eyeliner magnetisch Magnetic Lashes AliExpress
Feest Styling

Magnetic Lashes AliExpress

Er zijn dingen die ik er nooit zou kopen. Een draagdoek of draagzak bijvoorbeeld. Heel vaak zie ik ook dingen waarvan ik denk; tha fuck? WAT dan of HOE dan? Af en toe heb ik iets in mijn hoofd wat ik wil en dan check ik eerst even of het er te koop is. En soms komen er dingen voorbij die ik gewoon wil proberen. Deze Magnetic Lashes of magnetische wimpers van AliExpress bijvoorbeeld.

Op een mamagroep kwamen ze voorbij en ik werd erg nieuwsgierig. Als de topicstarter het niet gepost had, was ik nog sceptischer geweest dan ik nog steeds was. Maar soms vind ik het leuk om net even meer aan mijn uiterlijk te doen. De basis is er altijd, elke dag. Foundation, beetje highlighten én mascara. Altijd mascara. Af en toe een lippenstiftje of vals wimpertje als extraatje #vindikleuk. Niet eens altijd voor een speciale gelegenheid. Alhoewel het moment dat ik ze voor het eerst droeg, wél een hele speciale gelegenheid was. Een heerlijk etentje met een paar lieve vrouwen.

Magnetic Lashes AliExpress testen

Op 28 september 2019 heb ik ze samen met een te gekke rok met luipaardprint besteld. En een paar dagen geleden kwamen ze binnen. Het is even wachten maar dan heb je ook wat. De luipaardrok was er overigens een stuk sneller. De wimpers waren netjes in een bubble enveloppe verpakt, maar de verpakking was wel iets beschadigd. Met de inhoud was echter niets mis! Doordat ik gisteren overdag thuis bij een zieke Finn was, had ik mooi tijd om ze op te doen, zonder dat ik op tijd stond. De warmte bij de Chinees in combinatie met mijn ongetwijfeld eigen warme hoofd was een goed testmoment. Ik was benieuwd!

Verwachtingen magnetische wimpers

Voor ik begon heb ik eerst mijn andere make-up gedaan, ook zette ik mijn eigen wimpers in de mascara. Hierdoor is het eindresultaat nog voller en mooier.

Magnetische wimpers AliExpress

In de verpakking zit een speciale eyeliner met daarbij drie setjes wimpers.  De eyeliner is magnetisch. Op de magnetische nepwimpers zitten kleine blokjes metaal.

magneten op wimpers Via Instagram zie ik af en toe een gesponsorde post voorbij komen, daar vliegen de wimpers gewoon op de eyeliner als je ze vlakbij je ogen los laat. Die verwachting heb ik uiteraard van te voren bijgesteld. Dat leek me te mooi om waar te zijn. Wanneer de wimpers niet al te moeilijk, met mijn vingers, aan te brengen zouden zijn en ik niet onder de lijm zou zitten, dan zou ik tevreden zijn!

Magnetische eyeliner 

Voor het aanbrengen van de wimpers begin je met een randje magnetische eyeliner. Voor het aanbrengen moet je de verpakking tien tot twintig keer schudden.  De eyeliner hoef je niet heel dik aan te brengen. Je trekt je ooglid strak vanuit je ooghoek, zet het kwastje aan bij het puntje van je oog bij je neus en kunt één mooie strakke lijn zetten.

voor foto magnetische wimpers

Ik was wel iets te enthousiast naar mijn ooghoek toe, dus daar hoopte zich wat van de magnetische eyeliner op. Dit heb ik heel eenvoudig weg kunnen halen met een wattenstaafje. Het veroorzaakte geen irritatie in of aan mijn ogen. Daar was ik wel blij mee. Geen gezicht als je ogen rood doorlopen zijn en dat eerst weer weg moet trekken. Helemaal wanneer je op tijd staat.

