Home BEAUTY | FASHION De magie van Salon Fifty One

De magie van Salon Fifty One

by Marjo
Het fijnste moment voor jezelf

Wat was ik er aan toe! De magie van Salon Fifty One, voor een moment voor mezelf. Ook voor rust en om mijn hoofd voor mezelf te hebben. En ik wilde wel weer een make over. Het fijnste moment voor jezelf vind ik bij de kapper. Even geen “Mammmaaaaaa”, of “MAMMMAAAA, hij haalt steeds adem”. Gewoon lekker in een stoel ploffen en allen hoeven te bewegen wanneer je even naar de wasbak mag. Handen in je haar, lekker ontspannen. Tegelijk heel spannend, wat gaat ze doen. 

Niet nadenken voor vier mensen, niet verzinnen wat ze aan moeten, hoe laat er eentje op bed moet en welke was het handigst is om aan te zetten. Een dagje niet in de weer met deadlines en opdrachten. Genieten! Maar ook spannend! Want meestal wordt het een complete make-over. En Sandra houdt er van om de vrije hand te hebben. Deze keer twijfelde ik wel heel erg. Het zou niet alleen de vrije hand worden qua haarkleur, maar ook qua model. Er mocht en moest een stuk af! Op een gegeven moment wordt mijn haar gewoon niet meer langer. Alsof het denkt: “Ik ben er wel klaar mee, je redt je er maar mee!”. En ik was er wel weer klaar mee. Heb ik het langer, wil ik het kort en andersom. Herkenbaar?

Short hair, don’t care

Ondanks dat ik twijfelde, ben ik er toch voor gegaan. Ik kon het niet laten om te vertellen wat ik niet wilde, maar eigenlijk weet Sandra dat ook wel. Ook ben ik bij kort haar vaak bang dat ik een nog boller koppie krijg, of ze daar rekening mee wilde houden. Toen moest ik loslaten. And I did. Geen invloed meer op lengte en kleur.

Het fijnste moment voor jezelf

De magie van Salon Fifty One

Sandra gebruikte dit keer verf van Goldwell en Pure Pigments in de punten. Dat laatste is een kleurproduct, waar pure pigmenten aan toegevoegd zijn. Dit zorgt voor 63% meer glans én geeft een 3D effect. Wat ben ik blij met het eindresultaat.

Het fijnste moment voor jezelf

Aangezien het tinten zijn die snel vervagen, is daar al rekening mee gehouden, dus hoe mooi het nu ook is, ik ben stiekem best benieuwd naar het resultaat, wanneer het weer richting pastel gaat.

Het fijnste moment voor jezelf

Je kunt zo’n moment uiteraard helemaal zelf invullen, die vrijheid, dát is eigenlijk het allermooiste moment voor jezelf! Ik geniet dus van een bezoek aan de fijnste kapper in Veendam. De sfeer, de koffie, het totaalplaatje. Bij Salon Fifty One komt dat goed uit de verf. Daarom kom ik er zo graag!

Na elk kappersbezoek trakteer ik mezelf ook op een nieuw makeupje en een nagellak. Mijn zinnen waren in ieder geval gezet op een neongroen nagellakje en nieuwe highlighter. Niet alleen om mezelf te verwennen, ook omdat het elke keer weer een totaal andere kleur wordt en het daar wel bij moet passen. Helaas hadden ze geen neon groene lak. Wel neon geel, dus daar ben ik maar voor gegaan. Verder een nieuwe mascara, omdat de verpakking er zo leuk uitzat én een highlighter palette. Allemaal van Essence, dus lekker betaalbaar!

Het fijnste moment voor jezelf

Over Salon 51 Veendam

Dit jaar viert Salon Fifty One haar 15e verjaardag. In 2003 zijn ze begonnen, als Trendy Hairfashion, aan de Reede in Veendam. Nu zitten ze al weer bijna een jaar (eind augustus 2018) in het nieuwe pand op nummer 51. (Voor de Veendammers; naast Pand 49, waar eerst de Graaf uitzendbureau zat). Het is een prachtige ruime zaak, waar iedereen welkom is en iedereen zichzelf kan zijn. Sandra voelt snel aan wie er in haar stoel zit.

Het fijnste moment voor jezelf Elite Model Look

Inmiddels is er al drie edities meegewerkt aan de Amsterdam Fashionweek. Ook maakt ze deel uit van de Haircrew van Elite Model Look. Ik vind het super gaaf dat het team van Salon Fifty One daarnaast ook educatie trainingen geeft aan andere kappers.

Ook mijn man en Elynn gaan naar mijn kapper. Ook mijn schoonmoeder zit er over te denken het eens te proberen. De eerste keer dat René terug kwam was hij zo blij. Hij wil niet meet anders! Zowel wat betreft het knippen van een echt goed herenkapsel, als vanwege de fijne sfeer.

Reacties

reacties

Gerelateerd

6 comments

Marieke 22 juli 2018 - 22:20

Wat supergaaf!! Staat je echt supergoed!! Niks meer aan doen <3
Marieke onlangs geplaatst…Mamma Mia! Here we go again – de feelgood movie die je gezien moet hebbenMy Profile

Reply
Marjo 24 juli 2018 - 09:30

Tnx!!!

Reply
Cassandra 22 juli 2018 - 13:42

Ohhh ik had het niet meer veranderd, dit staat je echt fantastisch namelijk! Ontzettend stijlvol. En dat rode kun je bij houden met een speciale shampoo, heb ik wel blogje van online even zoeken op iets van rood haar routine haha. Echt top producten looking good vrouw!

Reply
Marjo 24 juli 2018 - 09:30

Dank je wel!!!! Ik ga je blog even checken 🙂

Reply
Nathalie 22 juli 2018 - 13:27

Is leuk geworden!!!

Reply
Marjo 24 juli 2018 - 09:30

Dank je!

Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.