Uitje met collega's, online shoppen en genieten van een afstandje
Kindermode Persoonlijke verhalen Styling

Strikjes #66 Uitje met collega’s, online shoppen en genieten van een afstandje

Behalve het uitje met collega’s, online shoppen en genieten van een afstandje ben ik ook nog super blij met de setjes die ik voor Elynn scoorde op de veilinghoek! Ik houd van koopjes! Altijd al gedaan, ik kom het liefst met zo veel mogelijk voor zo weinig mogelijk thuis. Natuurlijk wel met leuk spul. Je kunt straks zelf beoordelen of ik ben geslaagd.

Het genieten van een afstandje deed ik van Elynn, die had een topweek. Spontaan spelen bij haar buurmeisje op dinsdag en vrijdag het kinderfeestje van datzelfde buurmeisje en een vriendinnetje! Een Poppy-feestje en het was geweldig! Dinsdag was ze ook al even Poppy geweest, om op te vreten! Toen met pruik en zonder roze neus. Soms is het vervelend hoor, als je als mama niet overal bij kan zijn (hoe goed het ook voor de kinderen zal zijn).

Strikjes #66 Uitje met collega’s, online shoppen en genieten van een afstandje

Het uitje met collega’s was donderdag. In Barneveld. De aftrap van het nieuwe jaar. Het begon met een busreis wat, hoe oud je ook bent, altijd een soort van schoolreisje blijft. Eenmaal aangekomen was het even wachten voor we binnen waren. Er waren drie workshops, waaronder eentje van Jonnie en Thérèse Boer van De Librije over dienstbaarheid. In alle eerlijkheid had ik er iets meer van verwacht, maar interessant was het wel. Voor mij persoonlijk werd er alleen niets nieuws verteld. De andere worksshops waren een film over betrouwbaarheid met een groep mannelijke bergbeklimmers om weer te geven dat je op verschillende manieren betrouwbaar kunt zijn. Deze maakte wel indruk. De laatste was een hindernisparcours waarbij je aan elkaar vast zat en wendbaar moest zijn. Die heb ik met zwangere buik even overgeslagen, hij bleek niet zo indrukwekkend als verwacht, maar om aan twee mensen vast te zitten zonder grip te hebben op mijn zwangere lijf, ik vond het geen goed idee.

Feestje

Daarna volgde het informele gedeelte met lekker eten, een leuke band en mooie mannen. Tijdens het eten was ik niet zo weg van de band, maar na de pauze maakten ze dit meer dan goed! Coldplay én Kensington in het repertoire! Ondertussen werd er rondgegaan met de twee meest fantastische mannen: Ben & Jerry. We troffen nog twee onwijs leuke jongens uit een ander deel van Nederland (we zitten verspreid), waar een andere collega nog al aandoenlijk verlegen van werd. Het waren ook knapperds, dus ik snap dat wel. Mijn avond werd perfect toen ze me negen jaar jonger schatten dan ik word dit jaar! ‘Dat doe je goed’, is een fijn compliment op mijn leeftijd…Ook leuk, die avond trof ik geheel onverwacht de man van een collega blogger, waarvan ik dat niet had verwacht in de mensenmassa, toch kwam hij in het begin van de avond al in één rechte lijn naar mijn tafeltje, in eerste instantie niet eens voor mij, heel bijzonder hoe klein de wereld is!

Genieten van een afstandje

Hoe groter ze worden, hoe minder je overal bij bent. Het is zoals het hoort, maar ik mis het wel. Met Thomas wordt het steeds erger en ik kan er niet aan wennen. Gelukkig hebben we soms de foto’s nog. Via what’s app hield René me op de hoogte over het passen van haar drijfpakje voor haar zwemles en ook kreeg ik eerder die dag al foto’s van het kinderfeestje waar ze was. Een prachtige groepsfoto van mini Poppy’s en een paar té leuke van mijn meisje zelf. Op één er van is ze uiterst geconcentreerd met haar creatie aan de slag, mét het haarbandje en het roze neusje en ik smelt en wil alleen maar naar haar toe. Voordat ze gaat krijg ik nog een heel lief gesproken bericht van haar. Inclusief hartje, hartje, kusje, kusje en mijn hormonen zorgen voor een traantje. Geconcentreerd werk ik door en hoop dat de dag snel voorbij is.

Online shoppen

Dankzij een samenwerking kon ik nog leuk een set positiekleding uitzoeken, verder hadden ze geen verzendkosten bij H&M tot gisteren en daar moest ik nog de positiepanty van hebben (dikke 10 en maar €9,95 voor twee paar!) en ik wilde graag nog een kort zwart vestje.

Uitje met collega's, online shoppen en genieten van een afstandje
Nu hebben ze trouwens 10% OFF EVERYTHING + Sale items! Gebruik code 5414. Geldig tot en met 22-01-2017.*

In de sale hadden ze ook nog een heel gaaf tuniek én een leatherlook legging. Die heb ik ook meteen maar mee besteld. En nog een schattig setje voor mini 3 alvast in maat 62, want hij schijnt lange benen te hebben. Voor Elynn slaagde ik zoals gezegd op de Veilinghoek op Facebook!

En verder

kreeg ik deze week onverwacht nog een heel lief pakketje voor de baby van Netflix! Zo attent! Ook haalde ik sinds lange tijd mijn kralenbakken weer tevoorschijn. De webwinkel is sinds deze maand dicht, iets met prioriteiten stellen, maar het bloed kruipt. Er wacht al heel lang een prijswinnaar op een pakketje, maar door verschillende omstandigheden was dat er nog niet van gekomen. Eindelijk is de armband naar wens gemaakt. Nu alleen nog even posten. Ik proefde een heerlijk nieuw drankje van Lipton en we hebben heel veel met Lego gebouwd.

Ik een keer met Thomas en René samen met Elynn. Pollewop ging nog even weer naar de buren voor een goede Poppy foto en kwam voor de tweede keer met een aandoenlijk roze neusje thuis. Voor die tijd heeft ze heerlijk gespeeld in haar Anna jurk! Later heeft ze nog een armbandje voor het buurmeisje gebracht. Ze vind het zo leuk dat ze zelf heen en weer mag.

Helaas werd ze in de loop van zondag een beetje ziekjes. René heeft haar op bed gebracht en ik ben met Thomas beneden gebleven nog. Daarna heb ik hem op het grote bed heerlijk voorgelezen uit Dummie de Mummie en heeft hij zijn broertje over het weekend verteld. Hij schopte ook nog even tegen zijn arm aan.
Zo aandoenlijk!

♥MJ

Reacties

reacties

Marjo

I ♥ my boys and girl, Family, Ice cream, Books, Crochet, Bows, Rainbows, Pink, Angels, Ribbons, Sweet Songs, CupCakes & Pie, Strawberries & Raspberries, New Shoes & New Bags, My Kitchen & Vintage,To laugh & To cry from joy, Beads.

Misschien ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.