Home PERSOONLIJK Nog meer leuke uitjes

Nog meer leuke uitjes

by Lisanne

Door Lisanne – Hieperdepiep hoera! Mijn man is alweer een jaartje ouder! Vorig jaar werd dat nog gevierd met een grote surprise party wat ik had georganiseerd. Dit jaar is de verjaardag redelijk aan ons voorbij gegaan en is het verder niet gevierd. We voelen er niet zoveel voor om zijn verjaardag te vieren op dit moment.

Uiteraard kan ik zijn verjaardag niet onopgemerkt voorbij laten gaat. Aangezien we straks 5 maanden van elkaar geschieden zullen leven, leek het mij tijd voor een leuk uitje. We proberen met nog meer leuke uitjes, zoveel mogelijk quality time te beleven voor zijn vertrek. En we riepen beide al een tijdje dat we graag naar The Bodyguard wilden gaan.  Dit is natuurlijk een super leuk verjaardagscadeau. Zo ging ik internet afspeuren voor 2 goede kaartjes.  Om het avondje helemaal compleet te maken, heb ik er nog een hotelovernachting bij geboekt.

Nog meer leuke uitjes

The Bodyguard en het hotel

The Bodyguard is een ontzettend mooie musical, een echte aanrader om te kijken. Het verhaal is leuk en de zang was erg mooi. Helaas hadden we Romy niet in de hoofdrol, maar April was ook ontzettend goed. Daarna zijn we naar Holland Casino geweest, nadat mijn man een leuk bedragje had gewonnen werd het tijd om naar het hotel te gaan.

We zaten middenin de bossen van Zeist. Een super mooie locatie en het hotel was erg mooi. Hier lekker geslapen en de volgende ochtend genoten van een heerlijk ontbijt met een glaasje champagne erbij. Nee grapje, de champagne hebben wij overgeslagen, maar die werd er wel serieus geserveerd. Daarna gingen we weer snel naar ons kleine mannetje, die lekker uit logeren was bij opa en oma.

Nog meer leuke uitjes

Mijn schoonmoeder vond het hoogtijd voor een verassing. Namelijk een weekendje weg met het hele gezin. Dit voor het komende afscheid. We zaten met iedereen gezellig in een huisje in Hooghalen (Drenthe). Iedereen zat in het complot en mijn man was aangenaam verrast.

Nog meer leuke uitjes

We hebben een erg leuk weekend gehad. Er waren zelfs nog meer verassingen, we hebben alvast kerst gevierd! Mijn man vindt het erg jammer om dit jaar kerst te moeten missen, dus vandaar dat het dit weekend werd gevierd. Met cadeautjes, leuke versieringen en muziek.

Dit waren de leuke uitjes wel voor nu. We zitten nu in de laatste fase, de voorbereiding voor het vertrek. Het komt nu zo snel dichterbij. In mijn volgende blog vertel ik jullie over de informatiedag voor het thuisfront. Hopen op echt meer informatie voor het thuisfront!

 


Nog meer leuke uitjes
Mijn naam is Lisanne (26 jaar), vriendin van een militair en we hebben samen een zoontje van januari 2016. Doordat mijn vriend veel weg is probeer ik het gezin zo goed mogelijk draaiende te houden. Daarnaast werk ik bij de RDW en doe ik veel leuke dingen met vrienden en natuurlijk met mijn gezin!

Reacties

reacties

Gerelateerd

Leave a Comment

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.