petit by Prénatal is door het designteam van Prénatal ontworpen uit eigen ervaring als ouders en geïnspireerd door de alledaagse dingen, geraakt door het geluk van al die kleine momenten. De strikjes. De items zijn gemaakt met oog voor comfort, pasvorm en detail.

Sweet Petit by Prenatal Najaar 2017

En, de kleding zit heerlijk comfortabel – zowel voor de allerkleinsten als voor de ‘grote’ kleintjes! Prénatal brengt vier keer per seizoen een limited edition Sweet Petit by Prénatal collectie met wisselende ontwerpinspiratie. De Sweet Petit by Prénatal collectie is exclusief te koop in de Prénatal winkels en de webshop.

Enjoy your Sweet Petit by Prenatal Nature’s Collection outfit ♥ 

 

Reacties

reacties

Marjo

I ♥ my boys and girl, Family, Ice cream, Books, Crochet, Bows, Rainbows, Pink, Angels, Ribbons, Sweet Songs, CupCakes & Pie, Strawberries & Raspberries, New Shoes & New Bags, My Kitchen & Vintage,To laugh & To cry from joy, Beads.

Misschien ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.