Persoonlijke verhalen

Opkomstdag voor de uitzending naar Mali

Door Lisanne – Als eerste bedankt voor alle lieve reacties. Fijn om te horen dat het gewaardeerd wordt dat ik dit ga schrijven. Ondertussen zijn de balletjes allemaal gaan rollen met betrekking tot de uitzending. Eindelijk is er ook een opkomstdag voor de uitzending naar Mali, waar we hopelijk meer duidelijkheid zullen krijgen over de missie.

Eind vorige maand was die informatiedag. Ik had natuurlijk al 1000 vragen waar ik toch wel graag een antwoord op zou willen. Dit natuurlijk ook voor mijn eigen voorbereiding. Paar van die vragen zijn: wanneer vertrekt hij precies, hoe ziet het gebied er daar uit (ook qua gevaar), kunnen we makkelijk contact gehouden door bijvoorbeeld Wi-Fi, hoe ziet het opwerktraject eruit? En ga zo maar door.

Opkomstdag voor de uitzending naar Mali

Heel blij was ik dat we elkaar aan het einde van de opkomstdag weer zagen en ik kon niet wachten om de verhalen van mijn man te horen. Maar helaas, alle vragen die ik had/heb, daar zijn nog geen of onduidelijke antwoorden op. De exacte datum om te vertrekken is nog niet bekend. Er is Wi-Fi, maar daar moeten de militairen wel voor betalen (dus je bent niet de hele dag verbonden uiteraard).  Dus helaas voor mij, ik moet nog even wachten tot ik antwoord heb op mijn vragen. Of zal de tijd het allemaal wel leren?

Ondertussen zijn alle extra cursussen begonnen (het opwerktraject). Met als gevolg dat ik het momenteel grotendeels al alleen moet doen. Alle cursussen zorgen voor lange dagen en alle focus is daar op gericht. Ik probeer hem daar zoveel mogelijk in te steunen. Daarnaast proberen we in de weekenden zoveel mogelijk leuke dingen te doen.

Mijn schoonmoeder vond dat het tijd was voor een ontspanningsmassage. Zodat we deze tijd helemaal goed aan kunnen. Ons zoontje brachten we bij haar en wij werden heerlijk gemasseerd. Wat was dat even heerlijk ontspannen.

Over 2 maanden is het al zover, dan vertrekt hij naar Mali. Het voelt voor mij op dit moment nog heel ver weg. Maar de tijd zal voorbij vliegen. Wil je meer weten over de Nederlandse Missie in Mali, lees dan verder op de pagina van het Ministerie van Defensie.

Liefs Lisanne

 


lisanne-profiel
Mijn naam is Lisanne (26 jaar), vriendin van een militair en we hebben samen een zoontje van januari 2016. Doordat mijn vriend veel weg is probeer ik het gezin zo goed mogelijk draaiende te houden. Daarnaast werk ik bij de RDW en doe ik veel leuke dingen met vrienden en natuurlijk met mijn gezin!

Reacties

reacties

Lisanne

Mijn naam is Lisanne (26 jaar), vriendin van een militair en we hebben samen een zoontje van januari 2016. Doordat mijn vriend veel weg is probeer ik het gezin zo goed mogelijk draaiende te houden. Daarnaast werk ik bij de RDW en doe ik veel leuke dingen met vrienden en natuurlijk met mijn gezin!

Misschien ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.