Strikjes #2 me-time, opdrachten en een gratis uitje
Persoonlijke verhalen

Strikjes #2 me-time, opdrachten en een gratis uitje

& toch….. ik hou ook van dit weer ♥ de plantjes hebben te drinken, wij kunnen wat afkoelen en het zijn van die fijne omrommel/werkdagen. Ik ga vandaag lekker achter de laptop. De kindjes hebben een soort van papa -dag met tussendoor een beetje van mama. Genieten met elkaar!

Mijn planning voor dit stukje me-time is bloggen en hele leuke spulletjes uitzoeken en bestellen voor een paar ontzettend leuke opdrachten!! Kan nu al niet wachten tot het geleverd wordt, ik kan daar zo blij van worden, ook omdat ik hoop iemand blij te maken met het resultaat, daar doe je het voor! Dan altijd toch weer de spanning of de verwachtingen waar gemaakt zijn. Iemand anders heeft iets in zijn hoofd, wat ik mag vertalen naar een echte Mar-JoYa en uiteindelijk klopt de combi tot nu toe altijd gelukkig. Afgelopen weekend heb ik een armband gemaakt met o6-nummer voor een hele stoere jongen. Idee gemaild, aanpassing gedaan en lieve reactie ontvangen: “Hij past helemaal, super & bedankt!”  Dan maak ik een vreugdedansje!

Strikjes #2 me-time, opdrachten en een gratis uitje

Vandaag is de winnares bekend gemaakt van de win-actie met Mamapraat.nl & daar ga ik als alles mee zit morgen het armbandje voor maken (kan helaas niet alles in 1 dag stoppen). Ook al ontzettend veel zin in & mede door de zon hebben we een heel fijn weekend gehad:

“jippie”-dag ♥

Vrijdag zijn we naar ’t Nije Hemelriekje geweest. Parasolletje, emmertjes en schepjes, koelboxje (met daarin o.a. een bakje met heerlijke watermeloen (*tip)) en een bootje om in te dobberen mee, wie doet je wat! (*gratis uitje ik doe niet mee aan de challenge, maar was voor deze wel geslaagd). We hebben opa en oma nog even berichtje gestuurd om te laten weten waar we zaten en die kwamen later op de dag en hebben ook heerlijk met de kids en ons gespeeld. Genieten (ja, met een grote G ;)) Volgens Muppet een echte “jippie”-dag ♥ zo lief!

Bootje varen

Zaterdags hebben we heerlijk rustig opgestart en onze dame op tijd op bedje gelegd voor haar rustmomentje. Daardoor waren we ook niet te laat bij mijn ouders waar we lekker rustig verder gegaan zijn met de dag. Heerlijk eerst in een badje in de schaduw onder de boom, daarna in het water bij hen achter het huis. De kindjes waren er snel door en wilden niets anders dan van de kant in het water naar oma springen, aangezien oma maar één paar handen heeft was dat nog een klein dingetje, gelukkig mocht af en toe iemand anders ook even vangen. Ineens zag Pollewop de boot en begon heel blij te wijzen: “DIE, DIE, DIE”, dus even later zitten we in de zon op een bootje #loveit. ’s Avonds zette Menno de BBQ aan en gingen we “dik doun in toene”.

Op de camping

Spontaan hebben we daar ook de zondag ingevuld….. Vouwwagen van zus en zwager bewonderen op camping De Hondsrug in Eext en meteen het allerliefste kleinste neefje platknuffelen. Vervelend genoeg was er een buitenzwembad dus we hebben de halve dag bij de tent doorgebracht en de andere helft in het zwembad, combinatie van niks 😉 Vouwwagen is helemaal goed gekeurd, daar gaan ze veel plezier van hebben ♥ dus heel blij voor ze!

Zus had een heerlijk *vier-uurtje* gemaakt, wat is soep toch fijn als het warm is (*tip soep kan altijd) en ’s avonds heerlijk gesnackt met een frikidelletje en friet… nog even nazitten en een dansje na met het animatie-team. Thuis hebben de kindjes nog even genoten van een ijsje en een douche. Wat hebben ze daarna geslapen!! Om acht uur werd ik wakker en zag in plaats van de grote man, de kleine liggen wat blijft dat overweldigend. Beneden werd ik begroet door één van de liefste glimlachen van de wereld, een dikke kus en een uitgepakte vaatwasser #liefdeis♥

#MH17

…….en dan dwalen mijn gedachten ineens af naar dat waar ik bewust niet over heb geblogd #MH17. Een blog er over schrijven komt te dicht bij. Ik wil me de laatste momenten niet voorstellen. Ik kan me niet verplaatsen in de families die zoveel verloren hebben op zo’n belachelijk oneerlijke manier! Toch voel ik wel het verdriet, toch kan ik me er wel in inleven. Ik word bang als ik naar mijn kinderen kijk, bang voor het allesomvattende verdriet als ik ze zou verliezen.

Alles komt zo hard binnen, dat ik me, ondanks al het mooie waar ik van geniet, al een paar dagen ontheemd voel. En misselijk, bang, machteloos en boos voel. Het enige wat nu moet is dat ze zo snel mogelijk naar huis worden gebracht #bringthemhome. Voor mij persoonlijk is het een ‘neus op de feiten’-moment.

Ga nooit heen zonder te groeten en geniet intens van elk klein en groots moment! Meer kan ik er nu niet over schrijven, noem het zelfbescherming 

Reacties

reacties

Marjo

I ♥ my boys and girl, Family, Ice cream, Books, Crochet, Bows, Rainbows, Pink, Angels, Ribbons, Sweet Songs, CupCakes & Pie, Strawberries & Raspberries, New Shoes & New Bags, My Kitchen & Vintage,To laugh & To cry from joy, Beads.

Misschien ook leuk

2 Reacties

  1. Fijn zo’n mama dagje. Wat een mooie omgeving ’t Nije Hemelriek. Bedankt voor de tip!

  2. Goede tip van dat gratis uitje, zal het eens bekijken…
    Jullie hebben in ieder geval lekker genoten.. Super zo’n persoonlijke blog zeg!
    En dat tragisch nieuws, is bij mij echt dichtbij gekomen.. Vreselijk gewoon!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.