Home | NEW IN | NERF N-Strike Elite Infinus

NERF N-Strike Elite Infinus

by Marjo
NERF N-Strike Elite Infinus

Of mijn zoon van de NERF was. Inwendig een grote liefhebbende glimlach. Meer NERD dan van de NERF, dacht ik. Wel een te gekke winactie voor het blog! Je beleeft nu het ultieme NERF-avontuur, want NERF brengt een nieuwe blaster uit in de N-Strike Elite serie die je gegarandeerd van je sokken blaast: de NERF N-Strike Elite Infinus. Coole features, sneller, leuker én doelgericht! Ik noemde het al even op Facebook in de teaser voor deze winactie!

Waar ik vroeger zelf met een PVC buis en papieren pijltjes door de wijk liep, is dit wel een hele verandering. Mede doordat Thomas het nooit over dit soort speelgoed heeft, gaat er een wereld voor me open. Ik kan me wel voorstellen dat het super gaaf is om een soort van verstoppertje met extra dimensie of paintball-achtige spellen te spelen met je vriendjes in de buurt. Je in bosjes verschuilen en je tegenstander de stuipen op het lijf te jagen. En van buitenspelen worden kinderen altijd beter!

De NERF N-Strike Elite Infinus is de meest geavanceerde NERF blaster ooit! Deze Nerf blaster is volledig geautomatiseerd met een ruime voorraad van 30 darts in het enorme volautomatische magazijn dat onder de blaster hangt.

NERF N-Strike Elite Infinus

Features  NERF N-Strike Elite Infinus

Dankzij de snel-laad technologie kan je het magazijn gewoon vullen terwijl je in volle actie bent: je legt de darts boven in in de blaster en je Infinus zuigt ze op en plaatst ze automatisch in het magazijn. Maakt niet uit of je ze head first of andersom plaatst. Laden en schieten tegelijk! Geniaal toch? Handig tijdens spannende missies waarbij je de doelen snel moet uitschakelen, want de Elite darts worden onafgebroken gelanceerd. Het doelwit was nog nooit zo makkelijk te raken!  Stel je team samen, richt op je doel en have fun! Wedden dat jij wint?

De winactie loopt vanaf morgen via Facebook, daar lees je wat je moet doen om kans te maken! Hoe zit het bij jou, NERF’s of NERD’s of een beetje van beide? Oh, die extra winkans? Reageer met NERD in plaats van NERF!

Reacties

reacties

Gerelateerd

3 comments

Heidie 24 november 2018 - 22:35

Nerd,

ja dat zijn we op sommige gebieden wel, helemaal niets mis mee.

Reply
elisabeth maria martina 19 november 2018 - 07:44

mijn kleinzoon gaat helemaal uit zijn plaat als de naam van oma hier als winnaar staat

Reply
Femke 19 november 2018 - 06:42

Meegedaan! Met drie jongens inmiddels al diverse Nerf geweren in de schuur hangen (zelf een speciaal hoekje waar ze hangen) eerst was ik geen voorstander, maar zoals je schrijft ze zijn wel lekker buiten aan het spelen! En als ze er thuis niet mee spelen dan zijn er wel vriendjes die een extra hebben.
Maar hoe groter ze worden, hoe groter de Nerf moet zijn,. De oudste wordt in december 10 en zou deze erg gaaf vinden!

Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.