Home | NEW IN | Wie wint de Gouden Kaasgaaf

Wie wint de Gouden Kaasgaaf

by Marjo

Al enkele jaren presenteert Kinderpretpark Julianatoren de uitreiking van de Gouden Kaasgaaf. Zes genomineerden strijden in een live show met elkaar op zaterdag 4 en zondag 5 november om uitgeroepen te worden tot beste act van 2017. Maar wie wint de Gouden Kaasgaaf dit jaar?

De genomineerden zijn; Fien & Teun, Woezel & Pip, Thomas de Stoomlocomotief, Assepoester, Pipo de Clown en Jul & Julia. De uitslag wordt zondag 5 november in de live show van 15:00 uur bekend gemaakt. In maar liefst acht live shows verspreid over twee dagen presenteren de zes genomineerden zich. Ze doen dit in het Jul & Julia Theater om zo te proberen de Gouden Kaasgaaf-bokaal in de wacht te slepen. De zes genomineerden zullen allemaal één liedje uit hun eigen show zingen en zo kans maken om uitgeroepen te worden tot beste act van 2017.

Wie wint de Gouden Kaasgaaf

De Gouden Kaasgaaf is een echte publieksprijs. Kinderen en hun ouders brengen o.a. hun stem uit tijdens de liveshows. Met de speciale applausmeter meet meneer Kaasgaaf het applaus van het publiek dat voor de totale score mee telt. Het andere deel van de score wordt bepaald door het aantal punten op de website. Stem je ook mee op één van de zes genomineerden? Dit kan op www.julianatoren.nl/stemmen. Het event is bij de toegangsprijs van het pretpark inbegrepen.

Wie wint de Gouden Kaasgaaf Drie van de genomineerden: Thomas de Stoomlocomotief, Pipo de Clown, Fien & Teun

Heb je nog geen plannen voor dit weekend, dan is een bezoek aan kinderpretpark de Julianatoren zeker een aanrader. Op het blog heb je al vaker over dit park kunnen lezen, omdat ik oprecht enthousiast ben. De kindvriendelijkheid, overzichtelijkheid, aandoenlijkheid en het feit dat het geschikt is voor verschillende leeftijden, maakt mij een groot fan! Wij hebben net onze stem uitgebracht. Nou ja, die van Elynn en die ging uiteraard naar Jul & Julia van de Julianatoren zelf.

Natuurlijk ben ik ontzettend benieuwd wie er dit weekend met de Gouden Kaasschaaf vandoor gaat. Hebben jouw kinderen al gestemd en wie is jouw favoriet ♥

Reacties

reacties

Gerelateerd

Leave a Comment

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.