Home PERSOONLIJK Strikjes #78 Babykamer, laatste dingetjes en proefzwemmen

Strikjes #78 Babykamer, laatste dingetjes en proefzwemmen

by Marjo
Strikjes #78 Babykamer, laatste dingetjes en proefzwemmen

Heerlijk om alles steeds meer op zijn plek te zien! In het vorige weekoverzicht las je al dat alle slaapkamers nu zo ver zijn. Her en der nog wat puntjes op de i, maar het grote geheel is klaar! In de babykamer staat het bed om in te bevallen nog op klossen, dus de laatste details doen we daar na de geboorte.

Op Elynn haar kamer, komt nog een prachtige wanddecoratie te hangen. Daarvan later foto’s in de blogs over de kinderkamers. Bij Thomas moeten er nog wat LEGO posters ingelijst en opgehangen. Zulke puntjes. We hebben wel heel veel af kunnen vinken deze week. De laatste benodigdheden hebben we online besteld bij de HEMA en lekker thuis laten bezorgen. We hebben dankzij de actie ‘Ik wil een prentenboek’ een prachtige klassieker in huis voor maar €2,- en de vluchtkoffer wordt steeds meer ingepakt. Maandag maakte ik een ontzettende leuke OOTD en was ik heel trots op één van de foto’s die ik daarvoor maakte!

OOTD EEN KONIJN MET STIPJES 

Strikjes #78 Babykamer, laatste dingetjes en proefzwemmen

Op de dinsdag vierde ik ook een klein feestje, seizoen zeven van The Goodwife op Netflix!! Ook bestelden we ’s avonds de proefdrukken van de geboortekaartjes en overdag hielp Elynn me met schoonmaken, zo schattig! Woensdag kwamen mijn schoenen van de samenwerking met Sacha binnen. Je kunt immers nooit genoeg schoenen hebben? Daarover ook later meer, maar ik bestelde iets heel anders dan ik van mezelf gewend ben, heel gaaf! Het bed staat klaar voor de bevalling, op klossen en in de babykamer.

Toen Elynn zo onder tafel vandaan kwam, riep ze trouwens heel droog; ‘Kijk mama, ik ben een schildpad’. En kroop naar binnen en buiten. Briljant! Ook mochten we Sourcy water met een smaakje testen. Die met banaan was grote favoriet bij Pollewop, Muppet was er verder niet van onder de indruk. Niet omdat het water is, dat drinken ze gewoon ook wel, hij vond de aardbeienversie in ieder geval gewoon niet zo lekker en van banaan houdt hij niet.

De laatste dingetjes

Zoals gezegd, werden de laatste handigheidjes en noodzakelijkheden bezorgd door HEMA. René heeft de bestelling de vrijdag er voor doorgegeven toen hij bij zwemles op Elynn mocht wachten, ideaal! Heerlijk om een gigantische doos thuis te krijgen. Ik wilde er wel in duiken! Toch heb ik dinsdag keurig gewacht tot René thuis was! Vrijdag heeft hij de klossen, de ondersteek en de rugsteun opgehaald, ook dat is mooi binnen. Het babybadje is er sinds zaterdag ook, maar die zetten we pas neer als het bed weer weg kan.

Proefzwemmen

Zaterdagmiddag mocht Thomas proefzwemmen, wat een spannende dag. Het was nog geen gelopen race namelijk. Hij is niet altijd even geconcentreerd en de borstcrawl is wel een struikelblok. Ik was zenuwachtiger dan hij en we moesten ook nog wachten tot drie uur. Het was een volle bak voor het raam en ik kon dus niets zien. Buikpijn vanuit mijn tenen. Ik gunde het hem zo! Hij mag dan verder van huis, hij doet vaak echt wel zijn best en het is mijn kind! Het was pas om 15.00 uur, dus ik zocht afleiding. Samen met Elynn heb ik de laatste dingen voor de Brownie taart met Twix en Rollo gehaald. Een heerlijke gezellige wandeling op een hele fijne ochtend.

Strikjes #78 Babykamer, laatste dingetjes en proefzwemmen Op de foto: zaterdag bakten we heerlijke brownies met twix en rollo | Vrijdag was Elynn met pap op stap en scoorde een lippenstiftje | ook trof ik alvast een baby aan in de box  | ‘De Gruffalo’ voor maar €2,- | samenwerking met Sacha | het Name it setjes van Elynn is helaas te klein, die ging in de verkoop,. (Hij is nog beschikbaar) | De foto van de OOTD op mijn laptop waar ik zo trots op ben | De baby komt steeds meer door het huis heen | Stipjes en een strikje #liefde

Proefdrukken

Toen we thuis kwamen, haalde ik de post uit de brievenbus. De proefdrukken!!! Zo spannend, de naam zwart-op wit, zijn de kleuren goed, hebben we het lettertype goed uitgezocht? Is de keuze voor de kleur van de enveloppen goed. Hebben we de juiste grootte te pakken. Het blijft bijzonder. Het duurde best lang voor de kinderen op bed gingen, maar eindelijk konden we kijken. Tussen de twee kleuren enveloppen was het makkelijk kiezen. Dat viel al mee! De naam, lijkt echt dé naam te zijn. Dus we hebben hem! Soms moet je afwijken van je principes om tot een goede beslissing te komen. Ook de keuze voor het papier, was meteen de goede, dus ik ben verliefd. Er is één klein dingetje, wat we aan willen passen, maar dat kan bij de echte bestelling gedaan worden. Nog heel even wachten!

Zomerse temperaturen en BBQ

Vrijdag kregen we een appje van mam in de familie app: ‘Hebben jullie zin om zondag bij ons te komen?’. Iets met een BBQ en lekker weer! Prima idee dus. Genoten van familie, het weer, lekker eten en gewoon bij elkaar zijn.

Bijzonder om mijn neefje te zien en te weten dat je zelf zo’n mini-mensje in je buikt hebt. Weten dat het bijna zover is, maar dat je toch moet wachten en niet weet hoe lang. Ik blijf het een rare, indrukwekkende waanzinnige tijd vinden. Ik ben er ook wel aan toe om ons mannetje kusjes te geven en kusjes! Te delen met iedereen die me lief is. Kijk hoe Thomas reageert op mijn neefje, hoe Elynn al aan het oefenen is. Elke keer als ik deze foto bekijk, smelt ik een beetje. Wat een mooi moment, helemaal omdat op dat moment Mini3 een koprol deed in mijn buik ♥ 

Einde in zicht

Inmiddels ben ik al weer 33 weken zwanger, komende woensdag gaan we week 35 in! Het gaat zo snel. Nog twee weken vanaf woensdag, dan mag ik thuis bevallen. Back-up is ingeseind voor de kinderen. De kleine kleertjes hangen in de kast. We zijn er klaar voor, tenminste zo klaar als je kunt zijn! Toch heb ik steeds het gevoel dat ik iets vergeet.  Zal de zwangerschapsdementie wel zijn.

Nog twee weken werken tot mijn verlof, jammer omdat ik niet zeker weet of ik terug mag komen. Heerlijk, omdat de laatste loodjes echt zwaarder worden. Gelukkig heeft elke dag een strikje en ga ik nog even lekker door ♥ 

Reacties

reacties

Gerelateerd

1 comment

Gerdi 10 april 2017 - 10:48

Wat een spannende weken gaan er nog volgen! Succes met de laatste loodjes…
Gerdi onlangs geplaatst…Meekijken met Gerdi #14 | Shoppen, Consultatiebureau en een fijn weekendMy Profile

Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.