Yellies van Hasbro schoencadeautjes
Inspiratie Reviews What's new

Yellies

Hier wil ik er nog twee van! Voor elk kind eentje. Mensen die me kennen weten dat ik een hekel heb aan spinnen en dat ik niks met dieren heb. Nu wil ik vrijwillig nog twee extra van die kriebelende achtpotigen in huis. Maar wat wil je dan ook. Kijk naar die oogjes. Yellies zijn de leukste schoen kadootjes voor Sinterklaas. In mijn eentje heb ik er al zo’n lol om gehad, dat ik me er nu al enorm op verheug wanneer ze er elk eentje uit mogen pakken.

Hasbro Yellies, één van mijn tips voor Sinterklaas of welk ander feestje waar je een kadootje voor nodig hebt! Flufferpuff is het eerste vertederend speelgoedspinnetje dat ik heb ontmoet en het was liefde op het eerste gezicht. YELLIES zijn super coole en schattige huisdiertjes die reageren op geluid. Elke YELLIES heeft zijn eigen unieke uiterlijk en persoonlijkheid en zit boordevol verrassingen!

Hasbro Yellies

Je kunt YELLIES activeren met je stem of door een ander geluid te maken. Zo reageren ze op praten, roepen, klappen, zingen en op muziek. Hoe harder het geluid, hoe sneller ze gaan! Kijk hoe de oogjes van YELLIES oplichten en hun pootjes bewegen bij het horen van je stem. Op de verpakking staat al, dat hoe harder je ‘yelt’, het spinnetje steeds meer zal reageren. Ook al is dit leuk speelgoed geschikt vanaf 5 jaar, zie ik ze er echt samen mee spelen.

De  high-tech  YELLIES  raken  een  snaar  bij  groot  en  klein:  want  wie heeft  er  nou  geen  gevoel  bij  spinnen?  Je  kunt  iemand  de  stuipen  op  het  lijf  jagen  met  een  goeie  spin.  Maar  bij  Yellies  gaat  de  “iekkksss” al  heel  snel  over  in “ahwwwwww”!

Grappig kinderspeelgoed

Waarom het grappig kinderspeelgoed is? Omdat de batterijen inbegrepen zijn, kan je kindje meteen aan de slag. Wij hebben inmiddels een voorraadje batterijen in huis, na de harde les van de eerste Sinterklaas. Toen ik foto’s ging maken was ik even vergeten dat ik hem aan had gezet. Zoals altijd ging ik eerst op zoek naar een leuk plekje. Daarna bepaal ik hoe hij het leukst in beeld komt. Bij dit alles maakte ik geen geluid, dus niets aan het handje. Eenmaal op zijn plekje, maakte ik de eerste foto (& smolt ik van zijn oogjes (ondanks dat het er zes zijn).

Flufferpuff Hasrbo Yellies Sinterklaas speelgoedEn toen moest ik hoesten……. en deed Flufferpuff zijn spinnending. Ik schrok me wezenloos en viel bijna achterover. Daar moest ik zo om lachen (ik heb het enorm leuk met mezelf), dat Flufferpuff er nog een schepje bovenop deed. Dat maakte mij nog meer aan het lachen en je kunt je voorstellen wat er toen gebeurde.

Kijk  wat  jouw  YELLIES  doet  als  je  een  tijdje  stil  bent, ze  hebben  dan  allemaal  een eigen dingetje!

 Speel steeds op  een  andere  manier  met  jouw  YELLIES:  praat  zachtjes  omze langzaam te  laten  lopen  en  kijk  hoe  ze  los  gaan  op  een  lekkere  beat.

 Speel met meerdere  YELLIES  samen,  het  is  zo  grappig  om  te  zien  hoe ze  door  elkaar  heen  schieten.

 Probeer eens 5  seconden  achter  elkaar  heel  hard  te  roepen:  zo  trigger  je  de  geheimeverrassingsreactie!

De bedoeling van het spinnetje is dat er steeds meer geluid gemaakt wordt, maar ik denk oprecht dat de kinderen (en wij) niet anders kunnen. Gieren van schrik en lachen van plezier werkt aanstekelijk. Zo mooi om dat zelfs bij de allerkleinste al terug te zien! Fantastisch ook hoe ze opa en oma er straks mee voor de gek kunnen houden.

 Ben je dus op zoek naar een geweldig schoencadeautje of cadeautje voor in de zak van Sinterklaas, dan heb je hem bij deze gevonden!

Reacties

reacties

Marjo

I ♥ my boys and girl, Family, Ice cream, Books, Crochet, Bows, Rainbows, Pink, Angels, Ribbons, Sweet Songs, CupCakes & Pie, Strawberries & Raspberries, New Shoes & New Bags, My Kitchen & Vintage,To laugh & To cry from joy, Beads.

Misschien ook leuk

1 Reactie

  1. […] Magazine waar ik je niet alleen mee neem in mijn persoonlijk leven, maar je wil inspireren en informeren. En waar ik je op de hoogte wil houden van de strikjes van het leven. Die dingen die het leven net […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.