Home REVIEW Toet Toet Cory Carson DJ Loco Speelset

Toet Toet Cory Carson DJ Loco Speelset

by Marjo
vtech cory carson review dj loco

Gas op de plank, daar heb je Toet Toet Cory Carson! VTech introduceert maar liefst zes hoofdrolspelers waarmee jouw kleintje de verhalen van Cory Carson op Netflix naspeelt of er een eigen draai aan geeft. Voor je het in de gaten hebt is home-sweet-home binnenkort Bumperdijk, woonplaats van het lieve kleine autootje Cory Carson. De hoofdrolspelers zijn; Benny Brandweerauto, Haily Kopter, Bobbie en Bibbi Bouwmans en Bella Bumper. De voertuigen zijn uit te breiden met de VTech Toet Toet Cory Carson DJ Loco Speelset en de Brandweerkazerne Bumperdijk speelset.

Elk autootje uit Bumperdijk beschikt over voldoende skills om heel veel verschillende avonturen te beleven. Knipperende lichtjes, geluid en gesproken zinnetjes,maar ook een stevige carrosserie garanderen eindeloos speelplezier. Of slooppret en showpret, als bijvoorbeeld Bibbi Bouwmans en Bella Bumper hun entree maken. Het is fijn dat met één of enkele items al grote avonturen in kinderkoppies groeien.Voordeel: je hoeft niet meteen alles aan te schaffen en zo heb je voor elke gelegenheid een cadeauidee voor een kleuter of peuter!

De lijn wordt helemaal compleet met speelsets passend bij de ontwikkelingen in de Netflixserie. Zoals DJ Loco, die graag een feestje bouwt met zijn vette muziektrein of de speelset Brandweerkazerne Bumperdijk, het epicentrum voor avontuur en levensreddend werk.

Interactief speelgoed VTech

Ook interactie staat centraal met Cory & Chrissy. Stoere broer en ondeugend zusje zijn als setje verkrijgbaar en reageren dankzij hun ingebouwde skills op elkaar, zo is het geen moment saai met die twee. De avonturen van Cory Carson komen samen in jouw woonkamer. Laat de pret beginnen. Het moet raar lopen, wil jouw kleine held zich vervelen met Cory en zijn vrienden in de buurt. In het eerder bericht over de Cory Carson Toet Toet Auto’s las je ook al één en ander over de nieuwe serie interactieve auto’s van VTech en vandaag lees je wat wij van de DJ Loco Speelset  vinden.

Features VTech Toet Toet Auto’s DJ Loco 

Gooi alle remmen los! Het is tijd voor een feestje met de DJ Loco-show! Tijdens het vooruit bewegen van DJ Loco luister je naar de grappige geluiden en vrolijke zinnetjes. Wanneer je op zijn pet drukt hoor je gezongen liedjes en melodietjes. De bijgesloten Cory en Chrissy kunnen op het podium en dat zorgt voor vrolijke reacties. Draai je aan de hendel, maken ze coole dansmoves én geven ze licht! Geniet van 18 melodietjes en 3 gezongen liedjes, maar ook vooral van de aan/uit knop en de automatische uitschakeling 😉

Review Cory Carson DJ Loco Speelset

Een heel goed teken vind ik het altijd dat Finn heerlijk op de grond gaat liggen om met het speelgoed te spelen. Dat betekent dat hij het leuk vindt en er uitgebreid de tijd voor neemt. De lichtjes in de autootjes vind hij erg leuk. Dat geeft de speelset toch iets extra’s. 

dj loco speelset vtechOp dit moment speelt hij alleen met de trein en DJ set. De combinatie met alle andere Toet Toet Auto’s en wegdelen heeft hij nog niet gemaakt. De link naar de serie wel. Laatst had hij de DJ Loco speelset met naar oma en hebben ze samen gespeeld en de serie gekeken. Hier thuis nog niet. 

De liedjes zijn zoals altijd aanstekelijk en ik merk dat ik ze nog loop te zingen, neuriën of fluiten als hij de DJ set allang heeft uitgezet. Niet op een vervelende manier overigens. Wat ik het echt het allerleukst vind aan DJ Loco? Dat Finn de draaitafel heel vaak speciaal pakt, aanzet en neerzet. Speciaal om te dansen. In de keuken. Zo ontzettend schattig! En handig voor de beweging. De vormgeving van de locomotief is speels en vrolijk!

dj loco speelset vtech reviewHandig om te weten: de bijgeleverde Cory en Chrissy zijn geen interactieve auto’s. Het licht komt van de kleine standertjes waar je ze op zet op de draaitafels. De beweging door het draaien van de hendels aan de draaischijven. Je kunt ze heen en weer bewegen op de grond en zelf verhalen laten beleven, maar ze hebben geen liedjes of teksten. De interactieve Cory en Chrissy autootjes staan hier dus op het verlanglijstje. 

Vergeet niet dat ik er eentje weg mag geven, de winacties van de #winachtnegentiendaagse  sluiten binnenkort! Inmiddels duurt hij al even, omdat er twee geweldige prijzen en reviews bijkwamen, dus het wordt tijd voor winnaars!

Review door Thomas | DJ Loco Cory Carson

Toet Toet Cory Carson DJ Loco
Door Thomas van der Noord

Mij moeder had voor mijn broertje en voor haar blog een Toet Toet Cory Carson DJ trein Loco gekregen van VTech. En daar gaat mijn blog over.

Toet Toet Cory Carson
Toet Toet Cory Carson is een serie op Netflix. Cory beleef met zijn vrienden en familie avonturen in Bumperdijk. Zijn zusje Chrissy is een groene auto en Cory een oranje.

DJ trein Loco
Als iemand in Bumperdijk een feestje houd ben je bij DJ trein Loco aan het juiste adres. Druk op zijn pet en hij maakt een muziekje of gaat praten. De DJ trein heeft ook een wagon. De wagon lijkt op een DJ tafel. Wel logisch want Loco is een DJ. Op de cd houders kan je Cory en Chrissy neer zetten, dan gaan ze dansen en geven de ruiten gekleurd licht.

samen spelen tien en drie jaar zoons vtechMijn mening
Ik vindt de DJ trein leuk. Aangezien ik 10 ben denk ik dat de trein leuk is voor kinderen van 3 tot 5 maar ook voor kinderen van 10-11 om met hun broertje of zusje te spelen. Mijn mening: KOPEN!!!!!

❥ Het was echt leuk om Thomas de foto’s te zien maken voor zijn blog, nog leuker was het om de jongens er samen mee te zien spelen. Voor zo lang het goed gaat uiteraard, maar dat weet je als ouder. Spelen jouw kinderen graag samen?

 

Reacties

reacties

Gerelateerd

Leave a Comment

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.