Home BUDGET | BESPAREN Bijzondere Valentijn met een klein budget

Bijzondere Valentijn met een klein budget

by Marjo
Bijzondere Valentijn met een klein budget

Dinsdag schreef ik al wat je een vrouw kunt geven voor Valentijn, maar hoe regel je een bijzondere Valentijn met een klein budget? Hou het simpel, maar romantisch. Daar hoef je niet eens veel voor uit de kast te halen. In de basis gaat het om de gedachte. Het idee dat alles wat je deed, met haar in je achterhoofd was. Ook niet al te duur, kun je voor een fantastische avond zorgen! 

Je hebt misschien nét iets meer creativiteit nodig. Voor elk ‘duur’ cadeau is er een goedkoop alternatief. Ik haalde in het blog van dinsdag wel al aan dat je als man punten scoort met én/én. Dus regel iets romantisch, maar zorg ook dat je een cadeautje kunt geven. Het hoeft niet groots te zijn. Een lief paar oorbelletjes of een schattig armbandje heb je voor nog geen tientje. Een etentje hoeft niet persé in een restaurant.

Bijzondere Valentijn met een klein budget

Wat ik zou doen met een voor een bijzondere Valentijn met een klein budget is de kinderen naar een oppas brengen, zodat we echt tijd samen hebben. Dan zou ik zorgen voor een lekker etentje. Dat kun je zo duur maken als je zelf wilt. Kies bijvoorbeeld voor een carpaccio vooraf en maak een eenvoudige pasta, het recept deel ik morgen op het blog! Goede wijn hoeft tegenwoordig ook niet duur te zijn, maar maakt een diner wel helemaal af.  Daarna kun je kiezen voor iets waar zij blij van wordt. Een fijne wandeling samen, heerlijk op de bank kruipen voor een goede film.

Ontspannen met een massage

Je kunt tegenwoordig op sommige plaatselijke veilinghoeken bieden op een massage, waardoor je hiervoor minder betaalt dan anders. Heb je helemaal geen budget, dan kun je ook zelf zorgen voor een romantische sfeer op de slaapkamer en de massage zelf verzorgen. Tijd en aandacht is ook een cadeautje. Als kers op de taart, kun je zorgen voor een lief kaartje met daarop iets liefs, uit je hart.

Het belangrijkste voor een bijzondere Valentijn met een klein budget is dat je het simpel houdt, maar attent. Als je echt geen budget hebt, dan is de massage van jou, de wasmand die in de kast gelegd is of een uitgepakte vaatwasser een enorm cadeau. Samen me de kinderen een knutsel maken laat harten smelten. Het idee dat je er samen voor bent gaan zitten…… wow!


Afbeelding LOVE via Shutterstock

Reacties

reacties

Leave a Comment

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.