Home INSPIRATIE Voordelen van de iPhone

Voordelen van de iPhone

by Marjo
voordelen van de iphone / features iphone 14

Heb jij dat ook? Dat je alweer een tijdje je nieuwe telefoon hebt, maar je stiekem afvraagt wanneer je abonnement eigenlijk afloopt? Met als enig doel dat je benieuwd bent naar de nieuwste iPhone die uitkomt? Zoals nu, met de iPhone 14 serie die in september uitkomt!

Ik ben, toen ik eenmaal overgestapt ben van Android naar iPhone nooit meer teruggegaan. En baalde echt wel eens van een telefoonabonnement, omdat ik eigenlijk de nieuwste iPhone wilde. Eerste wereldprobleem, ik weet het. Maar als je het meeste werk op je telefoon doet, dan mag het wel een beetje toch?

Mijn iPhone van dit moment

Inmiddels heb ik de iPhone 12 en heel tevreden. Foto’s maken voor Instagram gaat prima en ook de afbeeldingen voor het blog kan ik er goed mee maken.

Het OLED scherm is super fijn en de snelle A14 chip lijkt voor nu voldoende. Ook met de opslagruimte red ik me redelijk goed. Het feit dat hij 30 minuten tot 6 meter diep onder water kan, was vooral heel rustgevend toen mijn iPhone in het toilet gevallen was. Note to self; geen telefoon meer in de kontzak van mijn broek.

Voordelen van de iPhone

Eén van de grote voordelen van een iPhone vind ik dat het samenwerkt met alle andere Apple gadgets, wat het leven een stuk eenvoudiger maakt. Met iCloud houd ik gemakkelijk mijn agenda, bestanden enzovoort up to date op welk Apple apparaat ik ook werk.

Meerdere telefoonabonnementen op één adres

Daarbij is een iPhone sneller en vind ik bijvoorbeeld Airdrop ideaal om samen met mijn man snel van alles te delen.

Ook is Apple beter op het gebied van beveiligen, een fijne gedachte met alles wat er op mijn telefoon staat. Hoe dat nou eigenlijk kan? Heel simpel; Android is een open besturingssysteem en iOS is specifiek voor en door Apple ontwikkeld. Ook blijkt daarbij nog steeds dat de meeste ontwikkelaars van apps nog steeds kiezen voor Apple als lanceringsplatform en aangezien ik ontzettend veel gebruik maak van verschillende apps, vind ik dit persoonlijk erg belangrijk.

Features van de iPhone 14 // de iPhone van 2022

Het blijft bijzonder, de hype rond het uitkomen van de nieuwste iPhone en ik houd er wel van. De geruchten over wanneer, welke features deze nieuwste iPhone zal hebben en welke trend er gezet wordt voor andere telefoonmerken. Inmiddels is bekend dat de iPhone 14 serie op 7 september 2022 gelanceerd zal worden, maar wat kun je verwachten van de 2022 iPhones?

features iphone14

Ik hoop dat een aantal van de geruchten rond de iPhone 14 waar zijn. Vooral die wat betreft de camera. De overgang van 12 naar 48 megapixel zou (bij goed licht) veel meer details moeten laten zien in de foto’s. En laat ik nou net mijn foto’s bij daglicht maken. Ook de Always-on display zou voor mij een uitkomst zijn, hiermee is bepaalde informatie op het scherm te zien, terwijl je telefoon in sluimerstand staat. Dit zonder veel energie te verbruiken.

Verder spreekt het gerucht over de afmetingen mij zeker aan. Op zich is niet het formaat belangrijk, maar wat je er mee doet, maar toch. Het voorspelde formaat van de eventuele iPhone 14 Pro Max van 6,7-inch zou mij zeker goed bevallen. Bijvoorbeeld voor het kijken van Netflix en om langere teksten prettiger te kunnen lezen. Wanneer de iphone 14 dan ook nog in het paars uitgebracht wordt, dan ben ik zeker weten om. Maar ja, eerst checken tot wanneer mijn abonnement nog loopt.

Meerdere telefoonabonnementen op één adres

Nu de kinderen groter worden en de oudste naar het middelbare onderwijs gaat, krijgen de oudste kinderen ook een telefoon met abonnement. Er komen bij ons dus over een tijdje meerdere telefoonabonnementen op één adres. Wist je dat je bij verschillende aanbieders voordeel krijgt wanneer je de telefoonabonnementen van je gezin combineert? Zeker iets om naar te kijken bij het verlengen van je eigen en/of het afsluiten van een extra telefonie-abonnement.

❥ Ben jij #teamiphone vanwege de voordelen van de iPhone of ben en blijf je toch #teamandroid? Ga jij voor de nieuwste iPhone van 2022 in september of zit je ook nog even met je huidige abonnement?

 

 

Photo by Tron Le on Unsplash

Reacties

reacties

Gerelateerd

Leave a Comment

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.