Glazen keuken achterwand
Interieur en wonen

Een glazen keuken achterwand maakt alles mogelijk

Terwijl ik informatie zocht over online glas bestellen, kwam ik op de site van GlasGigant. Jaren geleden vertelde een collega namelijk over haar nieuwe keuken en haar ideeën voor een glazen keuken achterwand met behang erachter. Het eindresultaat was prachtig! Vanaf dat moment was ik jaloers. Een glazen keuken achterwand maakt alles mogelijk. Je kiest je achtergrond helemaal zelf. Nu we alles zo aan het veranderen zijn in huis, kriebelt dit ook weer! En online glas bestellen bij GlasGigant is eenvoudig, je kiest zelf de afleverdatum en je bestelling wordt gratis bezorgd*.

Het behang en de glazen achterwand voor je keuken zijn wat mij betreft een perfecte combinatie. Met een simpele aanpassing, kun je jouw keuken in een handomdraai een heel ander uiterlijk geven. Mooie bijkomstigheid is dat ik met nog meer enthousiasme foto’s kan maken in mijn eigen keuken voor mijn nieuwe kookblog. Met een passend behang, geef je de keuken een prachtig accent en maak je de industriële look van je keuken helemaal af. Op deze manier kun je elk thema doortrekken in de achterwand van je keuken. Houd je van de natuur, kies je voor een natuurlijk behang. Ook voor de afwerking van een industriële keuken is glas perfect! Koel en strak!

Een glazen keuken achterwand

Een glazen keuken achterwand zorgt er voor dat je keukenblad en kastjes nog meer kunnen knallen. Heb je een keuken helemaal naar wens uitgezocht en ontworpen, dan wil je natuurlijk dat de afwerking alles uit de keuken haalt. Ben je trots op de keuze voor je aanrechtblad, wil je ook dat deze er uitspringt. Ook wil je dat de uitstraling compleet is. Dit kan allemaal met de goede keuze van je achterwand voor de keuken.

Een glazen keuken achterwand maakt alles mogelijk

Ik kijk er nu al naar uit, om de hoogglans magnolia kleur van onze keuken meer tot zijn recht te laten komen. Het is wel klaar met van die saaie witte tegels.

Interieurstyling compleet maken

Het lijkt mij nu vooral leuk om te spelen met glas én de kleur groen van onze wand achter de eettafel en van de servieskast. Doordat we een L-vormige woonkamer en open keuken hebben, hebben we geprobeerd om er drie aparte ruimtes van te maken. Wat ik daarbij belangrijk vond, is dat het desondanks ook één geheel werd. Dit hebben we met elke recente verandering in ons achterhoofd gehouden.

Wit met hout in woonkamer, eethoek en keuken. Een donkergroene lampenkap in de woonkamer, een groene muur in de eetruimte, maar nog niets groens in de keuken. Vandaar mijn wens voor een andere achterwand, om zo de interieurstyling helemaal af te maken.

❥ Let er op dat je voor een glazen achterwand voor gehard glas kiest, dit is veiliger! Gewoon glas splintert snel en geeft kans op levensgevaarlijke verwondingen. Wat voor achterwand heb jij?

 


 

* met uitzondering van de Waddeneilanden

Reacties

reacties

Marjo

I ♥ my boys and girl, Family, Ice cream, Books, Crochet, Bows, Rainbows, Pink, Angels, Ribbons, Sweet Songs, CupCakes & Pie, Strawberries & Raspberries, New Shoes & New Bags, My Kitchen & Vintage,To laugh & To cry from joy, Beads.

Misschien ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.