MGA Entertainment fluffie stuffiez \ Fluffie Stuffiez Alles-in-één pluche speelgoed
Inspiratie Reviews Shoppen Spelen en leren What's new

Fluffie Stuffiez Alles-in-één pluche

Hebben jouw kinderen dat ook? Een bed vol knuffels en de lades of bakken onder hun bed puilen uit. Toch is het het eerste waar ze bij elke speelgoed of souvernierwinkel het eerste waar ze op af lopen? Die wollige, aaibare, aandoenlijke pluche knuffels? Dan heb ik er nog eentje voor de collectie! Fluffie Stuffiez Alles-in-één pluche speelgoed! Pluche speelgoed dat bestaat uit kleurrijke personages die zijn verstopt onder een laag trekbare zachte stof.

MGA Entertainment (MGA), één van de grootste en snelst groeiende speelgoed- en entertainmentbedrijven ter wereld, heeft namelijk officieel een nieuw merk aangekondigd: Fluffie Stuffiez. Fluffie Stuffiez bestaat uit knuffelbare, zachte pluche personages met uitgesproken persoonlijkheden die kinderen het plezier geven van unboxen, verzamelen, ASMR (Autonomous sensory meridian response) en plukken.

Fluffie Stuffiez Alles-in-één pluche speelgoed

Fluffie Stuffiez is ontzettend zacht, alles-in-één pluche speelgoed dat is ontworpen om op drie verschillende manieren mee te spelen: PULL IT, REVEAL IT en STUFF IT.

Nadat de Fluffie Stuffiez plukknuffels uit hun zachte tas zijn gehaald, kan de buitenste laag worden uitgeplozen (PULL IT) om het personage binnenin te onthullen (REVEAL IT) – een activiteit die kinderen voldoening geeft en lang zoet houdt. Het losgetrokken pluis kan in de meegeleverde zachte tas worden opgeborgen (STUFF IT) om vervolgens op een fijne manier mee te spelen en te kneden.

Op deze innovatieve zachte stof, die de pluche speelgoedcategorie een nieuwe draai geeft, is bovendien een patent aangevraagd. Volgens MGA Entertainment biedt het kinderen een plezierige, knuffelbare ervaring die nergens anders in de markt is te vinden.

Fluffie Stuffiez Alles-in-één pluche speelgoed Plukknuffel 

Bij het Plukken! Onthullen! Opvullen, had ik zo toen de plukknuffel nog in de doos zat, mijn bedenkingen. Ik had bij een andere blogger namelijk een reel gezien. Daar werd de knuffel geplukt, dan kwam er een andere versie tevoorschijn en klaar.

En toen dacht ik, stel dat je het eindresultaat veel minder leuk vindt dan de oorspronkelijke versie? Hoe sneu is dat? Dus daar was ik eigenlijk tegelijkertijd een beetje van voor en vooral benieuwd naar. Daarbij, wat moet je met de bult fluff die eraf komt? Elynn wilde vooral heel graag beginnen en zag mogelijkheden!

Alles-in-één pluche speelgoed plukknuffel Fluffie Stuffiez Review

We installeerden Elynn met een theedoek op de grond, hier kon alles wat ze uit de plukknuffel getrokken had op verzamelt worden, zodat ze daarna alles in het zakje kon doen.

Fluffie Stuffiez Alles-in-één pluche speelgoed

En toen begon ze. Eerst wat onwennig, maar ineens hoorde ik haar roepen; “hij heeft wél een gezichtje!” Op het zakje stond namelijk een gezichtje geprint, maar op de knuffel die ze uit het zakje trok, stond geen gezichtje.

fluffie stuffiez icecream

Dit is wat ze zelf over de Fluffie Stuffiez pluche plukknuffel schrijft:

“In het begin voelde het wel raar om de haartjes eruit te trekken, net alsof je een knuffel stukmaakt. Maar later was het niet meer zo. Het was heel erg leuk om te doen. Ik kon hem maar niet wegleggen, want het was rustgevend en ik was heel nieuwsgierig naar het eindresultaat! Het eindresultaat was echt cool en lekker zacht, mét een gezichtje.

Ik had hem trouwens helemaal leeg geplukt, maar je kan hem ook een hoedje geven of een hartje enzovoort”

De overgebleven fluff deed ze dus in het zakje waar de Fluffie Stuffiez Icecream in zat en gebruikt ze als een soort van Squishie, of ze plukt in het zakje als ze wil ontprikkelen. De knuffel zelf ligt lekker bij de andere knuffels in haar bed, waardoor ze met een veilig en vertrouwd gevoel in slaap valt.

