Home INSPIRATIE Luxe cadeau-tips voor vrouwen

Luxe cadeau-tips voor vrouwen

by Gastauteur
Luxe cadeau-tips voor vrouwen

Hoe leuk is het om als vrouw waardering te krijgen voor alles wat je doet. Een zelf gemaakt cadeau of een ander lief klein gebaar is ontzettend fijn, maar soms mag je wel een keer uitpakken met een luxe cadeau voor vrouwen. Omdat ze het verdienen!  In dit artikel vind je meer luxe cadeau-tips voor vrouwen en redenen waarom ze dit verdienen.

Hoe makkelijk is het tegenwoordig om je vriendin of je partner te verwennen met luxe cadeaus voor vrouwen? Bij de meeste online shops kun je zoeken op cadeaus voor haar of gepersonaliseerde sieraden voor vrouwen. Of denk bijvoorbeeld aan een parfum zoals Miss Dior bij parfumdreams, dat flesje heeft zelfs een strikje! Natuurlijk wordt het leven duurder, maar jezelf of iemand anders verwennen is van alle tijden, dus ook wanneer het iets minder gaat.

Luxe cadeau-tips voor vrouwen

Wanneer je er voor spaart, is het iets om naar uit te kijken. Of je het nu voor jezelf koopt, of voor een ander. Een dierbare een cadeau geven, geeft toch ook altijd een goed gevoel? En ik denk dat veel vrouwen het best fijn vinden om over the top, luxueus gespoiled te worden. Gewoon, één keertje.

Een luxe cadeau voor vrouwen is iets wat ze niet elke dag krijgen. Dit kan dus zoals het voorbeeld een parfum zijn. Parfum is iets wat ze dagelijks kunnen gebruiken en een cadeau dat ze waarschijnlijk niet vaak kopen voor zichzelf.

Een zachte warme fluwelen bedsprei zal zorgen voor heerlijke comfortabele uurtjes in bed. Is ze altijd te laat, kun je kiezen voor een mooi horloge als cadeau. Niet erbij zeggen waarom je het geeft hè!? Sieraden zijn overigens altijd een goed idee. Zilveren oorbellen, een mooie ring of een slavenarmband met quote. Een prachtige stijlvolle leren schoudertas is het perfecte cadeau voor haar wanneer ze altijd te veel meeneemt en nergens ruimte voor heeft. Ook fijne gezichtsverzorging is een goed cadeau, een combinatie van een dag- en een nachtcreme is een weldaad voor haar huid.

Het ultieme luxe cadeau voor haar is denk ik een nachtje weg in een chique hotel. Natuurlijk met alles erop en eraan. Als je helemaal uit wilt pakken om haar in te pakken, kies je voor een kamer met bad én boek je een verwenarrangement bij de spa van het hotel. Om daarna aan te schuiven voor een zalig drie-gangen diner in het restaurant.

Zoals je ziet zijn er tal van manieren om je vriendin te verwennen met een luxe cadeau voor haar.

Redenen waarom vrouwen een cadeau verdienen

Redenen waarom vrouwen een cadeau verdienen zijn er genoeg. Het is een teken van waardering en er zijn verschillende redenen om je beste vriendin te laten blijken dat je blij bent dat ze er is. Of ze nou je partner is of je allerbeste vriendin of allebei! Wat weten is één, voelen is het ander.

Omdat ze ons altijd steunen, ook als het even moeilijk gaat

Of het nou praktische of emotionele steun is, je weet dat ze er altijd is. Ook als jullie even niet op één lijn zitten of als ze niet helemaal achter je keuze staat. Je zult waarschijnlijk uitgebreid horen waarom ze het niet met je eens is. De vriendschap zal iets minder soepel aanvoelen, het kan wrijven, maar dan nog, je weet dat ze aan jouw kant staat. Met woorden om je kracht te geven en je te sterken. Of door dingen uit je handen te nemen, wanneer het even niet meer gaat. Want zo zijn vrouwen!

Omdat ze ons altijd helpen, zelfs als ze zelf moeilijke tijden hebben

Ook als de ander het moeilijk heeft, zal ze nog steeds moeite doen om er voor jou te zijn. Het geeft een veilig gevoel wanneer je weet dat je zo’n vriendschap hebt met elkaar. Het mooie hieraan is dat je er onvoorwaardelijk voor elkaar kan zijn. Zo vriendschap bezegelen met een luxe cadeau betekent een blijvend aandenken aan jullie bijzondere band.

Omdat ze ons altijd accepteren, ongeacht wie we zijn

Het klinkt makkelijk, maar dat is het niet. Iedereen heeft wel een gebruiksaanwijzing, een trigger of iets bijzonders. Je wilt niet dat mensen op hun tenen lopen voor je, maar het is zo fijn dat ze je proberen te begrijpen, maar in ieder geval alles aan je accepteren. Daarom is een cadeau als dank-je-wel een mooi gebaar.

❥ Dus als je op zoek bent naar een leuk cadeau voor je moeder, partner of vriendin, denk dan een keer aan deze Luxe cadeau-tips voor vrouwen. Ze zal er ongetwijfeld blij mee zijn! 

 

 

Photo by Jessica Weiller & Kateryna Hliznitsova on Unsplash

Reacties

reacties

Gerelateerd

Leave a Comment

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.