4 tips voor een knusse Sinterklaas
Feest Inspiratie Reviews

8 Tips voor het maken van een Video van Sint

Geen idee waarom, maar eigenlijk heb ik het nooit nodig gevonden, een video van Sint. De intocht en het Sinterklaasjournaal zijn hier vaste traditie en onze Pakjesmiddagen zijn altijd al leuk en gezellig. Het duurt alleen met de berg aan cadeautjes al zo lang. Maar toch, nu vier van de vijf kleinkinderen nog geloven (mijn oudste blijkt dat al een jaar niet meer te doen..) is dit natuurlijk wel hét moment. Iets leuks op het Sinterklaasfeest met de kindjes is misschien toch geweldig! En nu, nu kan ik niet wachten op de persoonlijke video boodschap van Sinterklaas

Om hem te maken had wat voeten in aarde! Hoe dat precies zat, lees je verder op in dit blog. Daarom heb ik in dit blog een aantal kleine tips voor het maken van een video van Sint. Want er is niets ergers dan een halve ochtend bezig zijn en vlak voor je peuter van school gehaald moet worden ALLES kwijt te zijn. Gelukkig had ik de foto’s nog. Na snel e-mail contact werd één en ander duidelijker en kon ik vandaag weer aan de slag. Nu was het zo gepiept en viel het me ontzettend mee hoe lang je bezig bent.

Persoonlijk videobericht van Sinterklaas maken

Op de website van Video van Sint krijg je drie mogelijkheden. Kies je alleen voor de download, dan betaal je 14,95 en ontvang je een persoonlijke boodschap van Sinterklaas die eenvoudig afspeelbaar is via een Tablet, Smartphone of Computer. Voor hetzelfde bedrag kun je ook kiezen voor een DVD met het persoonlijke bericht van Sinterklaas.

Maak je keuze , klik en stel jouw persoonlijke videobericht samen! Afgelopen dinsdagmorgen ben ik er voor gaan zitten. Kinderen op school, genoeg tijd en geen afleidingen. Lekker op bank geknoedeld, telefoon in de hand. Om er een heel feest van te maken, koos ik voor het complete pakket van Video van Sint.

Video van Sint

Je betaalt nu tijdelijk €19,95, daarvoor ontvang je de DVD, Download en allerlei gratis extra’s t.w.v. €11,95!  De speelduur van het nieuwe avontuur van Sinterklaas is 12 minuten, een groot voordeel. De kinderen een groot plezier, wij niet veel tijd kwijt. In ons geval, met zeven personen zal het een tikje langer zijn, maar al met al vast te doen. 

Persoonlijk videobericht samenstellen

Je begint met het invullen van persoon 1, daarna kun je tot een maximum van 7 extra personen toevoegen. Voor elke persoon komt er een klein bedrag bij. Je vult de naam in en klikt dan op zoek, daarna kun je de uitspraak kiezen. Door een foto toe te voegen komt deze foto in het grote boek. Je kunt nog twee extra foto’s toevoegen.

Deze foto’s zijn in het verhaal te zien. Hiervoor heb ik gekozen voor een foto van de twee jongens van mijn zus en een foto van mijn club van drie. Het verhaal van dit jaar speelt zich af in de dierentuin. Eén van de favoriete uitjes van onze kinderen. Dat maakt het voor ons heel speciaal.

Overige informatie en mogelijkheden | en toen was alles weg! 

Over de hele bizarre pietendiscussie heb ik me in mijn blog nooit uitgesproken, alhoewel ik in mijn hoofd al tien blogs er over geschreven heb. Een mening erover heb ik zeker. Ik vind het in ieder geval fijn dat er een keuze is voor roetveegpieten en daar ben ik dan ook zeker voor gegaan.  Ook kun je aangeven waar de pakjes liggen. Bij mijn ouders liggen ze al sinds het begin op zolder, dus dat moeten we dit jaar weer regelen.

Nadat ik dit alles had ingevoerd en via “naar extra opties” naar het toevoegen van de verhaaltjes, liedjes en Sintverhaaltjes was gegaan, kon ik beginnen met het invoeren van mijn gegevens en het invullen van de kortingscode. En toen, was alles weg! Huilen! Een halve ochtend appen, invullen, veranderen, bedenken, helemaal weg. En ik moest Finn halen. Snel heb ik mijn jas aangedaan, heb mijn tranen verbeten 😉 en onderweg (ik haal hem lopend op) checkte nog een keer mijn telefoon. Er stond weer iets in beeld, nog een keer proberen. Nee. Alles verdween weer net zo hard, de hele site klapte er uit en ik kon niets meer terug toveren.

Extra’s (gratis)

Nadat ik de bestelling uiteindelijk helemaal goed heb kunnen afronden, kreeg ik meteen een aantal mailtjes in mijn inbox. Onder anderen voor alle kinderen de verjaardagsvideo.

