Home FEEST Mama sieraden als cadeau voor jezelf

Mama sieraden als cadeau voor jezelf

by Marjo
kaya sieraden

Er zijn van die momenten dat je gewoon mama sieraden als cadeau voor jezelf moet uitzoeken. Voor de Mar-JoYa winweek wilde ik natuurlijk super leuke prijzen. In het verleden had ik al met KAYA sieraden, voor de mooiste sieraden online voor moeder en dochter samengewerkt. De mama ketting met initialen die ik had uitgezocht, draag ik te weinig, maar bij Kaya is er een ruime keuze in sieraden voor mama, ook in persoonlijke unieke armbanden, aangezien het armband graveren bij KAYA met de hand gebeurt. Daar zou ik zeker slagen voor een bijpassend armbandje voor mezelf en, een bijzonder persoonlijk cadeautje voor haar, voor jullie! 

En gelukkig had ik alvast sieraden als cadeau voor mezelf uitzocht. René vroeg steeds wel wat voor kleinigheidje ik voor mijn verjaardag van de kinderen en hem wilde. Ik had van hem al een prachtig schilderij gekregen. Eigenlijk wist ik niets en had ook niets doorgeven. Toch verwachtte ik als vrouw wel iets. Ook omdat de kindjes hadden laten weten dat ze iets van plan waren. Misschien een bloemetje, een ringetje, oorbelletjes, een armband, iets kleins. Aandacht en waardering.

 kaya sieraden luxe verpakking

Hij was uiteraard praktisch ingesteld, als een echte man en wilde ‘ook geen meuk kopen’. Begrijp ik ook. Maar niets, voelde uiteindelijk heel gek. Dus ik was blij dat er armbandjes in de schaal op tafel op mijn verjaardag lagen te wachten.

Mama sieraden als cadeau voor jezelf

Nadat we één en ander via mail hadden afgesproken koos ik voor een zilveren slavenarmband waarvoor ik zelf een tekst kon kiezen uit vijf voorbeelden en een KAYA armband “Cute Balls met Parel”. Een zilveren kralenarmband met echte zoetwaterparel waarbij je zelf je unieke persoonlijke armband kunt maken door de gravure en als extraatje een bol hartje bij de parel kunt laten plaatsen.  Deze armband is overigens niet alleen verkrijgbaar in 925 Sterling Zilver, maar is er ook 18 karaat Goud Verguld en 18 karaat Rosé Goud Verguld.  Het leek me samen een fantastische sieraden combinatie met de armbandjes die ik al draag en met elkaar.

Levering KAYA sieraden

Voordeel van KAYA sieraden vind ik dat ze erg snel geleverd worden, uiteraard afhankelijk van het product en eventuele drukte. Er zijn gelegenheden voor sieraden in het jaar, wanneer het extra druk zal zijn, denk aan; sieraden voor Moederdag, Vaderdag, Sinterklaas en de Kerstdagen.  De sieraden van KAYA kunnen door de brievenbus, je hoeft er niet voor thuis te blijven, ook fijn wanneer je mama bent en achter de kindjes aanvliegt en daarbij ook nog werkt. De sieraden zitten in een mooie giftbox, dat geeft toch lekker stijlvol weg ook. Natuurlijk had ik ze meteen bij ontvangst al open gemaakt. Bij de armband miste ik helaas de zoetwaterparel en het bolle hartje.

gegragveerde armband

Het is niet erg dat er iets mis gaat, het gaat erom hoe je het oplost. Dat gebeurde heel netjes. Ik mocht zelf kiezen. Of ik stuurde het armbandje terug, zodat zij het eraan zouden maken of ze stuurden het op en ik deed het zelf. Aangezien ik in een ver verleden mijn hobby sieraden maken was, had ik de tangetjes nog wel ergens liggen en de ringetjes gingen om de kralen, niet ertussen, daar zou ik me wel mee redden.

cute balls bracelet

Sieraden voor elke gelegenheid

Een sieraad is echt een tijdloos cadeau met emotionele waarde. Behalve mama sieraden als cadeau voor jezelf heeft KAYA sieraden ook prachtige stoere sieraden voor mannen en bijzondere zusjes sieraden.

Zo is het eenvoudig om te laten zien met wie je je verbonden voelt en kun je elke dierbare eenvoudig laten weten dat je om hem geeft. Ook kan een sieraad een mooi aandenken zijn aan een bijzondere gelegenheid; baargoud (of zilver) of een sieraad ter herinnering aan een heilige communie. Een tastbare herinnering aan een speciale gebeurtenis. Een sieraad als kraamcadeau is ook een goed idee; een armbandje met naam voor de baby is bijzonder waardevol.

zilveren mama sieradenDankzij jouw unieke persoonlijke sieradenbestelling bij Kayasieraden.nl shop je niet alleen de meest persoonlijke bijzondere cadeaus voor je geliefden, maar steun je ook nog eens een goed doel! Per sieraad doneert KAYA namelijk een bedrag aan Stichting Eduki, zodat een kind in Gambia 1 week naar school kan.

Van Kayasieraden.nl mag ik het setje zilveren armbanden wat ik voor mezelf heb uitgezocht, ook weggeven aan één van jullie. Uiteraard mag je, als je wint, zelf kiezen uit de vijf mogelijke graveringen voor de mooie tekst op de prachtige bangle. 

 

 

Reacties

reacties

Gerelateerd

Leave a Comment

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.