Persoonlijke verhalen

Strikjes #36 dribbel, lieve opdracht en verjaardag voor de familie

Strikjes #36 dribbel, lieve opdracht en verjaardag voor de familie

Het was een week met veel lieve, leuke dingetjes. We gingen naar de bioscoop met de peuters, ik ontving een ontzettend bijzondere bestelling in de shop voor een op maat gemaakt armbandje en ik ging met Muppet naar de dokter om zijn oren te checken, waar we goed nieuws kregen. Je leest dit en waarom mijn man bloemen van mij kreeg in:

Strikjes #36 dribbel, lieve opdracht en verjaardag voor de familie

waar ik natuurlijk begin bij het begin, dus de voorstelling voor de peuters op maandag. Wat een schattigheid! Kleine mensjes, grote bioscoop. Eerst gewoon naar school en dan samen naar het theater. Pollewop zat naast haar allerbeste vriendinnetje, dus dat begon al goed. Langzaam ging het licht uit en ze bleef zo flink. Aan haar koppie zag ik dat ze het best een beetje spannend vond. Zo leuk! We zagen een stuk of drie Dribbel filmpjes en toen was Dribbel zelf nog in de foyer! Nog even samen op foto. Zo stoer! Geen seconden dacht ze er over na of ze het wel wilde, geen seconde kwam het in haar op dat ze niet wilde, hop in de rij en hop op foto! Met drie stipjes per wang en een stip op haar neusje was ze zelf net een puppy. Dat was super leuk binnen komen en maakt de foto extra snoezig natuurlijk.

Diezelfde dag kreeg ik ook eens super leuk berichtje in de mailbox. Een bestelling van een naamarmband. Zo’n opdracht was heel even geleden en ik had er zoveel zin in! Er was alleen een deadline en een te kleine voorraad letters. De deadline was wel een hele bijzondere dag. De verjaardag van mijn lieve Muppet, is natuurlijk de verjaardag van meer kindjes & toevalligerwijs ook van het dametje voor wie ik de armband mocht maken. Het ging om armband Sophie, vanwege de frisse uitstraling en niet alleen maar het meisjesroze. Helaas waren de letters van haar naam niet in mijn roze-vierkante-letterbak te vinden. Toevallig wel in de stoere zilverkleurige letters. Wat ben ik trots op het eindresultaat wat haar moeder en ik er van hebben bedacht. Ik kan het nog even niet laten zien, maar na dinsdag zal ik hem op mijn Facebookpagina laten zien!

Dinsdagochtend was het tijd voor een moeder-dochter-ochtendje met Pollewop. Samen spelen, samen voorlezen en ze werd ook nog een beetje verwend. Onze dame had een nieuw zwempakje nodig en wat zijn we geslaagd! Roze, frozen & tutu, wat wil je nog meer! Wat is het heerlijk wanneer ze nog even zo op schoot kruipt en hoe ze kan genieten van het spelen van een spel samen. Nu is dit ook een geweldig spel, dus dat pakt ze dan ook al snel. Echt even die tijd samen, genieten en lachen. Heerlijkheid!

Strikjes #36 dribbel, lieve opdracht en verjaardag voor de familie

Donderdagmiddag mocht ik met Muppet naar het ziekenhuis. Controle voor zijn oren, de buisjes zitten er nu zo’n jaar in. Het is wel heel lekker dat het ziekenhuis nu een buitenpoli heeft bij ons in de buurt. Ik ben iets eerder weggegaan van het werk en heb hem opgehaald van school. Het was lekker door de buien fietsen. Zo gezellig met hem achterop. Hij zat nog niet of de verhalen kwamen los. Heerlijk dat stemmetje vol enthousiasme. De buien waren er steeds en werden ook steeds iets erger, gelukkig was het vrij dichtbij. Binnen konden we een beetje opdrogen en toen waren we al aan de beurt.

Alles goed! Er was al een buisje uit. De avond er voor hadden we die zelfs gevonden, bleek achteraf. De dokter legde uit hoe het er uit zag en dat was precies wat we de avond er voor in Muppet’s bed zagen liggen. Eenmaal thuis, hebben we hem weer op moeten zoeken en nu ligt hij in een doosje, waar straks zijn tanden bij in moeten. Uitslag was verder dus helemaal goed, de andere zou er ook elk moment uitvallen en dat was prima. Hij hoeft niet meer met oordopjes zwemmen! Daar was hij wel erg blij mee & over half jaartje weer controle. Zoals het nu uit zag is de kans groot dat hij er over heen groeit én dat er geen nieuwe ingezet hoeven worden.

Op de terugweg was het echt steeds slechter qua weer. Op een gegeven ging het zo tekeer en kwamen er ook nog hagelstenen uit de lucht! We zijn maar even gaan schuilen in het fietsenhok van mijn werk. Muppet maakte er meteen een feestje van. Om op te vreten!

Strikjes #36 dribbel, lieve opdracht en verjaardag voor de familie

Dit weekend vierden wij zijn verjaardag. Alle boodschappen moesten nog gedaan worden. Dan ben ik zo dankbaar. Samen met mijn man heb ik het lijstje gemaakt, hij heeft er voor gezorgd dat vrijdag alles in huis kwam! We hadden al ergens die week zitten ouwehoeren over wie een keer weer voor wie bloemen mee zou moeten nemen. Ik vond dat hij het wel verdiend had & de lente in huis halen is altijd fijn dus die middag had ik een bloemetje voor hem!

Strikjes #36 dribbel, lieve opdracht en verjaardag voor de familie

Wat hebben we een heerlijke verjaardag gevierd zaterdag. Muppet is schandalig verwend en hij heeft heerlijk gespeeld. De volwassenen hebben zich volgens mij ook prima vermaakt en voor mijn gevoel heb ik minder in de keuken gestaan dan ooit én in alle eerlijkheid, ik vind de momentjes dat ik er wel sta ook altijd wel even lekker rustig.

De rosé smaakte prima, de hapjes ook. Prima middag dus! Het leukste aan zijn kadootjes vind ik dat het van alles iets is en alles waar hij van houdt. Knutselen, lezen, bouwen, creatief bezig zijn. Hij kon natuurlijk niet wachten tot zondag. Een hele dag spelen! Alles uit de dozen, alles open en gaan! Papa was bijna een beetje sneu, hij bouwt zo alle LEGO pakketten in een mum in elkaar, maar wat was het genieten om hen samen te horen spelen toen NINJAGO in elkaar zat! Ik smolt toen hij van Magformers een hart voor me gemaakt had en van BAOBAB hebben we samen meteen ’s ochtends al genoten, wat een leuk spel!

Strikjes #36 dribbel, lieve opdracht en verjaardag voor de familie

Het was dus een fantastische week vol strikjes de afgelopen week, hopen dat deze week met zijn verjaardag en zijn kinderfeestje net zo geweldig of beter wordt.

♥MJ

Reacties

reacties

Marjo

I ♥ my boys and girl, Family, Ice cream, Books, Crochet, Bows, Rainbows, Pink, Angels, Ribbons, Sweet Songs, CupCakes & Pie, Strawberries & Raspberries, New Shoes & New Bags, My Kitchen & Vintage,To laugh & To cry from joy, Beads.

Misschien ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.