Adventkalender voor mama
Ouderschap

Adventskalender voor mama

Laatst zag je het al in een berichtje op Instagram: “gelukkig had ik cadeautjes voor mezelf geregeld”. Het was een samenloop van omstandigheden hoor.  Maar ik merkte dat ik me toch graag meer gewaardeerd had willen voelen. Ook al had ik een schilderij gekregen van man en ouders. Op de dag zelf een kaartje en bloemetje of zo. Dat er aan je gedacht is. Als mama sta je continu aan. Daar heb je [in de meeste gevallen] zelf voor gekozen, maar dan nog mag je er best eens klaar mee zijn. Het blijkt alleen dat het voor mama’s best moeilijk is om dat dan ook te doen. Misschien dat de Mama Me-time Adventskalender voor mama daar in de maand december een beetje verandering in kan brengen.

Met deze editie van de Mama Me-time kit ga je hulp krijgen bij het bewust offline gaan. Ook al weten wet het wel, we doen het niet. Schermtijd minderen zou enorm bijdragen aan tijd voor jezelf. We leven in een tijd waarin we enerzijds claimen geen tijd te hebben om dingen te doen waar we echt blij van worden, maar anderzijds wel de tijd nemen om eindeloos te scrollen door onze tijdlijn. Een tijd waarin we consumeren op social media verwarren met ontspanning. Laat ontspanning nou precies zijn waar we van opladen. Waar we genoeg energie van krijgen om het lontje weer te laten groeien. De Mama Me-time Kit van Tijd voor mama, een verrassingspakket voor moeders, heeft fijne items om thuis een moment voor jezelf te creëren. Met de inhoud kun je met aandacht tijd voor jezelf nemen. Echt ontspannen.

 Rise & Shine Mama me-time kitVorige editie Rise&Shine

Limited edition

De Mama Me-time Kit is een limited edition verrassingspakket dat elk kwartaal via een pre-order systeem wordt verkocht. De Bewust offline Adventskalender kan van 18 september tot en met 2 oktober 2020 worden besteld voor €35,00 of €50,00. Het wordt in de week van 9 november naar iedereen tegelijk verzonden. Alle cadeautjes worden apart en mooi verpakt, zodat het uitpakken één groot feest wordt. Hier bekijk en bestel je de Mama Me-time Kit.

Me-time Adventskalender tijd voor mamaDe adventskalender voor mama

Bewust offline Adventskalender voor mama

Het nieuwe thema heet Bewust offline en de inhoud van deze kit is helemaal afgestemd op offline tijd voor jezelf nemen. Bijzonder aan deze editie is dat de kit een adventskalender is. Elke dag maak je een pakketje of envelop open voor een cadeau of suggestie om heel laagdrempelig tijd voor jezelf te nemen. Iets wat we tijdens de drukke decembermaand wel kunnen gebruiken. Al dit moois komt in een toffe Aykasa krat in een kleur naar keuze.

Unieke producten van kleine ondernemers

Wie van verrast worden en uitpakken houdt – én wie wel een (verwen)momentje voor zichzelf kan gebruiken – moet zeker de Mama Me-time Kit Adventskalender bestellen. In de mooie kit vind je prachtige producten die met liefde en zorg zijn uitgekozen. Er wordt waar dat kan voor producten van kleine en enthousiaste ondernemers gekozen. En dat maakt de Mama Me-time Kit bijzonder leuk.

❥ Geef jij jezelf wel eens een cadeautje en durf jij tijd voor jezelf te nemen? Speciaal voor jou mag ik één Adventskalender voor mama van Tijd voor Mama weggeven. Houd social media in de gaten!

 


 

Foto christmas tree home door  Marissa Daeger via Unsplash

Reacties

reacties

Marjo

I ♥ my boys and girl, Family, Ice cream, Books, Crochet, Bows, Rainbows, Pink, Angels, Ribbons, Sweet Songs, CupCakes & Pie, Strawberries & Raspberries, New Shoes & New Bags, My Kitchen & Vintage,To laugh & To cry from joy, Beads.

Misschien ook leuk

1 Reactie

  1. Super leuk ik doe heel graag mee met je winactie. gefeliciteerd met je verjaardag!

    Als mama en als leerkracht en als student en als boekenblogger en mamablogger en huisvrouw kom ik eigenlijk niet toe aan me time! En al helemaal niet offline.. dit zou wel erg goed voor mij zijn..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.