zomertijd is t-shirt tijd
Inspiratie Styling

Zomertijd is t-shirt tijd

Afgelopen weekend is de klok vooruit gezet, op naar het voorjaar en de zomer! En Zomertijd is t-shirt tijd! Ideaal vind ik ze. Voor het hele gezin natuurlijk,  T shirts dames voor mij, de vrolijkste shirts voor de jongste en stoere meisjes t-shirts voor Elynn. De twee oudste mannen regelen samen hun kleding, dus vandaar dat ik niet noemde. Maar goed, waarom zijn t-shirts ideaal in de zomer en welke moet jij deze zomer in je kast hebben hangen?

Het voordeel van een t-shirt is dat het altijd met alles matcht. Of je er nou een enkellange rok bij draagt of een stoere jeans (short), het is altijd goed. Een goed t-shirt is tijdloos en is voor elke stijl geschikt. In deze eerste dagen na de zomertijd is het ’s morgens fris en wordt het later op de dag lekker.

Nog een voordeel van een goed dames shirt; het is een perfect laagje voor de zomer. Onder een colbertje, spijkerjack of vest. Een shirt is een perfecte basic. Wordt het warmer, blijf je trendy als er steeds een laagje uit gaat. Met de goede shirts ben jij klaar voor lente en zomer.

Zomertijd is t-shirt tijd

Maar welke t-shirts zijn een musthave voor de zomer van 2022? Ik zet ze in dit artikel op een rijtje te beginnen met het lettering shirt. Handletteren is nog steeds hot. Je eigen bullet journal versieren met getekende letters blijft een trend.

here comes the sun

Dit zie je ook steeds meer op t-shirts, bij voorkeur met een mooie afbeelding zoals deze hierboven. De zonnebloem lijkt wel op het shirt getekend en de combinatie zou perfect passen in je journal!

Retro/Vintage style shirts

De retro/vintage stijl blijft terug komen, klassiek maar trendy. Je kunt kiezen voor grappige quotes kenmerkend voor die tijd, maar ook voor de vormgeving van toen.

je vous adore eighty's stijl

Deze zomer kun je het best kiezen voor back to the eighty’s of ninety’s. Voor wat betreft de kleuren gaat het wat betreft zomer trends 2022 van het ene uiterste naar het andere, daar kun je dus gelukkig alle kanten mee op. Juist ook met je retro shirts.

Pastelkleuren

Toch valt er qua kleurtrend 2022 wel iets op. Zachte kleuren zien we heel veel terug dit seizoen! Door deze kleuren niet traditioneel te gebruiken, als “niet avontuurlijk” en misschien zelfs een beetje saai, kom je goed voor de dag. Combineer je pastel bijvoorbeeld met opvallende patronen of juist knallende kleuren voor een optimaal effect.

pastel geel shirt

Of maak juist een statement door je pastelkleurige t-shirt te stylen met een stoere jeans en boots of bijpassende sneakers. Zo val je toch lekker op.

Een streepje voor

Je ziet het al terug komen in de winkels en online; streepjes. Diagonaal, verticaal of horizontaal, het maakt niet uit. Tegenwoordig zijn er eigenlijk geen grenzen meer en ook met streepjes kun je kiezen voor één gestreept item of juist een combinatie, zodat je van onder tot boven in streepjes bent gehuld.

gestreepte trend zomer 2022

De streepjes trend is tijdloos. Of het nou een dikke of dunne streep is, je outfit is meteen stijlvol. Natuurlijk kun je ook kiezen voor een speels streepje; zie het shirt hierboven. Een dikke streep in een fel kleurtje met een tof embleem. Heb je een streepjes t-shirt in verschillende kleurtjes in je kast liggen, dan wissel je lekker af deze zomer.

Minimalistisch t-shirt

Als laatste mag het minimalistische t-shirt niet ontbreken in dit lijstje. T-shirts met minimalistische typografie of design is wat je veel terug ziet in de zomer van 2022.

cest-la-vie

Deze trend kun je goed gebruiken om een boodschap of bewustwording in werking te zetten, maar ook als affirmatie voor jezelf. Hoeft niet, maar mag wel. Want in een documentaire heb ik ooit gezien dat het werkt. Dat wat er op je t-shirt staat, daadwerkelijk invloed kan hebben op je gevoel. Mooi om daar iets mee te doen.

❥ Wat is jouw lievelingsstijl voor de lente en zomer? Of vind jij het net als ik soms best lastig? Ik hoop dat dit artikel je een beetje zin in de zomertijd is t-shirt tijd geeft in ieder geval!

 

Photo woman in black shirt by Mirella Chinen on Unsplash

Reacties

reacties

Marjo

I ♥ my boys and girl, Family, Ice cream, Books, Crochet, Bows, Rainbows, Pink, Angels, Ribbons, Sweet Songs, CupCakes & Pie, Strawberries & Raspberries, New Shoes & New Bags, My Kitchen & Vintage,To laugh & To cry from joy, Beads.

Misschien ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.