Home INSPIRATIE Ontspannen in de kinderkamer met VTech [WINACTIE]

Ontspannen in de kinderkamer met VTech [WINACTIE]

by Marjo
ontspannen in de kinderkamer met VTech

Mijn doel voor de kinderen dit jaar? Een beetje meer rust. Ze moeten al zoveel op school en de prestatiedrang is al vroeg groot. Thuis mag het wat mindfuller, wat meer ontspannen. Spelend ontdekken en leren! Voor de kleintjes kan dat heel goed met VTech. Wat dacht je van ontspannen in de kinderkamer of op een toegankelijke manier alles over fruit leren en tegelijk ook nog een beetje leren tellen? Met de VTech nieuwkomers van vorig jaar gaat dit zeker lukken!

De nieuwe knuffelvriendjes van VTech zijn perfect om spelenderwijs te leren of om lekker mee in slaap te dutten. Snoozy de Luiaard oogt altijd moe. Of is deze blije slaapkop gewoon volledig relaxed?

snoozy de luiaard VTechHoe dan ook: met zijn rustgevende melodietjes, verhaaltjes, bewegingen en ademhaling lokt hij kleintjes mee naar dromenland.Zijn nachtlampje en timer doen de rest. Klaas Vaak kan wel inpakken. Denk wel altijd om de veiligheid van je kindje met een knuffel in bed, qua leeftijd en om kunnen rollen bijvoorbeeld. Hier lees je meer.

Uitdagen tot bewegen met VTech

Waffie de Wandelpuppy daagt uit tot beweging in het koppie en lijf van kleine baasjes. Keurig aan de riem wandelt Waffie vooruit. Hij blaft weinig, maar zingt des te meer. Met rollenspellen, spelen en verzorgen triggert dit guitige hondenvriendje spelenderwijs de ontwikkeling van kleintjes. Dat Waffie ook nog eens weet wat kleuren en cijfers zijn maakt zijn stamboom compleet. Helemaal niet gek dus dat kleintjes staan te poppelen om Waffie zo snel mogelijk een thuis te geven.

Ontspannen in de kinderkamer met een trouw slaapmaatje

Nog zo’n trouw slaapmaatje is Mijn Interactieve Knuffelpuppy. Nog voordat die uit de verpakking wordt gehaald scoort hij al punten in vriendschap. Hij kent de naam van zijn vrouwtje of baasje dan al, maar weet ook precies waar zij/hij van zo houdt. Dit slimme, aaibare puppyvriendje laat zich via de pc personaliseren.

interactieve puppyknuffel VTech

Dit is al een vriend voordat je hem kent én eentje van bijzondere komaf dankzij zijn magische sensors die na aanraking reacties, liedjes en melodietjes opleveren. Net als Snoozy heeft hij een ingebouwde timer. Ideaal om rustgevende melodietjes voor bepaalde tijd te beluisteren en dan samen mondje en oogjes te sluiten.

Kiekeboe met de allerkleinsten

Twee enorme klappende flaporen en een lange, gevoelige en wiebelige snuit… als dat Kiekeboe Snuffelolifant niet is!

Haar enorme flaporen blijken reuze handig tijdens het spelletje kiekeboe met de allerkleinsten. Maar ze kan meer, veel meer! Zo ontdekt ze met haar slurf wel vijf fruitsoorten waarover ze van alles weet en vertelt. En lepelt ze na een druk op haar pootjes ook nog eens de allerleukste weetjes over diersoorten, kleuren en cijfers op.

Kiekeboe Snuffelolifant VTech

Deze kiekeboeolifant heb ik zelf al even uit mogen proberen en wat is het een schatje! De liedjes zijn vrolijk en leuk (en er zit een uitknop op!). De oortjes die open en dicht gaan zijn te grappig, de bewegende slurf is een briljante vondst. Het educatieve aspect wat van alle kanten belicht wordt, spreekt me altijd aan. Denk aan zingen, tellen, zintuigen, spelen, zichzelf vermaken, woordenschat. Noem het maar op.

Ik denk dat mijn nichtje zich hier prima mee gaat vermaken! Daarom zijn de Insta foto’s trouwns ook in de doos, dan kan ze hem zelf uitpakken 😉 De advies leeftijd is trouwens zo’n 1,5 tot 4 jaar.

Winactie Kiekeboe Snuffelolifant VTech

Hoe leuk is het dat er ook eentje naar één van jullie mag!? Wil jij kans maken op een Kiekeboe Snuffelolifant, dan maak je op verschillende manieren kans.

