Features van de Google Pixel 7 smartphone
Lifestyle

Features van de Google Pixel 7

Toch gek dat ik als volwassene altijd een beetje blij ben als ik een berichtje krijg dat ik mijn abbonnement mag verlengen. Want de telefoon die je bij je abonnement koos is soms al bijna verouderd als je hem ontvangt immers. Vandaag deel ik in dit artikel kort de voordelen en features van de Google Pixel 7. Ben je op zoek naar ervaringen? Via Google Pixel 7 review lees je trouwens wat onafhankelijke experts van deze Google telefoon vinden.

De Google Pixel 7 is een van de meest populaire smartphones van het moment. Met zijn krachtige processor, goede camera en pure Android-ervaring is het een aantrekkelijke optie voor veel gebruikers. Ook het design van de Pixel 7 spreekt veel mensen aan. De telefoon heeft een glazen achterkant en een metalen frame, wat hem een premium uiterlijk geeft. Het scherm is een 6,1 inch AMOLED-display met een resolutie van 2280×1080 pixels, hierdoor is het beeldscherm helder en scherp.

De Pixel 7 heeft ook een vingerafdrukscanner aan de achterkant, wat een snelle en veilige manier is om je telefoon te ontgrendelen.

Features van de Google Pixel 7 // Prestatie’s Pixel 7 Google

Een andere belangrijke factor bij smartphones is uiteraard de prestatie. De Pixel 7 heeft een Qualcomm Snapdragon 865-processor. Dit betekent dat het een zeer snelle telefoon is die gemakkelijk in staat is om zware apps en games te draaien. Het heeft ook 6 GB RAM, daardoor is de Pixel 7 gemakkelijk in staat om meerdere apps tegelijk te laten draaien zonder haperingen. Een voordeel bij het creeren van content, omdat dat meestal snel snel tussen de bedrijven door moet én als moeder dus flink multitasken is.

Smartphone camera Pixel 7 Google

Een van de belangrijkste selling points van de Pixel 7 is zijn camera. Aangezien bij het creeren van content de camera één van de belangrijkste aspecten van een telefoon is, is ook de keuze voor de Pixel 7 hier een slimme.  De telefoon heeft een 12,2 megapixel camera aan de achterkant en een 8 megapixel camera aan de voorkant. De hoofdcamera heeft dus twee lenzen, waaronder een ultrawide lens, wat het makkelijk maakt om foto’s te maken van landschappen of groepsfoto’s. De achterkantcamera is in staat om zelfs bij weinig licht prachtige foto’s te maken, met goede kleurweergave en gedetailleerde foto’s.

De camera kan ook 4K-video opnemen en heeft diverse fotofuncties, zoals Live HDR+ en Night Sight. Dankzij deze nachtmodus kun je ook in het donker goede foto’s maken.

Spraakherkenningsfunctie

De spraakherkenningsfunctie van de Google Pixel 7, genaamd Google Assistant, is ook zeer krachtig. Je kunt gemakkelijk spraakcommando’s geven om bijvoorbeeld muziek af te spelen, een routebeschrijving op te vragen of te zoeken naar informatie op het internet. De spraakherkenning werkt ook in andere talen, wat het toestel geschikt maakt voor mensen met verschillende moedertalen.

Android 11

De Pixel 7 draait op Android 11, het meest recente besturingssysteem van Google. Dit betekent dat je toegang hebt tot de nieuwste functies van Android, zoals verbeterde privacyopties en een verbeterde gebruikersinterface. Omdat de Pixel 7 een “pure” Android-telefoon is, betekent dit ook dat je geen bloatware of overbodige apps krijgt die vaak op andere telefoons voorkomen.

Een ander pluspunt van de Google Pixel 7 is de lange batterijduur. Het toestel kan gemakkelijk een dag meegaan zonder opgeladen te hoeven worden, wat voor velen een belangrijk criterium is bij het kiezen van een smartphone.

❥ Al met al is de Google Pixel 7 een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een krachtige en veelzijdige smartphone.

 

Photo’s by Triyansh Gill and Thai Nguyen on Unsplash

Reacties

reacties

Gastauteur

Sommige artikelen worden niet door mijzelf geschreven en ook niet door een vaste gastblogger. Het zijn bijvoorbeeld eenmalige gastblogs van collega bloggers of reviews die een lid van mijn team voor me geschreven heeft.

Soms zijn het verhalen van mensen die graag hun ervaringen willen delen. Om een stukje herkenbaarheid te brengen, een hart onder de riem te steken of een hart onder de riem te krijgen ♥

Wil jij zelf ook een persoonlijk verhaal delen, voel je welkom om me te mailen! Ik kijk uit naar jouw verhaal!

Misschien ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.