L.O.L. Surprise Verrassingssterren 3 pack
Budget en besparen Inspiratie Spelen en leren

LOL Surprise Verrassingssterren

Zoals je op social media al kon zien, was ik gisteren op stap met mijn moeder en zus. Nogal spontaan ook, maar dat lees je later terug 😉 Op weg naar huis, moest Aniek nog naar de ALDI. Natuurlijk ging ik mee naar binnen, met als doel te kijken of er iets leuks was voor Elynn. Het werden LOL Surprise Verrassingssterren, voor een bizar prijsje!

Ik vond het namelijk heel moeilijk om weg te gaan, omdat mijn meisje ziek was. Maandag klaagde ze al wat over pijn, maar haar klachten waren geen complete blaasontsteking. Toch werd haar urine onderzocht, maar dat was schoon. Donderdagavond werd ze wat grieperig met meer blaasontsteking klachten.

Blaasontsteking

Vrijdagmorgen was ze echt ziek en de koorts nog iets hoger. Daarom hebben we nog een keer haar urine laten checken en toen was het een fikse blaasontsteking. Vreselijk om niet bij haar te zijn in verband met mijn werk.

Om zaterdag ook nog weg te gaan, voelde heel dubbel. De reden was geweldig, het schuldgevoel groot. Ze was ook echt zo sneu en klein. Een beetje opvrolijken kon geen kwaad. Vandaar dat ik een kleinigheidje mee wilde nemen.

LOL Surprise Verrassingssterren 3 pack bij de ALDI

Voor we mijn zusje thuis afzetten, moest ze nog snel suiker en brood halen. Vlakbij haar huis in Emmercompascuum, zit een nieuwe super mooie ALDI. Met toilet en verschoningsruimte by the way!

LOL Verrassingssterren 3 pack ALDI

Ik vind het altijd leuk om er een beetje rond te struinen om te zien “wat ze nu weer hebben”. Wie weet wat ze voor kleinigheidje voor mijn meisje zouden hebben. En daar lagen ze, een hele stapel! Drie verschillende soorten.

Inhoud LOL Verrassingssterren

Een LOL ster met stationery, eentje met jewelery en eentje met make-up. Een geweldig cadeautje voor mijn meisje. Ik koos voor degene met een sleutelhanger in de jewellery ster.

LOL stationery

Mijn meisje houdt heel erg van knutselen, daarbij komt stationery goed van pas. Als ik mijn agenda open doe, zie ik steeds een briefje die zij voor me heeft gemaakt.

 LOL Surprise Stationery

In elke ster vind je een knalroze organza zakje, wat de inhoud extra een cadeautje maakt. In deze L.O.L Surprise ster met stationery zit het volgende:

De drie velletjes met stickers kunnen zowel in haar dagboek om de boel op te vrolijken, maar ook op haar tekeningen en knutselwerkjes. Verder zat er een notitieblokje met stempeltjes in. Aan de stiftjes zit aan elke kant een stempel, dat zijn er vier in totaal.

Het kartonnen popje in de L.O.L. Surprise verrassings-ster is leuk voor een rollenspel, in haar poppenhuis, of om (als ze er meer heeft) met vriendinnetjes mee te spelen.

LOL Make-up

Elynn is niet zo heel erg met make-up bezig. Wanneer ik mijn nagels lak, dan wil ze dat ook wel, maar uit zichzelf blijft het er bij. LOL verrassingsster Make-up, lol verrassings sterPrima, want het hoeft ook niet. Dit is mede de reden dat ik voor deze set koos. In deze set zit namelijk een lipgloss. Haar lippen insmeren is bij haar wel handig, ze heeft snel last van droge lippen.

L.O.L. Surprise make-up

Dat het aan de rist van haar tas kan, is helemaal ideaal natuurlijk. Dan heeft ze het altijd bij zich. De tatoeages zijn gewoon super leuk!

LOL Jewellery

Met sieraden maak je Elynn heel blij. Een sleutelhanger voor haar nieuwe fiets had ze nog nodig en kettinkjes draagt ze graag.

LOL verrassingsster Jewellery, lol verrassings sterBij het uitpakken merkte ik het al, het was een goede keuze. De sleutelhanger kreeg een grote lange “Aaaaaaah”‘.

lol verrassings ster

Toen ze doorhad dat het een zeemeerminnetje in een pompom was, was deze haar favoriet! Zodra ze weer naar school gaat, moet het kettinkje om.

Met Sinterklaas in aantocht, is het een ideaal een budget schoencadeautje. Voor nog geen €1,20 per avond, ben je voor drie avonden klaar. Nog meer LOL bestel je ook makkelijk online! Ik moet wel zeggen dat ik de normale prijs van een LOL Verrassingssterren 3 pack iets aan de hoge kant vind. 

 

 

 

Reacties

reacties

Marjo

I ♥ my boys and girl, Family, Ice cream, Books, Crochet, Bows, Rainbows, Pink, Angels, Ribbons, Sweet Songs, CupCakes & Pie, Strawberries & Raspberries, New Shoes & New Bags, My Kitchen & Vintage,To laugh & To cry from joy, Beads.

Misschien ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.