Foto magnetische eyeliner AliExpress

Aanbrengen van de wimpers met magneet

Wanneer je de eyeliner hebt aangebracht, moet je een minuutje wachten. Niet lang, precies genoeg tijd om nog wat lippenstift en highlighter op te brengen. Volgens mij waren in de set die ik had gekozen alle wimpers gelijk, anders zou je ook kunnen kijken welke je op zou willen doen. Ik knipte ze wel vast wat bij, het was duidelijk te zien dat ze iets te lang waren. Ik wilde niet dat ze helemaal in mijn uiterste ooghoek zouden beginnen namelijk.

na foto magnetische wimpers ogen dicht

Toen de minuut om was, hield ik de wimpers tussen mijn duimen en wijsvinger en legde ze op het randje eyeliner. Ze zaten meteen mooi en aardig vast. Met het tipje van mijn wijsvinger, drukte ik het randje steviger op mijn dichte ogen. Ik zag dat de puntjes aan beide kanten nog iets los zaten. Met mijn eigen pincetje oefende ik nog wat extra druk uit op die vier puntjes.

En klaar! Denk nog geen vijf minuten werk, voor beide ogen, tot ze goed zaten.

Kwaliteit nepwimpers magneet AliExpress

De wimpers zelf zijn erg zacht en niet stug, synthetisch of dik. Na het aanbrengen ging ik er even met mijn vingers langs en ze waren (bijna) net zo zacht als mijn eigen wimpers met mascara er op.

Kwaliteit nepwimpers magneet AliExpress

Dat had ik echt niet verwacht. De set die ik heb vind ik niet té overdreven vol of lang.  Ze zijn makkelijk op maat te knippen en het was geen probleem dat er een stukje magneet minder aan de wimpers zat. De wimpers zijn niet zwaar op je oogleden. Na een korte tijd merkte ik ze niet eens meer.

Verwijderen Magnetic Lashes en eyeliner

Bij de Chinees was ik even bang dat mijn wimpers van mijn ogen zouden vliegen tegen de gigantische afzuigkap en ik er misschien achter aan zou vliegen. Ook vreesde ik heel even dat de Magnetic Lashes in de fik zouden vliegen bij de steekvlam bij het wokken. Echter hebben de wimpers het bezoekje aan de wok prima overleeft. Ze dreven niet van mijn ogen toen ik het heel warm kreeg én ze waren super makkelijk te verwijderen. Toen ik ze er af had gehaald, kreeg ik ze er ook keurig netjes weer op! Ideaal.

Kwaliteit nepwimpers magneet AliExpress

Er zijn vast geweldige beauty tips voor het verwijderen van de eyeliner, maar als je vlak voor het naar bed gaat doodmoe bent én eigenlijk niets voor handen hebt, omdat je nooit je make-up verwijdert, is het behelpen. Dus ik pakte twee watjes en wat Lush handcrème en veegde simpel maar doeltreffend de lijntjes van mijn ogen, zonder rode of geïrriteerde ogen!

  Kun jij net als ik soms gewoon té lang ronddwalen in de app van AliExpress, omdat je de meest gekke of leuke dingen tegenkomt?  Binnenkort moet ik maar eens kijken naar iets voor mijn wenkbrauwen en een fijne oversized sweater of twee om in te wonen, want die staan nog op mijn lijstje! Ik denk dat 11 november, de Singles Day op AliExpress, wel een goede dag is!!


 

 

 

Reacties

reacties

Marjo

I ♥ my boys and girl, Family, Ice cream, Books, Crochet, Bows, Rainbows, Pink, Angels, Ribbons, Sweet Songs, CupCakes & Pie, Strawberries & Raspberries, New Shoes & New Bags, My Kitchen & Vintage,To laugh & To cry from joy, Beads.

Misschien ook leuk

2 Reacties

  1. Keisha Lash zegt:

    They look great on you!

  2. “Bij de Chinees was ik even bang dat mijn wimpers van mijn ogen zouden vliegen tegen de gigantische afzuigkap en ik er misschien achter aan zou vliegen. ” Hahaha, ik dacht dat ik erin bleef. Maar even serieus. Ik zou dit nooit durven proberen. Maar ik heb dan ook ernstig gevoelige ogen met momenteel eczeem in een van mijn ooghoeken. Voor mij niet dit soort experimenten ben ik bang. Maar bij jou staat het super!
    Rory onlangs geplaatst…Hoe geuren en edelstenen je flow kunnen ondersteunenMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.