Feest

Verjaardagsideeën voor kinderen van 10 tot 14 jaar

Een verjaardag vieren is altijd leuk, vooral als het gaat om een speciaal jaar, zoals de tiende verjaardag! De leeftijd tussen de tien en veertien jaar kan lastig zijn. Heb je moeite met het bedenken van leuke ideeën? Hier zijn de vier leukste Verjaardagsideeën voor kinderen van 10 tot 14 jaar met versiering en traktaties om het feest onvergetelijk te maken.

Fortnite feest 

 Maak van de verjaardag een echte gamebeleving door alles te versieren in Fortnite-stijl. Versier de feestlocatie met groene en blauwe slingers, ballonnen en Fortnite versiering. Serveer Fortnite geïnspireerde snacks, zoals donuts met marshmallow ogen en voeg wat Fortnite traktaties toe, zoals chocoladerepen met het Fortnite logo. Tijdens het feest kunnen de kinderen samen Fortnite spelen op een grote tv

Sportieve activiteit of talentenjacht

Viert jouw kind zijn of haar tiende verjaardag? De 10 jaar verjaardag is een unieke gebeurtenis en dat moet natuurlijk goed gevierd worden.

activiteit verjaardag tien jaarOrganiseer een actieve verjaardag met een sportieve activiteit, zoals een partijtje lasergamen, karten, trampoline springen of paintballen. Zorg dat het huis bij thuiskomst versierd is met ballonnen en slingers in de kleuren die de jarige job leuk vindt en bied lekkere traktaties aan, zoals lolly’s en zuurstokken. De kinderen zullen zich uitstekend vermaken tijdens het sporten en de jarige zal zich de koning of koningin van het feest voelen.

Wist je dat je van een verjaardag ook een talentenjacht kunt maken? Hierbij kunnen de kinderen hun talenten tonen, zoals zingen, dansen of tekenen. Versier de ruimte met ballonnen en slingers en zorg voor traktaties, zoals cake en limonade. De kinderen zullen zich optimaal vermaken met het tonen van hun talenten!

DIY Workshop of kookworkshop

Organiseer een workshop waarbij de kinderen iets kunnen maken en meenemen naar huis, zoals DIY-juwelen of dromenvangers. Versier de tafel met thema tafelkleden, leg gereedschap klaar. Zorg daarnaast voor voldoende traktaties, zoals cupcakes met decoraties en snoep. De kinderen zullen zich vermaken met het maken van hun knutselwerken en zullen trots zijn op het eindresultaat.

DIY Workshop of kookworkshop

Je kunt ook een kookworkshop organiseren, waarbij de kinderen samen leren hoe ze een lekker gerecht kunnen maken. Versier de keuken met schorten, leuke themaborden en bestek en zorg voor traktaties, zoals snoep en koekjes. De kinderen zullen zich vermaken met het koken en samen eten van het zelfgemaakte gerecht.

 Film- en spelletjesmarathon 

 Regel een film- en spelletjesmarathon, inclusief populaire video- en bordspellen, snacks en drankjes. Versier de ruimte met comfortabele kussens, ballonnen en slingers en zorg voor traktaties, zoals jelly, snoep en spekjes. De kinderen zullen zich uitstekend vermaken tijdens het kijken van films. Zelf heb je er bijna geen omkijken naar, terwijl je kind optimaal geniet!

❥ Wat heb jij gedaan met deze verjaardagen voor de kinderen, deel jouw ervaringen met en tips voor verjaardagsideeën voor kinderen van 10 tot 14 jaar in de reacties!

 

 

Photo by Yulia Khlebnikova | Vince Fleming & Myrlene NUMA on Unsplash

Reacties

reacties

Marjo

I ♥ my boys and girl, Family, Ice cream, Books, Crochet, Bows, Rainbows, Pink, Angels, Ribbons, Sweet Songs, CupCakes & Pie, Strawberries & Raspberries, New Shoes & New Bags, My Kitchen & Vintage,To laugh & To cry from joy, Beads.

Misschien ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.