Do it yourself Inspiratie Spelen en leren

DIY pakketjes HEMA

HEMA staat natuurlijk bekend om haar brede assortiment van huis-, tuin- en keukenspullen, kleding en accessoires. Alles om je dag van ’s morgens tot ’s avonds leuker, beter en makkelijker te maken. Maar wist je dat HEMA ook een groot aanbod heeft van DIY-pakketjes? Hiermee kun je zelf aan de slag om de mooiste creaties te maken. Twee jaar geleden hadden wij twee van die knutselpakketjes mee op vakantie en dat was ideaal voor de momentjes dat ze zich even verveelden. 

DIY pakketjes HEMA; creatief aan de slag

De Knutselpakketjes van HEMA zijn er in verschillende soorten en maten. Zo zijn er pakketjes om zelf kaarten te maken of om je eigen sieraden te knutselen. Ook kun je zelf een boeket bloemen of beestjes van chenille maken, zandcreaties of diamond paintings maken of stenen beschilderen. Voor de kleintjes kun je kiezen voor de “ik leer” – knutselpakketten.

vilten bloemen maken DIY HEMA

Een groot voordeel van de creatieve doe-het-zelfpakketjes voor kinderen van HEMA is dat ze alle benodigde materialen bevatten. Hierdoor hoef je niet zelf op zoek naar alle spulletjes die je nodig hebt. Dat maakt de drempel om aan de slag te gaan een stuk lager. Daarnaast zijn de pakketjes vaak betaalbaar, waardoor je voor weinig geld toch iets leuks kunt maken.

DIY pakketjes HEMA chenille

Het is niet alleen leuk om zelf iets te maken, het is ook nog eens goed voor je kinderen. Creatief bezig zijn kan namelijk rustgevend werken en zorgen voor een gevoel van voldoening. Bovendien is het een leuke manier om tijd door te brengen met elkaar.

Creatieve doe-het-zelfpakketjes voor kinderen; ideaal voor mee op vakantie

De creatieve DIY knutselpakketjes voor kinderen bieden een leuke en educatieve activiteit die gemakkelijk mee te nemen is, betaalbaar is en geschikt is voor verschillende leeftijden en vaardigheidsniveaus. Het is een handige manier om kinderen bezig te houden tijdens lange reizen en rustige momenten op de vakantiebestemming.

Naast de DIY-pakketjes biedt HEMA trouwens ook andere producten die handig zijn om mee te nemen op vakantie, zoals reisspellen en kleurboeken. Door een paar van deze items mee te nemen, heb je een complete activiteitenbox voor de kinderen tijdens de vakantie.

❥ Bereid jij je altijd uitgebreid voor op de vakantie’s of geniet je gewoon rustig en laat je het allemaal een beetje op je af komen?

Reacties

reacties

Marjo

I ♥ my boys and girl, Family, Ice cream, Books, Crochet, Bows, Rainbows, Pink, Angels, Ribbons, Sweet Songs, CupCakes & Pie, Strawberries & Raspberries, New Shoes & New Bags, My Kitchen & Vintage,To laugh & To cry from joy, Beads.

Misschien ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.