Reageer je bijvoorbeeld vandaag op de story op Instagram, doe je sowieso al mee! Verder kun je reageren op het Instagram of Facebook bericht. Natuurlijk doe je ook mee wanneer je hieronder reageert. Hoe zichtbaarder hoe beter, dus delen (waar dan ook) en mij daar taggen geeft allemaal exta winkansen!

❥  Houd jij ook zo ontzettend van het educatief speelgoed van VTech? Ik ben altijd fan geweest en nog. Want veel van het speelgoed wordt, ondanks dat ze groter worden, nog steeds gebruikt!

 

 

Reacties

reacties

Gerelateerd

17 comments

Sanne Meijer 23 januari 2023 - 12:40

Dit zou m’n dochter heeeel leuk vinden. Ze is bijna jarig. Dus dit zou dan meteen een leuk cadeautje

Reply
Annemarie Turnhout 23 januari 2023 - 09:31

Ik doe graag een keer mee voor me kleindochter die helmaal gek is op geluidjes is en begint er op te dansen ze zal er super blij mee zijn dus deze trotse oma doet mee voor me kleindochter

Reply
Manon Van der laan 23 januari 2023 - 09:16

Ik doe graag mee voor mijn lieve dochter bijna 4 maand en is al zo veel zelf aan het ontdekken dit zou heel leuk zijn om te winnen ik weet zeker dat ze hier heel blij mee zou zijn tovert een lach op haar gezicht. Duimen duimen duimen!

Reply
Simone Nuninga 23 januari 2023 - 07:00

Wat een leukerd! Ben het met je eens dat het thuis mindfuller en rustiger kan, hectisch genoeg allemaal er omheen. Ik zou graag meedoen met deze actie

Liefs

Reply
Annabel de Ruiter 23 januari 2023 - 06:40

Oooo wat een leukerd! Ik doe heel graag mee voor mijn kleine neefje ❤️, omdat mijn meiden daar te groot voor zijn. Al vinden ze het vast erg leuk om samen met hem mee te spelen.

Reply
Annabel 23 januari 2023 - 06:45

Zie tot 4 jaar! Dan vindt onze jongste van 3 dit ook erg leuk! Haha!

Reply
Annemiek Rigterink 22 januari 2023 - 22:39

Oh heel graag voor mijn dochter en zoontje! Staat al een tijdje op het wensenlijstje maar nog niet gekocht. Zou wel echt gaaf zijn!

Reply
Betti Scheringa 22 januari 2023 - 19:59

Superleuk, doe heel graag mee voor mijn gastkinderen

Reply
Geertruida 22 januari 2023 - 19:21

Hoe gaaf!! Ik doe mee voor mijn oppas kindjes

Reply
Diana van Os 22 januari 2023 - 19:19

Wauw wat een super leuke winactie , ik doe heel graag mee voor deze Kiekeboe Snuffelolifant voor mijn dochtertje Alisha ze is 1,5 jaar en ze vind kiekeboe spelen heel erg leuk ik weet zeker dat ze deze olifant ook heel erg leuk gaat vinden .

Reply
Amy 10 januari 2023 - 11:10

Ik doe heel graag mee voor mijn zoontje van 1,5 en voor zijn broertje die op komst is natuurlijk! Vtech speelgoed is hier altijd al een dikke hit geweest!

Reply
Linda 22 januari 2023 - 20:35

Ik maak heel graag kans voor Ravi ❤️

Reply
Marja Legius 10 januari 2023 - 07:42

Heel graag voor mijn zwangere dochter

Reply
Sharmila 9 januari 2023 - 12:40

Ik doe heel graag mee voor het meisje van mijn lieve nicht, Ze heeft een zware tijd achter de rug en ik gun haar dit. Mijn kleine nichtje

Reply
Yolanda 10 januari 2023 - 09:51

Ooh wat zou ik dit heel graag willen winnen voor mijn popje van 4maanden..ze gaat steeds meer ontdekken en doen! En met vtech erbij wordt het nog leuker!!

Reply
elisabeth maria martina 9 januari 2023 - 11:46

ik doe heel graag mee voor kleine sofie wat een leuk verjaardagskado

Reply
Inge van DIjk-Stoop 9 januari 2023 - 20:32

Ooooh dit is echt superleuk! Ik doe heel graag mee voor mijn lieve vriendinnetje! Haar kleine mannetje verdiend dit zeker, hij zou hier zoveel plezier van hebben!

Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.