het beste van 10 jaar heel holland bakt
In de keuken Inspiratie Lezen

Het beste van 10 jaar Heel Holland Bakt

Voor wie het gemist heeft; “Heel Holland Bakt” is een populaire Nederlandse televisieprogramma waarin amateur-bakkers strijden om de titel van beste thuisbakker van Nederland. Het programma wordt uitgezonden door Omroep MAX en is gebaseerd op het Britse televisieprogramma “The Great British Bake Off”.

In “Heel Holland Bakt” worden deelnemers uitgedaagd om wekelijks diverse bakopdrachten uit te voeren, zoals het maken van taarten, brood, gebak en desserts. Elke aflevering worden de prestaties van de bakkers beoordeeld door een jury, bestaande uit patissier Robèrt van Beckhoven en culinair journalist Janny van der Heijden. Presentator André van Duin leidt het programma en voorziet de bakkers van humoristisch commentaar.

Heel Holland Bakt Kids

Het programma is erg populair in Nederland en trekt wekelijks miljoenen kijkers. Naast de spannende bakwedstrijd staat het programma ook bekend om de gezellige en informele sfeer en de sympathieke deelnemers. Het programma heeft ook een spin-off gekregen genaamd “Heel Holland Bakt Kids” waarbij kinderen strijden om de titel van beste kinderbakker van Nederland.

“Heel Holland Bakt” is niet alleen een kijkcijferhit. Uiteraard heeft het programma ook een groot effect op de populariteit van bakken in Nederland. Het programma heeft bijgedragen aan een toename van het aantal thuisbakkers. Ook heeft het geleid tot een stijging van de verkoop van bakspullen en -ingrediënten.

Het beste van 10 jaar Heel Holland Bakt!

10 Jaar Heel Holland Bakt, dat verdient een feestje! In deze best of vind je de beste technische opdrachten voor thuis. Dankzij het nieuwe Heel Holland Bakt boek kun je natuurlijk ook aan de slag met de meest indrukwekkende winnaarsrecepten van de 10 beste Thuisbakkers van Nederland. Stuk voor stuk adembenemende creaties waar de juryleden van smulden. Met een ode aan Martine en de mooiste herinneringen en verhalen van Janny, André en Robèrt.

❥ Dit jubileumboek is geen oude koek, maar de kers op de taart. Een terugblik op lief en leed, zoet en hartig! Ben jij fan, of zap je liever verder?

 

Reacties

reacties

Marjo

I ♥ my boys and girl, Family, Ice cream, Books, Crochet, Bows, Rainbows, Pink, Angels, Ribbons, Sweet Songs, CupCakes & Pie, Strawberries & Raspberries, New Shoes & New Bags, My Kitchen & Vintage,To laugh & To cry from joy, Beads.

Misschien ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.