Home | NEW IN | Voor de Liefste

Voor de Liefste

by Marjo

Elma van Vliet speelt deze Valentijn voor cupido en helpt je om al dat vuurwerk te bundelen. Voor de Liefste is een mooi vormgegeven boekje dat je zelf vult met alles wat jullie relatie zo bijzonder maakt. Het meest rake en persoonlijke cadeau op Valentijnsdag voor de liefste persoon. De eerste keer dat jullie elkaar zagen, de vakantie die zo romantisch was dat het wel een huwelijksreis leek en grapjes die verder niemand begrijpt – of grappig vindt.

Een relatie is een soort microcultuur die je samen deelt. Jullie liefde is een verhaal vol intense momenten, dierbare herinneringen, lieve (en soms minder lieve) woorden en dromen over later. Knus op de bank of uitbundig op een feestje, als jullie samen zijn is het goed. De liefde heeft helemaal niet zoveel woorden nodig en misschien vergeet je daarom weleens te vertellen hoe belangrijk jouw lief voor je is. Weet je nog, toen jullie elkaar voor het eerst zagen? Die keer dat hij je zo verraste? Die vakantie waarvan je nog steeds vlinders in je buik krijgt?

Vlinders? Ik voel een dierentuin als jij bij me bent!

In Voor de Liefste komen de mooiste herinneringen terug en droom je over een toekomst samen.

Romantische momenten, dagelijks geluk en iemand die je altijd begrijpt – jullie relatie is het bundelen waard. Elma van Vliet helpt je op weg met creatieve invulopdrachten en inspirerende vragen, zodat je op een onvergetelijke manier kunt laten zien hoe lief jouw allerliefste is.

Vier de liefde

Bestsellerauteur Elma van Vliet over haar nieuwste uitgave: “In een relatie deel je lief en leed. Je weet dat de ander altijd voor je klaarstaat en soms lijkt dat haast vanzelfsprekend. Maar dat is het natuurlijk niet. Met Voor de Liefste sta je even stil bij alles wat je partner voor je doet en voor je betekent”.

Het is een mooie manier om jouw liefde te vertellen wat hij of zij niet vaak genoeg kan horen: ik hou van je! Van je zorgzaamheid, je liefde voor ons en de onvoorwaardelijkheid hiervan. Onze rots, op wie we altijd kunnen bouwen. Ik hou van hoe je me ziet en hoe je me kent.

En van al je gekke gewoontes, je flauwe grapjes en zelfs van je hobby’s 😉 – het maakt niet uit wat het is, het gaat erom dat we het samen delen en dat het ons gelukkig maakt!

“De liefde is bijzonder en ik roep iedereen op het te vieren, op Valentijnsdag en de rest van het jaar!”.

Het cadeauboek Voor de Liefste is verkrijgbaar bij de (online) boekhandel voor de consumentenprijs van €12,99. Het is onderdeel van een serie cadeauboekjes van Elma van Vliet, zo verschenen eerder Voor Mama, Voor Papa, Voor mijn Zus(je) en Voor mijn Broer(tje).

Reacties

reacties

Gerelateerd

2 comments

Lodi 13 februari 2019 - 22:31

Liefde is voor mij get samen zijn met mijn gezin. Zoetsappig i know, maar zo waar 🙂

Reply
Lotte 11 februari 2019 - 11:41

Liefde is voor mij thuiskomen, waar ook ter wereld!

Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.