Eigen ijssmaken Rudolph van Veen
What's new

Eigen ijs van Rudolph van Veen

Als jullie mij persoonlijk een beetje kennen, dan weten jullie het wel. Ik houd van wijn, koffie en eenhoorns. Wie mij nog beter kent, weet dat ik ook gek ben op ijs. Als we uit eten gaan, houd ik met het eten al rekening met ruimte voor het toetje. Wanneer de ober of serveerster het menu brengt, blader ik meteen naar de desserts. Ik ben dan ook heel nieuwsgierig naar het eigen ijs van Rudolph van Veen.

Genodigden en winnaars van een actie op radiostation 100% NL kwamen naar de Winter Village-ijsbaan in Laren om Rudolph’s ijs zelf te proeven. Helaas lukte het me niet om bij de presentatie te zijn, wat baalde ik daar van!  In een ‘Charles Dickens’-sfeer (waar ik ook zo van houd) trakteerde de tv-chef op winterse hapjes, warme chocolademelk en heerlijk ijs. Na een spectaculaire act van jonge kunstrijders betrad Rudolph zelf de ijsbaan om zijn gasten te verwelkomen. Ondertussen draaide DJ Ronald Sebök van 100% NL sfeervolle kerstmuziek. Wie wil daar nou niet bij zijn?

Eigen ijs van Rudolph van Veen

De ijssmaken ontwikkelde hij in samenwerking met De Dessert Meesters. “We hebben zes unieke smaakcombinaties ontwikkeld met bijpassende sauzen en garnering. Elke smaak bestaat uit twee verschillende soorten ijs of sorbets en vormt de ideale afsluiting van een feestmaal”, aldus de Meester Patissier. Als ik niet al een toetje had ging  ik vanmiddag nog snel naar supermarkt voor een fijn last minute dessert voor Eerste of Tweede kerstdag. Voor mij staat het nu in ieder geval op de wensenlijst voor de weekboodschappen van volgende week.

Eigen ijssmaken Rudolph van Veen

Rudolph’s ijs is verkrijgbaar in de smaken Tokyo Sundae, New York Chocolate, Ebony & Ivory, Dessert Circus, Rainforest Chocolate en White Wedding. De verpakking is voorzien van zijn herkenbare witte kuif en zwarte bril. Ik vind vooral zijn wens erg handig, want inderdaad, voor je het weet is het op en van strikjes moet je genieten!

Over Rudolph’s ijs

Plezier in eten én hoe je ervan kan genieten is onlosmakelijk verbonden met Meester Patissier Rudolph van Veen. Door middel van zijn nieuwe merk Rudolph’s® wil Rudolph graag zijn kennis en kunde voor een breed publiek toegankelijk maken.

Eigen ijssmaken Rudolph van Veen

Rudolph heeft 6 verrassende smaakcombinaties ontwikkeld met alleen kwalitatief hoogwaardige en natuurlijke ingrediënten. Ik ben vooral benieuwd naar Ebony & Ivory, drie keer raden waarom…

In het persbericht stond verder nog: “De ijsdesserts zijn verkrijgbaar in familie- en eenpersoonsverpakking en verkrijgbaar in de supermarkt”.  Die zin snapte ik niet helemaal. Een familieverpakking ís toch een eenpersoonsverpakking. Had jij het eigen ijs van Rudolph van Veen al gespot ♥

Reacties

reacties

Marjo

I ♥ my boys and girl, Family, Ice cream, Books, Crochet, Bows, Rainbows, Pink, Angels, Ribbons, Sweet Songs, CupCakes & Pie, Strawberries & Raspberries, New Shoes & New Bags, My Kitchen & Vintage,To laugh & To cry from joy, Beads.

Misschien ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.