dripcake hema, Mar-JoYa Winweek / achtnegentiendaagse
Feest

Mar-JoYa Winweek / achtnegentiendaagse

Terwijl ik de blogs aan het schrijven was, kwamen er ook steeds meer leuke winactie bij. Vandaar dat de Mar-JoYa Winweek / achtnegentiendaagse steeds een beetje langer werd en steeds een beetje rommeliger. Daarom nu tussendoor dit blog. Een paar van de winweek blogs kwamen al online, en langzamerhand komen ook de laatsten één voor één online. In dit blog wil ik alvast een overzicht geven en uitleggen hoe deze Mar-JoYa Winweek / achtnegentiendaagse gaat verlopen. Een beetje orde in de chaos, al was het alleen maar voor mezelf ;). 

Het is al een tijdje geleden dat ik winactie’s deed. De reden is dat het echt heel veel tijd kost. Je wilt graag dat de blogs in een bepaalde periode online komen, die moeten wel allemaal geschreven worden, maar het gewone leven staat ook niet stil. Je wilt de sponsor de aandacht geven die ze verdienen. Na het schrijven van de blogs, moeten de berichtjes voor de socials gemaakt en waar mogelijk ingepland worden. Anderen moet je met de hand op dat moment online zetten. Ook het loten van de winnaars, waarbij ik het mezelf al zo makkelijk mogelijk maak, is een tijdrovende klus. Om niet alle namen in te hoeven voeren, geef ik alle reacties een willekeurig nummer. Extra winkansen zijn extra nummers bij je naam. Dan laat ik de kinderen of de man een nummer roepen, gewoon uit de lucht gegrepen. En dan hebben we een winnaar. Gelukkig doen jullie altijd enthousiast mee met de actie’s waardoor ik altijd veel te nummeren en te tellen heb.

Mar-JoYa Winweek / achtnegentiendaagse

Toch vind ik het wel altijd heel erg leuk om niet alleen strikjes te delen, maar ook uit te delen. Er waren dit keer ook echt heel veel super leuke strikjes!! Ineens begon het toch te kriebelen en iedereen wilde meewerken! Zo leuk.

Ik zet hieronder een fijn overzichtje neer, dan kun je zelf alvast bekijken aan welke je [allemaal] mee wilt doen. Volgens mij is het ook gelukt om voor elk wat wils te realiseren. De prijzen varieren in waarde, maar zijn allemaal bijzonder leuk. Denk aan een moment voor jezelf [Mama Me-time], maar ook een moment met je gezin [een filmavond met Harvie] én je maakt kans op iets voor je woning en/of iets geks en onzinnigs voor jezelf [gewoon omdat het kan]. De reden van de winweek op dit moment zijn de verjaardagen van mij [43 – 17*09] en Elynn [8 – 24*09], en juist dit jaar weer een keer vanwege de Corona crisis.

Hoe doe je mee?

Iedereen kan wel even iets leuks gebruiken. Ook heb ik het idee dat iedereen nog steeds veel online is, omdat we nog steeds drukte moeten ontwijken en nog steeds niet vrij kunnen gaan en staan waar we willen. Dat doet iets met mensen.

Als we dan toch zoveel online zijn en veel meer op social media te vinden zijn, kan er maar beter eens iets positiefs te vinden zijn. Daarom lopen de acties niet via het blog [ook al zijn reactie’s daar nog steeds super geweldig leuk], maar via Facebook en Instagram. Hoe je meedoet zie je in de winactie berichtjes onder de hashtag #marjoyawinweek terug. Lees die dus goed, de voorwaarden kunnen verschillen. Ik zou het leuk vinden dat wanneer je de actie deelt, je ook de hastag  #marjoyawinweek gebruikt.