Al met al snap ik het heel goed als ze nog een tweede (of zelfs derde) Fluffie Stuffiez erbij zou willen en stiekem snap ik ook wel waarom het plukken zo rustgevend is. Je moet het zelf maar eens proberen.

De onweerstaanbare aantrekkingskracht van pluche knuffeldieren op kinderen

Maar waarom hebben pluche knuffeldieren zo’n ongelooflijke aantrekkingskracht op kinderen? Als moeder en pedagogisch medewerker vind ik dat enorm interessant en ik besloot het voor deze Fluffie Stuffiez review uit te zoeken.

Pluche knuffeldieren hebben door de jaren heen een iconische status verworven in de wereld van kinderspeelgoed. Maar waarom oefenen ze een ongelooflijke aantrekkingskracht uit op kinderen? Het blijkt dat de aantrekkingskracht van pluche knuffels niet beperkt is tot hun schattige uiterlijk, maar ook voortkomt uit een combinatie van fysieke, emotionele en psychologische factoren. Wist jij dat?

Comfort en welzijn

Het eerste wat opvalt aan pluche knuffeldieren is natuurlijk hun zachtheid. De aangename textuur nodigt kinderen uit om ze aan te raken, te knuffelen en ermee te spelen. Deze tastbare ervaring biedt niet alleen plezier, maar creëert ook een gevoel van comfort en fysiek welzijn.

Troost en Veiligheid

In de wereld van een kind kunnen nieuwe of enigszins enge situaties overweldigend zijn. Hier komen knuffeldieren in beeld als vertrouwde metgezellen die troost en veiligheid bieden.

 

Alles-in-één pluche speelgoed Fluffie Stuffiez

Het vasthouden van een pluche knuffel kan een geruststellend gevoel van geborgenheid geven, vergelijkbaar met hoe een baby zich voelt bij het vasthouden van een vertrouwd dekentje.

Gezelschap

Knuffeldieren worden vaak meer dan alleen speelgoed; ze worden vrienden en speelkameraadjes. Kinderen betrekken deze pluizige metgezellen in hun fantasiespellen en verhalen, waardoor ze hun verbeeldingskracht ontwikkelen en sociale situaties kunnen simuleren. Op deze manier fungeren knuffeldieren als acteurs in de levendige wereld van het kinderspel.

Houvast

Voor jonge kinderen zijn knuffels vaak hun eerste kennismaking met de fascinerende wereld van dieren. Deze knuffels kunnen variëren van teddyberen tot exotische dieren, en ze bieden een tastbare link naar de natuurlijke wereld. Ze helpen kinderen positieve associaties te ontwikkelen met dieren en creëren zo een vroege waardering voor de diversiteit van het leven.

Vertrouwde Figuren

Veel pluche knuffeldieren worden ontworpen naar populaire personages uit tekenfilms, boeken of andere media die geliefd zijn bij kinderen. De gelijkenis met bekende figuren versterkt de aantrekkingskracht van de knuffels, omdat kinderen zich kunnen identificeren met en genieten van het gezelschap van hun favoriete personages.

Geur en Gevoel

Een aspect dat vaak over het hoofd wordt gezien, is de unieke geur die zich aan een knuffeldier hecht. Kinderen ontwikkelen een sterke band met hun knuffels, mede dankzij deze specifieke geur, waardoor de knuffel een herkenbare en geruststellende aanwezigheid wordt. Daarnaast bevordert het bezitten van een knuffeldier een gevoel van eigenaarschap en verantwoordelijkheid bij het kind.

In essentie bieden pluche knuffeldieren een combinatie van tastbare en emotionele voordelen. Ze zijn niet zomaar stukken speelgoed; ze vormen een integraal onderdeel van de kindertijd, waarin ze troost, gezelschap en speelplezier bieden.

❥  De onweerstaanbare aantrekkingskracht van pluche knuffeldieren blijft een deel van de magie van opgroeien.

Reacties

reacties

Marjo

I ♥ my boys and girl, Family, Ice cream, Books, Crochet, Bows, Rainbows, Pink, Angels, Ribbons, Sweet Songs, CupCakes & Pie, Strawberries & Raspberries, New Shoes & New Bags, My Kitchen & Vintage,To laugh & To cry from joy, Beads.

Misschien ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.