Spelen en leren

SES stenen schilderen

Eén van de favoriete bezigheden van mijn kinderen is knutselen. En stenen verzamelen. Als we met Elynn op stap geweest zijn, zitten er negen van de tien keer steentjes, takjes en eikeltjes in haar jaszak. Bij SES stenen schilderen worden de stenen meegeleverd. Met de overgebleven verf, kon ze zich lekker uitleven op de meegesmokkelde stenen in huis.

Het is natuurlijk super leuk dat SES stenen schilderen de liefde voor steentjes, combineert met de liefde voor knutselen. Een perfect cadeau voor onze dame dus. Daarnaast is het goed voor de motorische ontwikkeling uiteraard. Die is bij onze dame prima, maar stimuleren kan nooit kwaad.

SES stenen schilderen

In de (overigens kleurrijke en aantrekkelijke verpakking) zitten, zoals gezegd de steentjes, een kwast, wiebeloogjes en verf.
SES stenen schilderen

Je kunt dus meteen aan de slag. Wat voor steentjes het zijn geen idee, maar ik heb eerst wel even met een doekje de dikste witte poeder er af gehaald. Het witte papiertje is voor onder de steentjes. Ze wilde voor deze keer graag voor bij tafel en met dit knutselsetje kan dat prima.

Concentratiespanne van een vuurvlieg

Het voordeel van SES stenen schilderen is dat je het heel makkelijk weg kan zetten voor een volgende keer. De concentratiespanne van Elynn is als die van een vuurvlieg. Ze kan heel geconcentreerd met iets bezigzijn hoor, dus zo ook met schilderen van de steentjes. Maar als ze er klaar mee is, dan is ze er klaar mee, dus na twee steentjes was het wel prima. Het verfdoosje ging dicht en alles ging terug in de doos. Door de afsluitbare potjes blijft de verf gewoon goed tot de volgende keer. De kwast hebben we goed uitgespoeld en die ging ook zo weer de doos in. Ideaal.

Ben je dus op zoek naar een leuk cadeautje voor niet al te veel geld? Een cadeautje waar wel veel en lang plezier aan te beleven is, omdat je er meer dan één keer voor kunt haan zitten? Dan is SES stenen schilderen een heel goed idee ♥

Reacties

reacties

Marjo

I ♥ my boys and girl, Family, Ice cream, Books, Crochet, Bows, Rainbows, Pink, Angels, Ribbons, Sweet Songs, CupCakes & Pie, Strawberries & Raspberries, New Shoes & New Bags, My Kitchen & Vintage,To laugh & To cry from joy, Beads.

Misschien ook leuk

1 Reactie

  1. Leuk – leuk – Leuk
    Hebben we hier ook al gedaan!
    Ilse van Kreanimoµ onlangs geplaatst…bloggersgereedschapskoffertje – BloggerdibloggityMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.