Pasen met Bunnies by the Bay
Inspiratie Ouderschap

Pasen met Bunnies by the Bay

Pasen is de tijd van eieren zoeken, lammetjes kijken, paashazen én paaskippen. Maar bij Bunnies by the Bay is het ook de tijd van paaspluche! Heerlijk zacht pluche hazen en konijnen met lange knuffeloren, koddige kippen, fluffy lammetjes en schattige kuikentjes. Al deze leuke paasvriendjes zijn speciaal gemaakt om eindeloos mee te knuffelen en zijn volledig veilig, ook voor de allerkleinsten.

Zo is er kuikentje Roly Poly Peep, met z’n pluizige lijfje en blozende wangetjes. Of het onafscheidelijke duo Randy de Haan en Clucky de Kip, met hun krulvacht en bengelpoten. Zowel samen als apart is dit kippenpaar een echte eyecatcher in de kinderkamer.

Pasen met Bunnies by the BayEn dan is er natuurlijk nog Kiddo het Lammetje, met zijn fluweelzachte oren en pootjes, fluffy wollen vacht en handgeborduurd gezichtje. Kiddo heeft bovendien ook nog een kleiner broertje: zeker net zo fluweelzacht en schattig, maar dan precies in de juiste knuffelmaat voor de allerkleinsten.

Pasen met Bunnies by the Bay- Lange knuffeloren

En wat is Pasen met Bunnies by the Bay zonder schattige paashazen en -konijnen? Bij Bunnies by the Bay zijn ze in allerlei soorten en maten. De een nog knuffeliger dan de ander. Zoals Harley en Herby, zacht pluche hazen met een handgeborduurd gezichtje, blozende wangetjes en heerlijk lange oren.

lange knuffeloren

Of Floppy het konijn, met satijngevoerde oren en een koddig staartje. En natuurlijk zijn er de bekende Bunnies by the Bay konijnen, met hun superlange oren, verkrijgbaar in drie maten. En het mooie van Bunnies by the Bay is dat het niet uitmaakt of je nu voor een extra grote knuffel van bijna 50 cm. hoog gaat, of de miniversie van 20 cm. Alle knuffels zijn net zo mooi en gedetailleerd afgewerkt en zijn natuurlijk net zo dol op knuffelen als jouw kleintje.

Bunnies by the Bay

Het Amerikaanse merk Bunnies by the Bay staat al meer dan 30 jaar bekend om zijn luxe kwaliteit pluche knuffelbeesten. Naast de beroemde konijnenknuffels met hun kenmerkende lange hangoren en handgeborduurd gezichtje, heeft Bunnies by the Bay ook een uitgebreid assortiment met luxe pluche dierenknuffels, zachte knuffeldoekjes en handige speenknuffels. De Pasen met Bunnies by the Bay knuffeldieren zijn tussen de 20 en 46 cm hoog en verkrijgbaar vanaf €16,99 via kleinegiraf.nl, klik hier voor meer informatie.

❥  Zelf kans maken op zo’n heerlijke Bunnies by the Bay? Klik dan snel door naar Instagram!

Reacties

reacties

Marjo

I ♥ my boys and girl, Family, Ice cream, Books, Crochet, Bows, Rainbows, Pink, Angels, Ribbons, Sweet Songs, CupCakes & Pie, Strawberries & Raspberries, New Shoes & New Bags, My Kitchen & Vintage,To laugh & To cry from joy, Beads.

Misschien ook leuk

1 Reactie

  1. Elisabeth Maria martina zegt:

    Daar zou kleine Sofie heel blij mee zijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.