sophie de giraf kerstoufit mijn eerste kerst
Feest Inspiratie

De mooiste cadeaus voor onder de boom [winactie]

Inspiratie voor de kerstman met de mooiste cadeaus voor onder de boom. Uiteraard zijn het ook prima cadeautjes voor Sinterklaas. Al wordt dat een beetje last-minute shoppen natuurlijk. Zelfs een kerstman en de Sint kunnen soms best wat cadeau-inspiratie gebruiken. 

Daarom doen we graag deze drie kerstcadeausuggesties om de allerkleinsten deze kerst heerlijk mee te verwennen! Met dit soort cadeaus sla je twee vliegen in één klap. Een prachtig cadeau voor nu en een mooie herinnering voor later. Wat zeg nu zelf; zo’n mooie quilt kun je toch alleen maar van genieten in het moment om daarna door te geven van ouder op dochter of zoon? En hoe speciaal zou het zijn als jouw kleinkindje later het zachte mutsje met bijpassende slofjes draagt? Make this a december to remember!

De mooiste cadeaus voor onder de boom

Een quilt is een lekker behaaglijk deken, bestaande uit drie lagen die met een speciale quilt doorstiksteek op elkaar genaaid worden.

Lulujo Kerstmis Milestone quilt

Deze speciale Lulujo Kerstmis quilt bestaat uit drie lagen zachte katoenen mouseline en heeft aan beide kanten een leuke kerstprint.

De mooiste cadeaus voor onder de boom

Aan de ene zijde staat het peperkoekenmannetje afgebeeld en op de andere zijde een krans met de tekst ‘All I want for Christmas is you’. Deze zijde is dan ook heel geschikt om een leuke kerstfoto met je kindje te maken!

De quilt houdt je kleintje vast en zeker lekker warm en is niet alleen heerlijk als wieg- of ledikantdeken, maar is ook een leuke decoratieve speeldeken tijdens de feestdagen.

Mijn eerste Sophie de giraf Kerstmis

Deze bijzondere cadeauset bevat niet het originele 100% natuurrubberen Sophie de giraf babybijtspeeltje, maar ook twee grappige kerstballen met besneeuwde mini-Sophietjes erin. Het perfecte kerstcadeau voor een pasgeboren baby’tje!

De mooiste cadeaus voor onder de boom sophie de giraf

 

Sophie de giraf kerstset

Met dit cadeau is je kindje van top tot teen in kerstsfeer. De set bevat niet alleen een exemplaar van het beroemde girafje, waar je kindje heerlijk op kan bijten en sabbelen, maar ook een prachtige babywinterset.

Deze schattige Sophie de giraf kerstset bestaat uit een heerlijke zachte muts en bijpassende slofjes met schattige Sophie-opdruk.

❥ Wil je kans maken op zo’n prachtig Lulujo Kerstmis quilt? Nomineer dan jezelf of iemand anders onder dit bericht en check snel deze post op Instagram en/of Facebook.

Reacties

reacties

Marjo

I ♥ my boys and girl, Family, Ice cream, Books, Crochet, Bows, Rainbows, Pink, Angels, Ribbons, Sweet Songs, CupCakes & Pie, Strawberries & Raspberries, New Shoes & New Bags, My Kitchen & Vintage,To laugh & To cry from joy, Beads.

Misschien ook leuk

3 Reacties

  1. Ik doe mee voor mijn neefje en zijn vrouw, ze verwachten half december hun eerste kindje. Zou fijn als ik ze met deze leuke quilt zou mogen verrassen.

  2. Diana van Os zegt:

    Wauw wat een super leuke kerst set van Sophie de giraf ik doe heel graag mee voor mijn dochtertje Alisha ze vind Sophie de giraf heel erg leuk .

  3. Super leuk voor mijn nichtje! Ik doe graag mee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.