LILLYDOO Globetrotter Collectie
Ouderschap What's new

LILLYDOO Globetrotter Collectie – limited edition

Ontdek de wereld vanaf de commode! Voel de zomerbries en ruik de zeegeur in je neus. Of je nog op reis gaat of net terug bent. LILLYDOO neemt kleine ontdekkingsreizigers en hun ouders mee op reis met de LILLYDOO Globetrotter Collectie – limited edition.

De twee ontwerpen “Vacation Dreaming” en “Roadtrip Adventures” van de gelimiteerde Globetrotter Collectie zijn door de LILLYDOO-community via een social media-campagne gekozen en vertellen over reislust en verre oorden. Grote avonturen voor kleine globetrotters beginnen op de commode!

LILLYDOO Globetrotter Collectie – Twee limited ontwerpen voor kleintjes met reislust

De nieuwe LILLYDOO Globetrotter-collectie brengt variatie in het luierabonnement en stuurt kleine ontdekkingsreizigers en hun gezinnen van de commode op een reis rond de wereld!

de gelimiteerde Globetrotter Collectie. 

Vacation Dreaming

Met het ontwerp “Vacation Dreaming” kunnen kleine dagdromers met ouders mooie herinneringen ophalen aan voorbije reizen, dagdromen over aankomende avonturen of over nog te beleven ontdekkingsreizen fantaseren. Allemaal liefdevol vastgelegd in een speels design met polaroids van droombestemmingen.

Roadtrip Adventures

Voor de thuisblijvers bezoek je droomplekken in gedachten met het “Roadtrip Adventures” ontwerp. Met de volgepropte bus gaat het over bergen en door het bos naar mooie plekken – met de surfplank op zoek neer de perfecte golf of in wandelschoenen heuvel op en af. Pak snel je koffers en ga mee op reis!

de gelimiteerde Globetrotter Collectie. 

Zoals alle LILLYDOO-luiers, is de Globetrotter-collectie gemaakt met zo min mogelijk producten, en bevat uitsluitend het hoognodige.

Voordelen LILLYDOO luiers – 0% parfums en lotions, 100% LILLYDOO bescherming

Zoals alle LILLYDOO-luiers, is de Globetrotter-collectie gemaakt met zo min mogelijk producten, en bevat uitsluitend het hoognodige. De luiers bevatten geen parfums of lotions en zijn gecertificeerd volgens OEKO-TEX® MADE IN GREEN, Dermatest, Allergy Certified, FSC® (C135956) en Peta. 100% LILLYDOO-bescherming wordt verzekerd door de ideale pasvorm en de nieuwe Turbotunnel-technologie, die vocht snel en gelijkmatig in de luierkern kanaliseert, waardoor lekkage wordt voorkomen.

Maten en verkrijgbaarheid LILLYDOO Globetrotter Collectie 

De LILLYDOO Globetrotter Collectie is vanaf 10 augustus verkrijgbaar in maat 3 t/m 6 zolang de voorraad strekt. Ouders kunnen kiezen tussen de twee gelimiteerde designs “Vacation Dreaming” in maat 3 t/m 5 en “Roadtrip Adventures” in maat 3 t/m 6. De luiers zijn verkrijgbaar vanaf 10 augustus via https://www.lillydoo.com/nl/luiers. Ze zijn afzonderlijk te koop of als onderdeel van een flexibel abonnement en worden gemakkelijk thuisbezorgd.

❥  LET OP: het is een limited collectie waardoor de ontwerpen in beperkte oplage verkrijgbaar zijn tot november 2021! Check ook de LILLYDOO zwemluiers om ontspannen te kunnen zwemmen samen. 

 

 

 

 

Reacties

reacties

Gastauteur

Sommige artikelen worden niet door mijzelf geschreven en ook niet door een vaste gastblogger. Het zijn bijvoorbeeld eenmalige gastblogs van collega bloggers of reviews die een lid van mijn team voor me geschreven heeft.

Soms zijn het verhalen van mensen die graag hun ervaringen willen delen. Om een stukje herkenbaarheid te brengen, een hart onder de riem te steken of een hart onder de riem te krijgen ♥

Wil jij zelf ook een persoonlijk verhaal delen, voel je welkom om me te mailen! Ik kijk uit naar jouw verhaal!

Misschien ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.