Omdat ik samen met ze wil kijken zonder alles te weten heb ik de video maar heel even aangezet, maar het begin is al ontzettend leuk! “Je had zeker niet verwacht mij te zien hè vandaag”. Ik zou hem als kind niet aan hebben zien komen 😉 Ook de verhaaltjes en liedjes kwamen direct binnen via mail!

Tips voor het maken van een Video van Sint

Kruip voor je het maken van de Sint video achter je laptop of desktop. Heb je een kortingscode, voer die dan eerst in, vul daarna je gegevens in. Vrijdag in Chrome via mijn laptop ging de bestelling zo snel. Mede mogelijk gemaakt door onderstaande tips.

Zorg er voor dat je tijd  hebt! Eén van de redenen dat dinsdag één en ander misging had denk ik ook te maken met de tijdsdruk omdat ik Finn op moest halen.

Zet je geluid aan! Lijkt een open deur, maar dinsdag had ik het geluid op mijn telefoon niet aan en heb er nooit bij nagedacht. Je kiest niet alleen de uitspraak zoals je het leest, maar je hoort ook hoe Sint het uitspreekt.

Zoek alvast foto’s van de personen die je gaat noemen in het verhaal.  Zet ze in een mapje en geef ze een duidelijke naam. Dat scheelt veel zoeken.

Heb je informatie van iemand anders nodig, zoals ik in dit geval van mijn zusje, over haar jongens, verzamel dat van te voren. Als je begint met het maken van het bericht van Sint, heb je alles bij de hand. Ook als je zelf geen goede foto’s hebt van bijvoorbeeld je neefjes en nichtjes, regel die dan bij hun ouders.

Denk er om dat je niets zelf invult betreffende de informatie. Mijn zusje was op afstand, dus het ging via de app, achteraf was het handig geweest om haar mee te laten kijken of haar van te voren te laten checken wat ze wilde. Er zijn vier dingen die kunnen worden benoemd. Een compliment, een lekkernij, een hobby of gebeurtenis en een opvoedtip.  De opvoedtip en de lekkernij zijn optioneel.  Als je er op klikt, zie je een aantal mogelijkheden.

Persoonlijke video van Sint

Over de opvoedtips heb ik getwijfeld, eigenlijk wil ik Sinterklaas niet laten meehelpen in de opvoeding. Toen ik zag dat er bij de volwassenen minder wijn drinken stond, kon ik het niet laten. Tja, en als je het voor de volwassenen doet, dan moet het voor de kinderen ook 😉

Ik heb meteen op de verjaardagen van de kinderen volgend jaar een berichtje in mijn agenda gezet. Anders is de kans erg groot dat ik het leuke verjaardagsbericht van Sint vergeet te laten zien volgend jaar.

Wanneer je een naam invoert die nog niet ingesproken is, dan is de levertijd langer, houd daar rekening mee. Er is geen lijstje van of zo, dus wil je de video van Sinterklaas voor Pakjesavond binnen hebben, bestel op tijd. De verzending is normaal gesproken binnen 24 uur, de verzenddatum van mijn bestelling die ik uiteindelijk vrijdag heb doorgezet, heeft een verzenddatum van 11 november 2019.

Aftellen tot Sinterklaas

Bizar dat, waar ik eerst heel sceptisch was, ik nu als een klein kind bij de deur wil zitten wachten op de postbode. De voorbereidingen waren al geweldig! Dat het persoonlijk videobericht van Sinterklaas op tijd geleverd wordt, dat geloof ik wel, maar ik ben zo benieuwd wat ze er van gaan vinden. Vooral de kinderen & opa en oma, wie ik ten strengste verboden heb om dit blog te lezen 😉 Net als de kinderen ben ik nu druk aan het aftellen tot Pakjesmiddag.

Hoe jij zelf kans maakt om je kindje(s) te verrassen met een bericht van de Sint? Dat lees je op Facebook

 

maak een persoonlijke video van sint

 

 

Reacties

reacties

Marjo

I ♥ my boys and girl, Family, Ice cream, Books, Crochet, Bows, Rainbows, Pink, Angels, Ribbons, Sweet Songs, CupCakes & Pie, Strawberries & Raspberries, New Shoes & New Bags, My Kitchen & Vintage,To laugh & To cry from joy, Beads.

Misschien ook leuk

10 Reacties

 1. Jolijn kools zegt:

  Dank u sinterklaasje 🙂

 2. Marange Krouwel zegt:

  Dank u Sinterklaasje

 3. Els Black zegt:

  Dank u Sinterklaasje!

 4. Marian B zegt:

  Dank u Sinterklaasje

 5. Ingrid Langstraat zegt:

  Dank u Sinterklaasje

  1. Marij Brand zegt:

   Dank u Sinterklaasje (alsnog op blog gereageerd 😉 )

 6. Heidie zegt:

  Dank u Sinterklaasje

 7. Dank u Sinterklaasje

 8. Dank u Sinterklaasje

  1. Anna wienen zegt:

   Dank u sinterklaasje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.