What's new

Don’t worry be happy met Kneipp

Ik schreef het al eerder; het is lastig voor de meeste mama’s om tijd voor zichzelf te nemen. De happy moments met kinderen zijn er niet elke dag immers. Douchen doe je toch, wat let je om er echt jouw moment van te maken. Plan je douche lekker op een avond, je man vermaakt zichzelf wel en zorgt voor de kindjes als er iets is. De badkamer gaat op slot. Jij bent alleen met jezelf. Your moment of happiness helemaal compleet maken? Don’t worry be happy met Kneipp. Ontdek de nieuwe Kneipp Badschuim Be Happy!

Naast de lichamelijke verzorging van de natuurlijke oliën zorgen de frisse geuren van mandarijn en vetiver voor een blij gevoel en een glimlach op je gezicht. En dat is nog niet alles, ook de Kneipp Be Happy Douche komt in een nieuw jasje, maar wel met exact dezelfde fruitige samenstelling.

don worry be happy met Kneipp

De Badschuim Be Happy is verkrijgbaar in de Kneipp webshop (www.kneipp.nl) en bij diverse drogisten. Adviesprijs Badschuim: € 9,49 (400 ml), adviesprijs Douche: € 6,99 (200 ml).

De nieuwe Kneipp Be Happy Badschuim

Leun achterover in bad met dit nieuwe vrolijk schuimende badproduct en laat je omringen door de geur van de natuurlijke etherische oliën van mandarijn en vetiver.

De natuurlijke oliën beschermen je huid tegen uitdrogen en laten haar zacht en soepel aanvoelen. De fruitig & stimulerende geur met de kracht van essentiële oliën in een plantaardig verzorgende formule doet écht iets voor je en dat merk je. Na jouw me-time momentje kun je alles weer aan met een glimlach. Voeg een dop badschuim toe aan het stromende water (36-38°C) en… Be Happy!

Be Happy Douche

De Be Happy Douche krijgt een nieuw verpakkingsdesign. De vertrouwde samenstelling blijft hetzelfde. Dat wordt extra genieten! En ook het milieu profiteert. Deze fles is namelijk geproduceerd op basis van 100% gerecycled materiaal en is volledig recyclebaar en het etiket is gemaakt van boomvrij en duurzaam steenpapier wat door zonlicht kan worden afgebroken.

Vrolijkmakende mandarijn en rustgevende vetiver

Vetiver zit boordevol antioxidanten en werkt zuiverend en reinigend. De natuurlijke, aardse geur helpt met ontspannen en focussen. Daarentegen biedt de mandarijn een opwekkend effect. Door de bijzondere geurencombinatie worden zowel je huid als je humeur voorzien van een optimale boost!

Don’t worry be happy met Kneipp

De Kneipp Be Happy Mandarijn-Vetiver lijn bestaat nu uit vier producten:

Over Kneipp

Kneipp geeft je graag extra support voor het bereiken van een gezond en fit gevoel en een positieve mindset. Kneipp draagt hieraan bij  met Kneipp momenten verspreid over de dag die een bewuste en prettige lifestyle ondersteunen.

Deze Kneipp momenten worden gecreëerd door het gebruik van onze verschillende producten. Wat de producten gemeenschappelijk hebben is een langdurig effect gebaseerd op de kracht van de natuur en wetenschap, variërend van vitaliserende, opwekkende tot ontspannende effecten. Behalve producten geven ze ook aanvullende lifestyle adviezen en bieden we services geïnspireerd op de filosofie van Sebastian Kneipp. Deze holistische aanpak geeft je de mogelijkheid om die Kneipp elementen te kiezen die invulling geven aan jouw behoeften en passen in jouw levensstijl. Kijk voor meer informatie op www.kneipp.nl.

  Tijdens de winweek/achtnegendaagse mag twee setjes weggeven van de Be Happy badschuim en de Be Happy douche! Houd Facebook en Instagram in de gaten om mee te doen!

Reacties

reacties

Marjo

I ♥ my boys and girl, Family, Ice cream, Books, Crochet, Bows, Rainbows, Pink, Angels, Ribbons, Sweet Songs, CupCakes & Pie, Strawberries & Raspberries, New Shoes & New Bags, My Kitchen & Vintage,To laugh & To cry from joy, Beads.

Misschien ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.