Home ESSENTIËLE OLIËN 4 tips om dicht bij jezelf te blijven

4 tips om dicht bij jezelf te blijven

by Marjo
4 tips om dicht bij jezelf te blijven

Meer dan ooit is er verbinding nodig. Verbinding met anderen en vooral met jezelf. Door deze 4 tips om dicht bij jezelf te blijven te volgen, blijf je in contact met wie je bent. En met wat je nodig hebt. Het is belangrijk om regelmatig tijd vrij te maken om naar binnen te keren. Duidelijk te zijn over je grenzen, om dingen te doen die je energie geven en om eerlijk te zijn tegen jezelf en anderen. Door deze dingen te doen, kun je je verbonden voelen met jezelf en met de wereld om je heen.

4 tips om dicht bij jezelf te blijven

Dicht bij jezelf blijven, zorgt ervoor dat je je verbonden voelt met je eigen behoeften, gevoelens en waarden. Helaas is het gemakkelijk om afgeleid te worden door de drukte van het dagelijks leven en om onszelf te verliezen in de verwachtingen van anderen. Gelukkig zijn er een aantal manieren waarop we onszelf kunnen helpen om dicht bij onszelf te blijven en verbonden te blijven met onze eigen essentie.

Tip 1: Maak tijd vrij om alleen te zijn en te reflecteren

Het is onmisbaar om regelmatig tijd vrij te maken om alleen te zijn en naar binnen te keren. Probeer elke dag een paar minuten te nemen om te mediteren, te journalen of gewoon stil te zijn. Dit kan je helpen om in contact te komen met je eigen gedachten en emoties en om te ontdekken wat er echt toe doet in je leven.

4 tips om dicht bij jezelf te blijven

Tip 2: Bewaak je grenzen

Het is essentieel om duidelijk te zijn over wat je wel en niet comfortabel vindt en om je grenzen te respecteren. Dit betekent dat je nee moet zeggen wanneer iets niet bij je past of wanneer je het gevoel hebt dat je te veel wordt gevraagd. Het betekent ook dat je de grenzen van anderen respecteert en niet probeert ze te overschrijden of te manipuleren.

Tip 3: Doe dingen die je graag doet en die je energie geven

Zoek activiteiten die je passie en vreugde geven en om tijd vrij te maken voor deze activiteiten in je leven. Dit kan van alles zijn, van sporten tot kunst maken tot vrijwilligerswerk. Door dingen te doen die je energie geven, kun je je beter verbinden met jezelf en met de wereld om je heen.

Tip 4: Wees eerlijk tegen jezelf en anderen

Hoe moeilijk het soms ook is, je moet eerlijk zijn over hoe je je voelt en wat je nodig hebt. Als we niet eerlijk zijn tegen onszelf, kan het moeilijk zijn om onze eigen behoeften te begrijpen. en om ons verbonden te voelen met onze eigen emoties en gevoelens.

Dit betekent dat je moet leren om je emoties te uiten en om voor jezelf op te komen. Het betekent ook dat je eerlijk moet zijn tegen anderen, zodat je een echte verbinding kunt maken. Door eerlijk te zijn, kun je je authentiek voelen. Je kunt het vertrouwen hebben dat je de juiste beslissingen maakt voor jou.

Essentiele olien en dicht bij jezelf blijven / Humility

Een mooie Young Living essentiele olie om de verbinding met anderen aan te gaan én dicht bij jezelf te blijven is Humility. Humility is namelijk ontworpen en geformuleerd door D. Gary Young om meer bewustzijn voor de mensen om ons heen te stimuleren. Het bevat zuivere etherische oliën die dieper spiritueel bewustzijn bevorderen.

Essentiele olien en dicht bij jezelf blijven Humility

Een aantal van de ingredienten in deze blend staan om het volgende bekend/ hebben de volgende passende affirmaties:

Koriander // in verbinding staan met je ware zelf, rustgevend en troostend

Ylang-Ylang // opmonterend en erotiserend met een harmonische werking

Bergamot // kracht en energie, stimuleert een positieve stemming, accepteer jezelf

Geranium // vertrouwen, vergeven met een open hart, kalmerend, rustgevend

Melisse // tegen zwaarmoedigheid en overgevoeligheid, voor de problemen van de vrouw, ik ben tevreden met mijzelf en mijn lichaam, vroeger werden de bladeren al gebruikt om het algemene welzijn te bevorderen

Neroli // alles wat er gebeurt, dient mij, stemming verhogend, vermindert angstgevoelens

Mirre // 3000 jaar geleden werd de stof al genoemd in verschillende mythologieën, brengen van balans, loslaten onderdrukte gevoelens

Vetiver // kalmerend, aardend, lijnt de zenuwen uit, beschermt tegen overgevoeligheid, moeder aarde, terug naar jezelf

Northern Lights Zwarte Spar // aardend in balans, verzachtend, leef je volste leven met passie

Roos // de liefde van het universum, je bent geliefd, liefde, vriendelijkheid, medeleven

❥ Hoe zorg jij ervoor dat je in verbinding blijft met jezelf en anderen? Heb jij nog extra tips?

 

 

Photo by Sixteen Miles Out | Jared Rice on Unsplash

 

Hoewel essentiële oliën vaak worden gepromoot als natuurlijke alternatieven voor medicijnen, is het belangrijk om te onthouden dat ze nooit moeten worden gebruikt als vervanging voor medische zorg. De informatie op Mar-JoYa (als brandpartner van Young Living) over essentiële oliën is niet bedoeld als medisch advies en ik stel geen diagnoses. Ook aanvaard ik geen aansprakelijkheid  voor verkeerd gebruik van essentiële oliën. Essentiele olien zijn geen officieel geneesmiddel en staan als zodanig ook niet geregistreerd. Raadpleeg bij medicijngebruik, zwangerschap/borstvoeding en bestaande medische condities altijd eerst contact op met je arts.

Reacties

reacties

Gerelateerd

Leave a Comment

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.