Home | NEW IN | Zomer en zelfzorg

Zomer en zelfzorg

by Gastauteur
mama me time kit tijd voor mama

Eén van de grootste strikjes van het mama leven is tijd voor jezelf. Zodra je mama bent, komt dit vaak neer op; boodschappen doen in je eentje of vijf minuten zonder gestoord te worden op de wc kunnen zitten. Hoe lekker is het dan om jezelf te kunnen inspireren om tijd voor jezelf te nemen met een cadeaubox voor mama. Zomer en zelfzorg gaan heel goed samen met De Mama Me-time Kit van Tijd voor mama. Dit is één met zorg samengesteld verrassingspakket voor moeders met fijne items om thuis een moment voor jezelf mee te creëren.

Met de inhoud kun je met aandacht tijd voor jezelf nemen. De zomer is een seizoen waar we vaak lang van te voren naar uitkijken. We zijn meer buiten, krijgen meer vitamine D en hebben onze handen meer vrij, doordat de kinderen buiten hun gang gaan. Dit jaar zal de zomer voor veel van ons er een beetje anders uitzien. Vakanties die aangepast worden of zelfs niet doorgaan. Het is, nu meer dan ooit, aan onszelf om dat wat aandacht verdient uit te vergroten en er desondanks jouw zomer van te maken.

 editie 2 mama me time rise and shine.jpgAfbeelding editie 2; thema Rise and Shine

Wie van verrast worden en uitpakken houdt – én wie wel een (verwen)momentje voor zichzelf kan gebruiken – moet zeker de Mama Me-time Kit bestellen.

Mijn zomer en zelfzorg

In de mooie kit voor mama’s vind je prachtige producten die met liefde en zorg zijn uitgekozen. Er wordt, waar dat kan, voor producten van kleine sprankelende en enthousiaste ondernemers gekozen. En dat maakt de Mama Me-time Kit bijzonder leuk.

inhoud mama me time editie 1Inhoud editie 1 Mama Me-time Kit

Het nieuwe thema is heerlijk zomers. De afgelopen tijd is er in de strijd tegen het virus veel voor ons bepaald. Wat mag en vooral wat niet mag. Deze zomer zal dat, ondanks een versoepeling, niet veel anders zijn. Het is aan ons om dat wat aandacht verdient uit te vergroten en er ondanks misschien veranderende of niet doorgaande vakanties jouw zomer van te maken.

Mijn zomer is een zomers pakket waar je bij wijze van spreken zowel ’s avonds voor de tent op je vakantieadres als thuis op de bank veel plezier aan zal beleven. De kit bevat producten die zo op elkaar zijn afgestemd dat je er een eigen mama me-time van kunt maken. Zo bevat deze editie een leuke DIY, een zomers (non-alcoholisch) drankje en nog een aantal fijne ontspannende items.

Verkoopinformatie Mama Me-time Kit

De Mama Me-time Kit is een limited edition product dat elk kwartaal via een pre-order systeem wordt verkocht. De Me-time Kit Mijn Zomer kan van 1 juni tot en met 8 juni 2020 worden besteld voor €49,95. Alle cadeautjes worden apart verpakt, zodat het uitpakken één groot feest wordt.

Live Kitsupport 

Nieuw deze derde editie is de mogelijkheid om voor €9,95 Live Kitsupport bij je kit te nemen. De live kitsupport zal gegeven worden in een besloten Facebook groep. Gedurende 3 weken ga je aan de slag met de inhoud van de kit, maar ook topics zoals samen ontspannen met je kind en tijd voor jezelf nemen ondanks dat iedereen thuis is. Fijne tips en motivatie dus om er echt jouw zomer van te maken.

Jaarabonnement Mama Me-time Kit

Daarnaast kun je ook een jaarabonnement op de kit bestellen. Naast al het moois van een losse kit biedt een abonnement ook eigen pré’s zoals:

* korting of gratis diensten en producten bij geselecteerde partners

* gratis deelname aan de Live kitsupport.

Een druk en liefdevol gezinsleven, werk, hobby’s en vrienden zorgen ervoor dat ‘la mamma’ zichzelf een beetje wegcijfert.

❥ De Mama Me-time Kit van Tijd voor mama brengt daar verandering in. Met deze stijlvolle kit vol prachtige producten kunnen moeders eindelijk dat (verwen)momentje voor zichzelf nemen. Hier bekijk en bestel je de Mama Me-time Kit voor een heerlijke zomer en zelfzorg!

Reacties

reacties

Gerelateerd

Leave a Comment

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.