ROAD TO SIZE 38 WEEK 6 HEERLIJKE ZALM EN SKINTIGHT
Gezonder leven

Road to size 38 week 6 Heerlijke zalm en skintight

Behalve de rolletjes met slagroom heb ik het allemaal weer proberen te laten! Wist je trouwens dat in de rolletjes ‘maar’ 46 koolhydraten (per stuk) zitten en dat slagroom ook best wel een beetje meevalt? En dat zeg ik niet om het voor mezelf goed te praten. Heus niet. In mijn vorige blog over het afvallen en weer wat bewuster leven zei ik het al, we gaan langzaam weer beginnen. 

Maar met deze week wel even een tandje er bij. Vorig weekend heb ik nog genoten van wijn, chocoladetaart en lekkers. En daar blijven de weekenden ook wel voor, maar toch iets minder. Alles gaat doordeweeks wel braaf in de app. Ook de rolletjes met slagroom en ook de Broderick’s Road Rocking Choc Choc block-en wat die zijn to die for en daarvan mag ik er eentje per week. Er is vanaf nu ook weer een wekelijks overzicht, in principe op de vrijdag. Het weegmoment blijft donderdags met eventueel een uitloop naar vrijdag, wanneer ik vergeet te wegen.

Road to size 38 week 6 Heerlijke zalm en Skintight

Vorige week dinsdag kwam de Skintight thee van Tastea binnen en dat drink ik nu in ieder geval drie keer per dag. Hoe dat bevalt lees je in een ander blog, maar het is waanzinnig lekker in ieder geval! Op werkdagen houd ik het in ieder geval op twee maaltijdvervangers in combinatie met de thee. De rest van de dagen is het naar eigen inzicht. Waar heb ik zin in, wat is handig, of wat is voor handen. Met als uitgangspunt;  bewuste keuzes én wat heb ik nog aan koolhydraten voor de dag. Hoe het de afgelopen week is gegaan?

maandag

Voor het avondeten aten we een redelijk gezonde maaltijd. De Mexican Sticky Chicken met wraps. Wat er minder gezond aan was? Ik kan het niet bij één wrap laten en de crème fraîche was wel light, maar helemaal niet, was beter geweest. Tussendoor verdeelde ik een pakje Sultana kokos over mijn dag. ’s Ochtends bij de koffie eentje en in de middag bij de thee twee. Voor de lunch at ik een light cracker van bolletje met runderrookvlees en ei en eentje met Philadelphia met chilipeper. Het ontbijt bestond uit een Weight Care shake. ’s Avonds kon ik geheel verrassend geen weerstand bieden aan de rolletjes met slagroom.

dinsdag

Gelukkig is gezond ook heel lekker.

Road to size 38 week 6 Heerlijke zalm en skintight

Sinds kort heb ik de meergranen rijstwafels van Jumbo ontdekt, lekker dik en zalig qua smaak. Vandaag at ik er vier. Twee bij het ontbijt en twee voor de lunch. Als beleg koos ik voor een half plakje kaas, en leverpastei met paprikapoeder bij het ontbijt en Philadelphia met cilipeper en boter met jam voor de andere twee. Tussendoor nam ik mijn Broderick’s Road Rocking Choc Choc block en een bakje yoghurt met een handje cruesli, een appel, honing en kaneel. Het avondeten was echt mijn favoriet van het moment: Zalmfilet op de huid met de bonenmix van Bonduelle en sla.

woensdag

Volgens de voedingsdeskundige van een collega kan de overheerlijke, zalige latte van het werk prima, als je er maar geen suiker in doet. Nu gebruik ik al heel lang zoetjes op het werk, dus dat scheelt. Mijn ontbijt bestaat op werkdagen standaard uit een shake en nu gecombineerd met de eerste beker Skintight van de dag.

Road to size 38 week 6 Heerlijke zalm en skintight

Verder bevalt de ondersteuning met Tastea momenteel alleen al omdat het ontzettend lekker is en ik zo’n zes bekers meer drink per dag dan normaal gesproken! Man en kinderen aten kant en klare pizza en ik at een Weightcare reep!

donderdag

Donderdag is het weegdag en om meteen met de deur in huis te vallen: min 1,2 kilo! En dat eigenlijk vanaf maandag. Ik ben trots! Vandaag bestond de dag uit drie maaltijdvervangers. Ook omdat het praktisch was. We hadden vandaag de make-up workshop bij Silhouette Kappers die we gewonnen hadden. Om vijf uur was ik vrij, maar net nu werd het wat later natuurlijk. Thuis maakte ik me nog snel even klaar, gelukkig hoefde de make-up niet bijgewerkt worden, maar toch, even opfrissen was wel fijn. Bij mama thuis, ging zij zich even opfrissen en ondertussen dronk ik mijn shake. Ideaal. Daar genoot ik van een latte met een klein, volgens mij redelijk verantwoord koekje.

Het is zo simpel, hoe bewuster ik eet, hoe beter het gaat. Wat je aandacht geeft groeit en in dit geval is het het succes dat groeit. Het aantal afgevallen kilo’s. Ik weet dat er wat slechte dingen aan komen, dat is de reden waardoor ik nu al weet dat het vanaf maandag “even vol aan de bak” is. Op vrijdag eten we altijd friet. De ene keer airfryer, de andere keer vette snackbar meuk. Heerlijk! Verder ga ik lunchen met Elynn in een restaurant. Omdat het kan én omdat dit het thema was op school.

Maar voor nu ben ik onwijs trots op de meer dan een kilo die er af is. Het doel is om een kilo per week af te vallen. Voor nu is het doel eerst weer op min 10 kilo in totaal gezet. Daarna kijk ik hoe ik me voel en hoe veel ik dan nog te gaan heb tot mijn uiteindelijke streven ♥

Reacties

reacties

Marjo

I ♥ my boys and girl, Family, Ice cream, Books, Crochet, Bows, Rainbows, Pink, Angels, Ribbons, Sweet Songs, CupCakes & Pie, Strawberries & Raspberries, New Shoes & New Bags, My Kitchen & Vintage,To laugh & To cry from joy, Beads.

Misschien ook leuk

1 Reactie

  1. Ik snoep me overdag graag bijna ongans aan snoep tomaatjes 🙂 vult lekker, veel vezels en ook extra vocht. En zo lekker! Dat illustreert voor mij ook dat je vooral moet doen wat voor je werkt. Met de kanttekening erbij dat ik nu nog steeds die lekkere tomaatjes eet terwijl ik niet probeer af te vallen. Ga jij ook na je gewenste resultaat door met wat je nu eet?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.