Wat kun je winnen tijdens de Mar-JoYa Winweek?

 winweek Mar-JoYa

3x iTunes code ter waarde van  €9,99 voor de film Harvie en het Magische Museum

2x een exemplaar van ‘het feest van Nijntje’ in een speciale streektaal uitgave

De Mama Me-time Adventkalender voor een beetje tijd voor mama

2x een setje Be happy badschuim en Be happy douche van Kneipp

Een afbeelding op canvas van 40*60 met baklijst als mooie woondecoratie

Shoptegoed van €50,- voor de leukste gadgets en cadeautjes

Een prachtige set armbanden met gravure voor mama

Het super grappig bordspel zonder bord Pick up Pete

Een van de zalige maskers van Fanllory om de schade van de najaarszon een beetje te beperken [het is een verrassing welke je ontvangt]

Voor je peuter of kleuter mag ik een VTech Toet Toet Cory Carson DJ Loco – Speelset weggegeven

Vrolijk je Pakjesavond op met een Video van Sint; je maakt kans op 1 van de 2 codes om een complete Sintvideo te maken.

Wanneer alle berichten over de producten van de Mar-JoYa winweek online staan, komen pas de daadwerkelijk winactie berichten op social media en kun je daadwerkelijk kans gaan maken op de waanzinnige prijzen!

Heel misschien komen er in de loop van de tijd zelfs nog weer wat winacties bij. Ik krijg zulke leuke reacties en berichten! Daarom moet je zelf Facebook en Instagram in de gaten houden om mee te kunnen doen 😉 Oh ja, de winnaars krijgen allemaal persoonlijk bericht, over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd én ik ga de verlotingen in één keer doen een week na dat de laatste winactie online gekomen is!

  Heb jij op dit moment al een voorkeur voor een winactie? Laat het dan even weten in de reacties! Dat vind ik leuk!

 


De winacties op een rijtje


Facebook

Mama Me Time Kit

DJ Loco Cory Carson Toet Toet Auto

Zilveren armbanden set Kayasieraden

€50,- Shoptegoed Ditverzinjeniet.nl

Canvas met lijst bij Studentendrukwerk.nl

Pick Up Pete bordspel

iTunescode Harvie en het Magische museum

Kneipp douche- en badschuim

Nijntje in streektaal

Masker Fanllory

Sintervideo voor Pakjesavond

Instagram

Mama Me Time Adventskalender

DJ Loco Cory Carson

Zilveren armbanden Kayasieraden

Shoptegoed gadgets en cadeaus

Canvas 40*60 met lijst

Bordspel Pick up Pete

iTunes code voor familiefilm

Happy verwennerij Kneipp

Feest van Nijntje in streektaal/dialect

Een fijn ontspannen maskertje

Video van Sint voor een heerlijk avondje

 


Photo happy by Lidya Nada |  Photo gift by Ekaterina Shevchenko on Unsplash

Reacties

reacties

Marjo

I ♥ my boys and girl, Family, Ice cream, Books, Crochet, Bows, Rainbows, Pink, Angels, Ribbons, Sweet Songs, CupCakes & Pie, Strawberries & Raspberries, New Shoes & New Bags, My Kitchen & Vintage,To laugh & To cry from joy, Beads.

Misschien ook leuk

6 Reacties

 1. Frederique zegt:

  De tegoedbon met de feestdagen in het vooruitzicht is natuurlijk welkom 🙂

 2. elisabeth maria martina zegt:

  de feestdagen komen er al weer aan, ik ga duimen dat mijn naam hier straks als winnaar zal mogen staan

 3. Zonder twijfel de adventskalender!!

 4. Linda Smeets zegt:

  Alles is superleuk! Maar een adventskalender heb ik altijd al bijzonder gevonden maar nog nooit aangeschaft.

 5. de me time kalender, die kan ik wel gebruiken, ik merk dat ik mezelf vaak oversla en dit kan zo elke dag toch even helpen

 6. elisabeth maria martina zegt:

  shoptegoed van leukste gadgets, sint en kerst komen er weer aan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.