Make-over gewonnen
Styling

Make-over gewonnen

Door Aniek – Ik heb een make-over gewonnen! Ik deed gewoon weer eens mee met een like deel & win actie. De kapper zit wel in Veendam, zou het een probleem zijn om naar Veendam te komen? Nee! Heb je een idee voor de make-over qua kleur? Ja! Er moet namelijk een foto in de reacties. De uitslag komt 15 november 2016. Ik wacht af en blijf duimen. En dan is het 15 november geweest en ik ben echt zat van mijn haar!

Hormonen (zwanger), lang laten groeien en zon en zwemwater is niet bevorderlijk voor je haar. Dus 17 november afspraak bij mijn eigen kapper, studio mira, even een stukje er af. Dat was al een heerlijk gevoel. Op 20 november krijg ik opeens een berichtje dat er op mijn reactie bij de actie gereageerd is. Er staat; Gefeliciteerd! Wat?? Echt waar??? Toch even de Facebook pagina van Trendy Hairfashion checken. En ja hoor! De winnares is; Aniek van Til! Joehoe!!! Ik ben happy! Vandaag 9 december was de dag dat het lot van mijn haar in de handen van de kapper lag! Ik vond het heel spannend. Eerst werden er voor foto’s gemaakt en toen ging ik even in gesprek met Sandra, de kapster. Niet te veel van mijn haar af maar wel genoeg dat het toch een make-over is.

Make-over gewonnen

De kleur uit gezocht en wat het eindresultaat zou worden lag aan de ontkleuring. Extra spannend dus, want al die jaren zelf je haar kleuren legt een dikke laag over de punten dus erg veel roodpigment. Maar wat ben ik blij me het eindresultaat! Daarbij werden ook nog even de wenkbrauwen gedaan en kreeg ik een mooie make-up op! Mama-Me-time is al genieten, maar op deze manier helemaal!

Het resultaat Voor & Na

Make-over gewonnen

Wat ben ik ontzettend blij dat ik een Make-over gewonnen heb! Het was een lange zit, maar een ontzettend leuke dag!

Bedankt mam voor het oppassen op mijn mooie mannetjes. Bedankt Sandra en de rest van de meiden van Trendy Hairfashion voor deze heerlijke make-over!! Top gedaan!

Reacties

reacties

Misschien ook leuk

1 Reactie

  1. […] moment voor mezelf. Ook voor rust en om mijn hoofd voor mezelf te hebben. En ik wilde wel weer een make over. Het fijnste moment voor jezelf vind ik bij de kapper. Even geen “Mammmaaaaaa”, of […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.