Home BEAUTY | FASHION Wintermode voor de koude dagen

Wintermode voor de koude dagen

by Marjo
Wintermode voor de koude dagen

Als de mussen van het dak vallen, kijk ik alweer reikhalzend uit naar de winter. Hoe ik ook geniet van de warmte door met de kinderen verkoeling aan het water te zoeken. De winter is qua beauty en fashion én warm wonen veel makkelijker. De wintermode voor de koude dagen past gewoon beter bij mij, mijn figuur en mijn stijl. Waar anderen makkelijk een kort zomerjurkje aanschieten, pak ik liever een jeans en een fijne comfy sweater of damestrui

In de zomer ben ik elk jaar weer zoekende naar mijn stijl. Want wat ik mooi vind, past niet altijd bij mij. Het is niet altijd de damesmode waarin ik me fijn voel. Herken je dat? Onder een jurkje of rokje moet altijd weer dat bikerbroekje tegen schurende bovenbenen. Een probleem dat waar ik met de wintermode niet over hoef na te denken. Gelukkig kunnen een goed paar damessneakers wel altijd, zomer of winter, want daar kun je me in uittekenen. Ook al vind ik de flipflops in de zomer ook geweldig!

Wintermode voor de koude dagen

Ook al volg ik niet echt de trends in wat ik draag, ik vind het heel leuk om me te laten inspireren door de trends die er op dat moment zijn. Voordeel is dat je aan elke trend je eigen draai kunt geven, omdat tegenwoordig bijna niets meer te gek is. De trends bepalen immers wat in de (online-) winkels te koop is.

En de wintermode mag dit najaar gelukkig ook praktisch en comfortabel zijn met trendy vrijetijdskleding. Omdat we tijdens Corona zoveel binnen zaten, willen we nu meer dan ooit naar buiten! Dus ga voor lekkere warme gewatteerde jassen met hiker boots en een regenjas. Gorpcore is ideaal voor het Nederlandse weer in het najaar! En ook laagjes zijn bij deze stijl helemaal “in”. Ideaal voor iemand als ik die het soms koud en soms ineens warm heeft. Of zou dat ook de leeftijd zijn 😉 Ook de trendy cargo broeken passen helemaal bij het buitenleven.

Behalve de outdoorkledingtrend mag je deze herfst en winter gewoon je apres-ski kleding overal dragen. Het voordeel is dat je deze trend kunt en mag combineren met van alles. Je hoeft dus niet met je snowboots naar je werk of uitgaan. Style de eerder genoemde modieuze cargobroek met een ski-pulli en bodywarmer en je bent helemaal up to date.

Het combineren van stylen gaat gelukkig verder en deze past wel aardig in mijn straatje moet ik zeggen. Er komt veel inspiratie uit de bikerwereld terug in de mode dit najaar. Denk aan bikerboots of motorjacks gecombineerd met een prachtige stijlvolle nette zwarte jurk. Rockchick chique.

Dit najaar gaat het teruggrijpen naar de herkenbaarheid van de nineties/zero ’s nog steeds door. Denk aan de Britney Spears’ Baby One More Time of Clueless. Met deze trend, compleet met kniekousen, minirokken en blazers kun jij je met de uniform trend helemaal uitleven deze winter!

Verder kun je dit najaar je garderobe uitbreiden met chique tweed stoffen, doorzichtige materialen, de kleuren paars en rood én fake fur! Ook leer belooft een van de grootste fashion trends voor winter 2022 te zijn. Tweed wordt bijvoorbeeld veel gecombineerd met ballerina’s en een pantalon voor een toffe naar je werk-look!

Warm wonen

Ook het wonen is in de winter meer mijn ding. Lekker onder een dekentje Netflix series bingewatchen bij kaarslicht. En als je van de bank stapt voor een warm kopje thee, chocolademelk of Gluhwein, eerst met je voetjes in een fijn warm vloerkleed. Dat is ultiem geluk mensen, één van de grootste strikjes!

otto vloerkleed bruno banani roze

Dit roze exemplaar van Bruno Banani via OTTO zou momenteel perfect staan in ons interieur, dat momenteel vooral tinten van goud en roze met een vleugje donkergroen heeft.

Of dat in de winter zo blijft weet ik niet, aangezien de wisseling in de seizoenen, hier ook vaak een wisseling in het interieur met zich meebrengt. Gelukkig is dit Shaggy Soft geweven en bijzonder zachte vloerkleed er in verschillende kleuren, zodat dat tegen die tijd vast goedkomt.

❥ Kun jij een beetje uit de voeten met warm weer of geniet je net als ik nét dat beetje meer van de winter en de wintermode voor de koude dagen?

 

 

Photo woman in snow by freestocks on Unsplash

Reacties

reacties

Gerelateerd

Leave a Comment

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.